İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
O mühendis arkadaşla irtibatın koptu mu bir bilgilendirse bizi gazeteci yanlış anlamış olabilir zira 3 kat loca var dedi halbuki 2 kat loca var.İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende anlamadım, ya o gazeteci arkadaş yanlış anladı yada biz kesitte göremiyoruz. Ama o arkadaş stadyumun koltuklarını bile koymuşlar dedi bu durumda yanlış görmüş olabilir mi !Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Yok onu sordum ona ben yanılmış olabilirim dedi insanlık hali dediİlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO mühendis arkadaşla irtibatın koptu mu bir bilgilendirse bizi gazeteci yanlış anlamış olabilir zira 3 kat loca var dedi halbuki 2 kat loca var.
Yorum
-
Mühendis inşa edeceği stadı nasıl bilmez hayret ediyorum.İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok onu sordum ona ben yanılmış olabilirim dedi insanlık hali dedi
Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Mühendis değil gazeteci yanılmış olabilirim dedi.İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMühendis inşa edeceği stadı nasıl bilmez hayret ediyorum.
Yorum
-
Anladım peki mühendisten haber yok mu?İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMühendis değil gazeteci yanılmış olabilirim dedi.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
En son 2 gün önce yazıştık 60 saattir şantiyede olduğunu loca tarafının radya temelinin geri kalan kısımının betonunu başlatıp eve geçeceğim dedi. Biraz kafası dumanlıydı en sonİlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladım peki mühendisten haber yok mu?
Yorum
-
verilen tarihden önce bitmezİlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadı bu hızla yaparlarsa 2015 e yetiştirecekler gibime geliyor. Belkide bir sonraki sezonun 2. yarısını yeni stadımızda oynarız ?
zaten cati bittikden sonra zamana bakilir ona göre isci azaltip para tasarurufuna gider
büyük ihtimallen 2 agustos 2016 da hem kurulus yildönümü hemde stadin acilisi yapilir diye düsünüyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Arkadaşlar,
Arka sayfada paylaşılan görsele göre, üst kat 25 sıra.
O görselde yine, locaların üstü 9 sıra.
Ancak 3 sıra denen husus, bası tribünü için geçerli olmalı.
Çünkü basın tribünü kısmına bakarsanız 3 basamak var.
Yani locaların olduğu tribünde, kenarlar 25 basamak;
Locaların hemen üzeri 9 basamak;
9 basamaklık kısmın yanıbaşındaki basın tribünü kısmı 3 basamak;
Yine basın tribününün hemen bitiminde 9 basamaklık bir kısım;
Locaların bitiminden sonra yine 25 basamak.
Görsele dikkatle bakarsak, bu ayrıntıların hepsini görebiliriz.
Yanılıyor muyum?
Yorum
-
Sivas ve Erzurum gibi kentlerde hava sıcaklıkları -30 C lerde olduğu için genelde inşaat yapılmaz. Beton atsan tutmaz, sıva yapsan olmaz, soğukta çalışılamaz, ölü sezondur yani.İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSozde yapilacak
Araliktan bu yana civi dahi cakilmiyomuş
Bu arada Membran ile ilgili olarak çelik tel takviyeli teflon olduğu ve ithal edileceği söylendi zaten. Dolayısıyla, rüzgar ve kar da yırtılma olasılığı düşük olmuş olacak.
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061
Taş gibi stadyum, kesinlikle prefabriğe benzemiyor.İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas'a gerçekten bu mu yapılıyor?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
2015in mayısına yetiştirilmeye çalışılan stadı sen 2016nın ağustosunda biter diyosun. stad zamanında bitecektir bence bu hızı ve konya stadında ki hızı görünce bunu rahatlıkla söyleyebilirim. hadi en geç söylendiği gibi 2 ağustos da bitsin ama 2015in ağustosunda.. bence bu bile başarıdır.. bursanın stadı 3. yılını görecek neredeyse..İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleverilen tarihden önce bitmez
zaten cati bittikden sonra zamana bakilir ona göre isci azaltip para tasarurufuna gider
büyük ihtimallen 2 agustos 2016 da hem kurulus yildönümü hemde stadin acilisi yapilir diye düsünüyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum