Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biliyorum,kesit planının geçen gün sana gönderilen kesit planından da farklı olduğunu söylüyor gazeteci 3 ayrı kesit planı mı var?Bu yüzde 25 inşaat kuralını koyanı Allah bildiği gibi yapsın.
    Bende anlamadım, ya o gazeteci arkadaş yanlış anladı yada biz kesitte göremiyoruz. Ama o arkadaş stadyumun koltuklarını bile koymuşlar dedi bu durumda yanlış görmüş olabilir mi !

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende anlamadım, ya o gazeteci arkadaş yanlış anladı yada biz kesitte göremiyoruz. Ama o arkadaş stadyumun koltuklarını bile koymuşlar dedi bu durumda yanlış görmüş olabilir mi !
      O mühendis arkadaşla irtibatın koptu mu bir bilgilendirse bizi gazeteci yanlış anlamış olabilir zira 3 kat loca var dedi halbuki 2 kat loca var.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

O mühendis arkadaşla irtibatın koptu mu bir bilgilendirse bizi gazeteci yanlış anlamış olabilir zira 3 kat loca var dedi halbuki 2 kat loca var.
        Yok onu sordum ona ben yanılmış olabilirim dedi insanlık hali dedi

Yorum

Yok onu sordum ona ben yanılmış olabilirim dedi insanlık hali dedi
          Mühendis inşa edeceği stadı nasıl bilmez hayret ediyorum.

Yorum

Mühendis inşa edeceği stadı nasıl bilmez hayret ediyorum.
            Mühendis değil gazeteci yanılmış olabilirim dedi.

Yorum

Mühendis değil gazeteci yanılmış olabilirim dedi.
              Anladım peki mühendisten haber yok mu?

Yorum

Anladım peki mühendisten haber yok mu?
                En son 2 gün önce yazıştık 60 saattir şantiyede olduğunu loca tarafının radya temelinin geri kalan kısımının betonunu başlatıp eve geçeceğim dedi. Biraz kafası dumanlıydı en son

Yorum

• Tribün isitmalari olacak mi bence cok gerekli birsey gs stadi bu konuda yetersizdi.

Yorum

• Gecenin 1'inde bile çalışmalar devam ediyordu...
                    Hamiş

Yorum

• Stadı bu hızla yaparlarsa 2015 e yetiştirecekler gibime geliyor. Belkide bir sonraki sezonun 2. yarısını yeni stadımızda oynarız ?

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stadı bu hızla yaparlarsa 2015 e yetiştirecekler gibime geliyor. Belkide bir sonraki sezonun 2. yarısını yeni stadımızda oynarız ?
                        verilen tarihden önce bitmez
                        zaten cati bittikden sonra zamana bakilir ona göre isci azaltip para tasarurufuna gider

büyük ihtimallen 2 agustos 2016 da hem kurulus yildönümü hemde stadin acilisi yapilir diye düsünüyorum
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Arkadaşlar,

Arka sayfada paylaşılan görsele göre, üst kat 25 sıra.
                          O görselde yine, locaların üstü 9 sıra.
                          Ancak 3 sıra denen husus, bası tribünü için geçerli olmalı.
                          Çünkü basın tribünü kısmına bakarsanız 3 basamak var.
                          Yani locaların olduğu tribünde, kenarlar 25 basamak;
                          Locaların hemen üzeri 9 basamak;
                          9 basamaklık kısmın yanıbaşındaki basın tribünü kısmı 3 basamak;
                          Yine basın tribününün hemen bitiminde 9 basamaklık bir kısım;
                          Locaların bitiminden sonra yine 25 basamak.

Görsele dikkatle bakarsak, bu ayrıntıların hepsini görebiliriz.
                          Yanılıyor muyum?

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sozde yapilacak
                            Araliktan bu yana civi dahi cakilmiyomuş
                            Sivas ve Erzurum gibi kentlerde hava sıcaklıkları -30 C lerde olduğu için genelde inşaat yapılmaz. Beton atsan tutmaz, sıva yapsan olmaz, soğukta çalışılamaz, ölü sezondur yani.

Bu arada Membran ile ilgili olarak çelik tel takviyeli teflon olduğu ve ithal edileceği söylendi zaten. Dolayısıyla, rüzgar ve kar da yırtılma olasılığı düşük olmuş olacak.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sivas'a gerçekten bu mu yapılıyor?

Taş gibi stadyum, kesinlikle prefabriğe benzemiyor.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                verilen tarihden önce bitmez
                                zaten cati bittikden sonra zamana bakilir ona göre isci azaltip para tasarurufuna gider

büyük ihtimallen 2 agustos 2016 da hem kurulus yildönümü hemde stadin acilisi yapilir diye düsünüyorum
                                2015in mayısına yetiştirilmeye çalışılan stadı sen 2016nın ağustosunda biter diyosun. stad zamanında bitecektir bence bu hızı ve konya stadında ki hızı görünce bunu rahatlıkla söyleyebilirim. hadi en geç söylendiği gibi 2 ağustos da bitsin ama 2015in ağustosunda.. bence bu bile başarıdır.. bursanın stadı 3. yılını görecek neredeyse..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim