Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Digerlerini görünce bizim proje gercekten rezalet ötesi yahu.
    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• @7rmeyiz bu resmi nerden aldın bu kesit daha önce paylaşıldı mı hiç hatırlamıyorum. ancak gökhan karakaşın yaptığı haberde çok farklı bir proje var sanki. hala anlayamadım tam olarak ne ile karşılaşacağımızı.

Yorum

• @7rmeyiz

Gosterdigin loca olan tribunun 1. katnda 25 sira var ancak diger tribunlerde 1. kat 21 sira.

Yorum

• İlk olarak 7rmeyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Haberdeki merdiven sayıları yanlış...
          Alt kat merdiven sayısı 25
          Üst kat merdiven sayısı 24
          Merdivenlerin bitimiyle bir sıra daha koltuk konabiliyor,
          O zaman 26-25 oluyor localar üzeride 9 sıra koltuk var...
          Evet buydu proje ama kapasiteyi azaltmışlar sanırım hele de 3 basamak muhabbeti çok saçma geliyor bana 9 basamak 3 basamağa düşerse o tribün de 19 basamaklı olmalı ama 24 diyorlar?
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @7rmeyiz

Gosterdigin loca olan tribunun 1. katnda 25 sira var ancak diger tribunlerde 1. kat 21 sira.
            Hayır locanın olduğu tribünde az sıra var.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Gosterdigin loca olan tribunun 1. katnda 25 sira var ancak diger tribunlerde 1. kat 21 sira.
              iki kat arası boşluğun minumuma inmesi için ikinci kat 3 basamak aşağı iniyor,o yüzden projede kuş bakışı 21 sıra gözüküyor devamı var yani anlayacağın...
              ADALET HIRSIZLARI KALKINDIRMAZ !!!

Yorum

iki kat arası boşluğun minumuma inmesi için ikinci kat 3 basamak aşağı iniyor,o yüzden projede kuş bakışı 21 sıra gözüküyor devamı var yani anlayacağın...
                Bu verdiğin kesit daha önce forumda yayınlanan kesit değil mi. ?

Yorum

• Belki protokol tribünü koltuk sayısını vermiş olabilir ,yalnızca orası 22 sıra...

Yorum

• Bu verdiğin kesit daha önce forumda yayınlanan kesit değil mi. ?
                    Evet bu forumdan almıştım...

Yorum

Evet bu forumdan almıştım...
                      Bu kesit eski, değişiklik olduğunu söylemişti yetkili. Benim anladığım size çizmeyi deneyeceğim.

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aslında önceden paylaşılan resimlerde sahil de baya bir kumsal alanın oluştuğu görülüyordu. tabi bunu güzel bir kumsalla kaplayıp plaja dönüştürmek vizyon işi.. umarım o vizyona sahip kişiler çıkar da yaklaşık 1.5 2 kmlik bir plaja sahip oluruz..

Oteli yapacak olan firma plajı da yapacaktır bence, büyük bir artı değer olur otel için. ama vatandaş o plajı kullanabilir mi, nasıl kullanır bilemiyorum.

Yorum

• Biz yapılacak stadyuma kusur bulduk mu en çok da şu devlet erkanında bulunanların " oynadıkları stadyuma bak, bir de bu stadı beğenmiyorlar" düşüncelerine, hâl ve hareketlerine deliriyorum !
                          .

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biz yapılacak stadyuma kusur bulduk mu en çok da şu devlet erkanında bulunanların " oynadıkları stadyuma bak, bir de bu stadı beğenmiyorlar" düşüncelerine, hâl ve hareketlerine deliriyorum !
                            Tabiki begeneceksin. Sana söz hakki veren mi oldu :P
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tabiki begeneceksin. Sana söz hakki veren mi oldu :P
                              Dostum bu kesim alışmış insanları koyun gibi görmeye, Trabzonspor'lu her önüne sürüleni yemez,yememeli .

Güzel bir şekilde karşılıklı fikir alışverişi yapmak varken işin başında, dayatma ile iş yapılıyor malesef .
                              En son Tayfun tarafından düzenlendi; 13.02.2014, 21:08.
                              .

Yorum

• Localarla basın odası arasındaki 3 basamaktan kasıtları bu şekilde sanırım.. Bu arada basın odası boydan boya değilde tam locaların ortasına gelecek şekilde biraz daha küçük olabilir.
                                En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 13.02.2014, 21:19.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim