İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
aslına bakarsan tokinin yaptığı diğer statlarda da kulüplerin hiç bir söz hakkı olmadı aynı taraftarın olmadığı gibi. bursa ve konya örnekleri farklı onları belediye yaptığı için kulüp istediği şeyi yaptırabilmiş. gs ise tamamen yönetimiyle birlikte projenin içinde yer aldığı için keza dediklerini yaptırmışlar ayrıca unutulmamalı ki ali samiyenin yerine karşılık 3 4 tane seyrantepe çok rahat yapılabilirdi. ama aynı şey bizim stad için geçerli değil dolayısıyla yönetim el atmadıktan sonra taraftara sormaları beklenemez.. en azından tokiden böyle bişe beklenemez..
-
basın tribünü ile basın odası aynı şey mi ki ? normalde tribünün içinde olmuyor mu basın tribünü? biraz tuhaf bir hal aldı bu proje işi düzgün ve gerçek bir plan görmeden her şey hava da kalıyor..İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLocalarla basın odası arasındaki 3 basamaktan kasıtları bu şekilde sanırım.. Bu arada basın odası boydan boya değilde tam locaların ortasına gelecek şekilde biraz daha küçük olabilir.
bir de eğer orası 3 sıra olacaksa kesinlikle koltuk sayısı azalacaktır. 40 bin olmaya bilir. çünkü konya ve bjk statlarıyla kıyaslayınca bu kadar az basamak gerçekten 40 bin bile olmaz..
Yorum
-
Yayın odaları farklı basın tribünü ayrıİlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebasın tribünü ile basın odası aynı şey mi ki ? normalde tribünün içinde olmuyor mu basın tribünü? biraz tuhaf bir hal aldı bu proje işi düzgün ve gerçek bir plan görmeden her şey hava da kalıyor..
bir de eğer orası 3 sıra olacaksa kesinlikle koltuk sayısı azalacaktır. 40 bin olmaya bilir. çünkü konya ve bjk statlarıyla kıyaslayınca bu kadar az basamak gerçekten 40 bin bile olmaz..
Ben biraz fazla büyük yaptım onu hata bende
Yorum
-
Bak bu uyar Fatih, o arkadaş çizdiği kesitte localara 1 kat fazladan eklemiş, yanlış anlaşılma olmuş bence...İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Daha önce bilgisayar ekranından çekilmiş olan fotoğrafla da uyuşuyor bu çizdiğin resim.
Tek fark basın tribünü ile localar arasına basamak koymuşsun sen, o resimde basın tribünü hemen locanın üstünde, 3 basamak olduğu söylenen merdivenler de basın odasının üstünde.
Yorum
-
Valla dun taka gazetesinin yazarının söylemlerine göre çizdim kesin bilgiye ulaştığımızda nasıl olacağını göreceğiz hepimizİlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak bu uyar Fatih, o arkadaş çizdiği kesitte localara 1 kat fazladan eklemiş, yanlış anlaşılma olmuş bence...
Daha önce bilgisayar ekranından çekilmiş olan fotoğrafla da uyuşuyor bu çizdiğin resim.
Tek fark basın tribünü ile localar arasına basamak koymuşsun sen, o resimde basın tribünü hemen locanın üstünde, 3 basamak olduğu söylenen merdivenler de basın odasının üstünde.
Yorum
-
O wowturkeydeki kesiti çizen arkadaş aynı kişi değil mi?İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla dun taka gazetesinin yazarının söylemlerine göre çizdim kesin bilgiye ulaştığımızda nasıl olacağını göreceğiz hepimiz
Yorum
-
evet aynı kişi.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO wowturkeydeki kesiti çizen arkadaş aynı kişi değil mi?
Yorum
-
O çok eski kesit yeni değil.İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer gün başka bilgi başka kesit planları bizimle dalga mı geçiyor bunlar?
Yorum
-
O yanlış anlamış o zaman, doğrusu senin çizdiğin bence.İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet aynı kişi.
Yorum
-
Biliyorum,kesit planının geçen gün sana gönderilen kesit planından da farklı olduğunu söylüyor gazeteci 3 ayrı kesit planı mı var?Bu yüzde 25 inşaat kuralını koyanı Allah bildiği gibi yapsın.İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO çok eski kesit yeni değil.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Olabilir yalnız benim çizdiğim basın odası biraz büyük şimdi kesitte olanı çiziyorum .İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO yanlış anlamış o zaman, doğrusu senin çizdiğin bence.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum