Digerlerini görünce bizim proje gercekten rezalet ötesi yahu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Evet buydu proje ama kapasiteyi azaltmışlar sanırım hele de 3 basamak muhabbeti çok saçma geliyor bana 9 basamak 3 basamağa düşerse o tribün de 19 basamaklı olmalı ama 24 diyorlar?İlk olarak 7rmeyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Hayır locanın olduğu tribünde az sıra var.İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@7rmeyiz
Gosterdigin loca olan tribunun 1. katnda 25 sira var ancak diger tribunlerde 1. kat 21 sira.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
iki kat arası boşluğun minumuma inmesi için ikinci kat 3 basamak aşağı iniyor,o yüzden projede kuş bakışı 21 sıra gözüküyor devamı var yani anlayacağın...Gosterdigin loca olan tribunun 1. katnda 25 sira var ancak diger tribunlerde 1. kat 21 sira.ADALET HIRSIZLARI KALKINDIRMAZ !!!
Yorum
-
Bu verdiğin kesit daha önce forumda yayınlanan kesit değil mi. ?İlk olarak 7rmeyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiki kat arası boşluğun minumuma inmesi için ikinci kat 3 basamak aşağı iniyor,o yüzden projede kuş bakışı 21 sıra gözüküyor devamı var yani anlayacağın...
Yorum
-
Bu kesit eski, değişiklik olduğunu söylemişti yetkili. Benim anladığım size çizmeyi deneyeceğim.İlk olarak 7rmeyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet bu forumdan almıştım...
Yorum
-
Oteli yapacak olan firma plajı da yapacaktır bence, büyük bir artı değer olur otel için. ama vatandaş o plajı kullanabilir mi, nasıl kullanır bilemiyorum.İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında önceden paylaşılan resimlerde sahil de baya bir kumsal alanın oluştuğu görülüyordu. tabi bunu güzel bir kumsalla kaplayıp plaja dönüştürmek vizyon işi.. umarım o vizyona sahip kişiler çıkar da yaklaşık 1.5 2 kmlik bir plaja sahip oluruz..

Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061
Tabiki begeneceksin. Sana söz hakki veren mi oldu :Pİlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz yapılacak stadyuma kusur bulduk mu en çok da şu devlet erkanında bulunanların " oynadıkları stadyuma bak, bir de bu stadı beğenmiyorlar" düşüncelerine, hâl ve hareketlerine deliriyorum !
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Dostum bu kesim alışmış insanları koyun gibi görmeye, Trabzonspor'lu her önüne sürüleni yemez,yememeli .İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki begeneceksin. Sana söz hakki veren mi oldu :P
Güzel bir şekilde karşılıklı fikir alışverişi yapmak varken işin başında, dayatma ile iş yapılıyor malesef .En son Tayfun tarafından düzenlendi; 13.02.2014, 21:08..
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum