Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamlar daha prekastların yarısını yerleştirememiş. Bence de o stat seneye değil sonraki sezon açılışına ancak yetişir.
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• bizim ucubede bitmez gibi.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Allah'ını seven Akhisar'ın stadın zeminine bi baksın. Rezalet bir ligimiz var.
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• Edit
          En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 01.03.2015, 16:15.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Panorama modunda oluyo.

Yöneticilik yaptığım takımın formalarını tanıtmak amaçlı çektiğim bir resmi paylaşmak geldi içimden.
            İbocan ilk bakışta B.Dortmund zannettim ama değilmiş,
            ilerde oralarda da yönetici olursun inşallah,neden olmasın.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Toplam 5 kolon dikilmiş arkadaşlar...

1 Mart 2015

Yorum

• Çok güzel bir görüntü Bekir kardeş teşekkürler

Yorum

• Off stada bak yavrum laylaylaylay.. bi düsün 40bin kisi zipiliyor offf offf hayal

Yorum

• Bekir anlaşılan yine içeri almadılar, peki alabildiğin bilgi var mı hiç.
                    HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Toplam 5 kolon dikilmiş arkadaşlar...

1 Mart 2015

Çatının kol onlari mi? nerde?
                      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                      Louis D. Brandeis

Yorum

• stat su son iki resimdir gozume cok guzel gozuyor.. ama su bir gercekki stadi stat olarak gosterecek, taraftar demiyecem o zaten malum, onemli olan gece isik sisteminin guzel olmasi. yanlis anlamayin burada yurt disinda oldugumu falan cok vurguladim belki birileri beni yanlis anlayabilir ama yanlis anlamayacaklara soyluyum o vakit.. 2 gundur las vegasa is icabi gidip geliyorum. iki farkli vegas goruyorum gozumde. biri gunduz vegas ikincisi gece vegas..

gunduz ku las vegas colun ortasindaki koy gibi dururken, gece oldugunda ortaya cikan las vegas binalardaki ses goruntu sistemleri sayesinde ap ayri bir sehre donusuyor.. bunu sunun icin soyluyorum, yapi belki hosumuza gitmeyecek ancak dis cephelerde kullanilacak led, ve lcd ler iler stat muhtesem gozukebilir.. veee bence bu isi yapacak bir firma ile anlasilmali, belki tribun ismi belki stat ismi verilmelidir.. bunun icin samsung bicilmis kaftan..
                        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çatının kol onlari mi? nerde?
                          Kale arkasında 2 maratonda 3 adet gözüküyor.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Madem böyle hızlı takabiliyorlardı neden bu kadar beklediler?

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kale arkasında 2 maratonda 3 adet gözüküyor.
                              Tamam gördüm şimdi😊
                              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                              Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Madem böyle hızlı takabiliyorlardı neden bu kadar beklediler?
                                Malzeme yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X