Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umarım dedikleri gibi yaparlar o zaman, ahmak bir görüntü var ortada çünkü.
    Bizlerde onu istiyoruz .

Yorum

• juve stadı bence oluşturduğu atmosfer bakımından çok iyi...

Yorum

• Yarin insallah o meshur Juventus stadindayiz, Jojuk icin o stadi birde Trabzonspor blokundan cekecegim

Yorum

• Arkadaslar elim ayagim titremeye basladi yokluktan. Cabuk gibi juvenin stadini paylassin

Antarktika McMurdo Araştırma İstasyonu'ndan gönderildi
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• yaw 10 dk once stadın onunden geçtim,yine harıl harıl çalışma ve hangi saat geçersem geçiyim epey yoğun çalışıyolar...tüylerim diken diken oluyo bu saatte çalıştıklarını görünce...stadyum güzel olcak mı bilmem ama helal olsun o stadı yapan şirkete... inşallah hep böyle devam ederler..

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yaw 10 dk once stadın onunden geçtim,yine harıl harıl çalışma ve hangi saat geçersem geçiyim epey yoğun çalışıyolar...tüylerim diken diken oluyo bu saatte çalıştıklarını görünce...stadyum güzel olcak mı bilmem ama helal olsun o stadı yapan şirkete... inşallah hep böyle devam ederler..
              Stadyumla ilgili yönetici zamanın 1.5 yıl olduğunu ama sene sonuna kadar bitirmeye çalışacağız dedi.

Yorum

• bunu daha önce de demiştim çok anlamam ama bence de bu hızla gidilirse sene sonuna ince detaylar kalır gibi...

Yorum

• muhtemelen daha once gündeme gelmiş, aratınca bu başlık çıkıyor ama 1456sayfanın neresinde bahsedilmiş görünmüyor; http://youtu.be/vTgflpsELHg
                  sanırım bu stad alternatiflerden biriydi ama seçmediler ki başka bir tane yaptılar. o da şu;
                  Projekt am Start? Wir sind Mitdenker und Ermöglicher. Ihr Dienstleister rund um die Immobilie. Die Zukunft des Bauens ist digital, smart, partnerschaftlich.

bizimkine ne kadar da benziyor, tıpkısının aynısı sanki.
                  ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Bu arada,erol ağaoğlu,statla ilgili video hazırlanfığından bahsetmişti.bu animasyon acaba eski animasyonlardan birimi olacak.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tayfun takip ettiysen kesitler, çatı proje resimleri paylaşıldı görevlinin dediği de o bölümler gözükmeyeceği yönündeydi.
                      Görünecek bizzat mimara sordum aynısı olacakmış.
                      Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Görünecek bizzat mimara sordum aynısı olacakmış.
                        Valla bilmiyorum o zaman kimin doğru dediğini bitince anlayacağız. Bende şantiyede işi yürüten yetkili kişiye sorduğumda görünmeyeceğini beyan etmişti bana .

Yorum

• ya hayır mis gibi stadımız yapıldı herşey tamam bi merdivenlerin gözüküp gözükmeyeceği kaldı

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla bilmiyorum o zaman kimin doğru dediğini bitince anlayacağız. Bende şantiyede işi yürüten yetkili kişiye sorduğumda görünmeyeceğini beyan etmişti bana .
                            İnsallah senin dediğin gibi olur yoksa hoş olmayacak.
                            Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Twitter'da Erol Ağaoğlu stadyumla ilgili "taraftarımıza yakışan neyse onu yapmaya çalışıyoruz" yazınca "biz yaptık oldu mantığıyla, taraftarın fikirleri alınmadan bize dikte edilen bir stat dikiliyor" yazdım. Bana "TOKİ ve sorumlu mimarlara sorduğumda zamanında TS ve taraftar olarak neler istiyorsunuz diye sormuşlar." cevabını verdi. TOKİ ve proje mimarları Trabzonspor taraftarınyla bu fikir alışverişini ne zaman yaptı? Ya da gerçekten fikir aldılar mı? Hani taraftarın fikirlerini almışlar ve bizim taraftar da Mainz projesi çakmasını istiyoruz mu demişler.
                              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Twitter'da Erol Ağaoğlu stadyumla ilgili "taraftarımıza yakışan neyse onu yapmaya çalışıyoruz" yazınca "biz yaptık oldu mantığıyla, taraftarın fikirleri alınmadan bize dikte edilen bir stat dikiliyor" yazdım. Bana "TOKİ ve sorumlu mimarlara sorduğumda zamanında TS ve taraftar olarak neler istiyorsunuz diye sormuşlar." cevabını verdi. TOKİ ve proje mimarları Trabzonspor taraftarınyla bu fikir alışverişini ne zaman yaptı? Ya da gerçekten fikir aldılar mı? Hani taraftarın fikirlerini almışlar ve bizim taraftar da Mainz projesi çakmasını istiyoruz mu demişler.
                                O adam gereksizin bilgisizin birisi fazla ciddiye almamak lazim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X