Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sevgili Arkadaşlar....

Kış geldi artık.....

Fotoğraf olayı çok zor olucak haberiniz olsun....

Gidilen yer hem uzak hemde çok soğuk kimsenin kolay kolay oraya gidip fotoğraf çekeceğini zannetmiyorum...
    Bu başlık da bilgi alış verişi için bulunuyoruz şehir dışındakilerde bu yüzden bu başlığa giriyor. Trabzon da olan arkadaşlardan bir kaçının aracı vardır muhakkak gidip bir resim çekme imkanları mutlaka vardır ama bu öz veriyi göremiyoruz o arkadaşlardan. Kış geldi diye diyorsanız yazı da gördük o zamanda bundan pek bir farkı yoktu. Başlığa giriyoruz amacından sapmış muhabbetler görüyoruz..

Yorum

• trabzonda oturan arkadaşlar temel atıldıda çalışmalar devam ediyormu gören duyan varmı bizleri bilgilendirmeniz lazım ya birda stadın ismi neolsun diye millete sormuş haber61 bunlar rahatsızmı ardaş ya insanlar neler yazmışlar avniakerden başkası yalan değilmi sorarım burdan tüm dostlara soruyorum.kış geldideyip inşaat durduysa vay haline oranın genel seçimlerde tekrar temel atar sayın başbakan

Yorum

• Şimdi arkadaşlar fotoğraf çekmek düşündüğünüz kadar da basit bişey değil. Yoldan geçerken çekilebilir tamam da o fotoğraftan da bişey anlaşılmaz. Ya inşaatın yanına kadar içeri girmek lazım -ki orada da çaycısından şantiye şefine kadar herkesin tripleriyle karşılaşırsın, nerden çıktın, kimsin, nesin, hatta resmi izin alman lazım vb gibilerinden tavırlar, hatta hatta yakın çevrenizden alacağınız alaycı tepkiler, başka işin mi yok gibilerinden - ya da Akyazı'nın sırtlarına çıkmak lazım, ki o zaman da iyi bir makine lazım, benim makine mesela o mesafeden artık ayrıntıları göstermiyor, bişey anlaşılmıyor yani. Optik zoomu iyi olan bi makine ile Akyazı sırtlarından en güzel görüntü alınır diye düşünüyorum. Ama sandığınız kadar da basit değil yani, git iki tık yap geri dön değil, epey uğraşmak, gerekirse dil dökmek lazım.

Taşıma suyla değirmen dönmez arkadaşlar, bu işin çözümü kameradır ama kimseden tık yok, yetkilileri geçtik artık, biz bişey yapamaz mıyız? Sırttaki evlerden biriyle anlaşalım, sistemi kuralım. Siz izinsiz nasıl inşaatı çekiyorsunuz diye dava açarlar mı acaba? Ya da ilk önce belediyeye veya TOKİ'ye mi başvurmak lazım? Yol yordam bilen abilerimiz bi el atsın da bu işe.

Bu arada ben Trabzon'da değilim ha, şimdilik sorumluluk hissetmiyorum fotoğraf konusunda. Gelince yine de elimden geleni yaparım.

Yeni foto yok mu ya

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi arkadaşlar fotoğraf çekmek düşündüğünüz kadar da basit bişey değil. .....

Yeni foto yok mu ya
          Ömer

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Faik abi çok fenasın
            İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu başlık da bilgi alış verişi için bulunuyoruz şehir dışındakilerde bu yüzden bu başlığa giriyor. Trabzon da olan arkadaşlardan bir kaçının aracı vardır muhakkak gidip bir resim çekme imkanları mutlaka vardır ama bu öz veriyi göremiyoruz o arkadaşlardan. Kış geldi diye diyorsanız yazı da gördük o zamanda bundan pek bir farkı yoktu. Başlığa giriyoruz amacından sapmış muhabbetler görüyoruz..
            Dostlar , Arkadaşlar.....

İmkanımız olursa yine gideriz ancak kışın Akyazıya gitmek gerçek anlamda bir sorun...

Araba ilede bitmiyorki yani geçerken du bir resim çekeyim denilebilecek bir yer değil.... durmak zoomlamak lazım yola çok yakın bir yer değil....

Bu başlıkta onu anlatmaya çalışıyorum zaten....Örneğin Avni Akerin yerinde yapılıyor olsaydı her gün demiyeyim ama her hafta resim çekip yollayabilirdim....

kendi adıma konuşuyorum tabiki Trabzonda benim gibi yüzlerce , binlerce gönüldaşım vardır onlar hakkında yorum yapamam....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• fotoğraf çekmek sorun değil açıkcası.
              ama şu aşamada çekilen fotoğraflar birbirinin kopyası neredeyse.
              hani statyum yapılmaya başlansa her eklenen foto da bir gelişme görülebilir.
              şuan çalışma yer altına (kazık) doğru olduğu için fotolar anlamsız oluyor. ilerleyen aşamalarda fotodan yana sorun olmaz.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dostlar , Arkadaşlar.....

İmkanımız olursa yine gideriz ancak kışın Akyazıya gitmek gerçek anlamda bir sorun...

Araba ilede bitmiyorki yani geçerken du bir resim çekeyim denilebilecek bir yer değil.... durmak zoomlamak lazım yola çok yakın bir yer değil....

Bu başlıkta onu anlatmaya çalışıyorum zaten....Örneğin Avni Akerin yerinde yapılıyor olsaydı her gün demiyeyim ama her hafta resim çekip yollayabilirdim....

kendi adıma konuşuyorum tabiki Trabzonda benim gibi yüzlerce , binlerce gönüldaşım vardır onlar hakkında yorum yapamam....
                Aslinda bu is yerel medyanin isi Akyazi günlügü basligi alltinda her gün veya haftada bir fotograflar esliginde kisa bilgiler paylasabilirler.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fotoğraf çekmek sorun değil açıkcası.
                  ama şu aşamada çekilen fotoğraflar birbirinin kopyası neredeyse.
                  hani statyum yapılmaya başlansa her eklenen foto da bir gelişme görülebilir.
                  şuan çalışma yer altına (kazık) doğru olduğu için fotolar anlamsız oluyor. ilerleyen aşamalarda fotodan yana sorun olmaz.
                  Arkadaşlar trabzonda acayip bir fırtına var..deniz kabarıp dolgu alanını yok etmese bari..gören duyan ordan geçen bilgi paylaşsın lütfen.

Yorum

• bugün saat 1 gibi sahil yolundan geçiyordum beşirli ve ayasofya civarlarında ki onlarca dalgayı görünce akyazıya da bişe eder bu dalgalar dedim. ancak akyazıdan geçerken dalgalar çok ilerde sönüyordu kıyıya dahi yaklaşanı görmedim. bu açıdan sevindirici bir durum.. ama tabi dolgu sahasında yer yer gölleşmeler oldu o da akarın olmamasından dolayı yağan yağmur bazı yerlerde birikti..

Yorum

• Taraftarın maça gelmemesinin nedenleri.

1- Ekonomik( Maraton tribünün 20 lira olması. Trabzon gibi az nüfusa sahip, çoğunluğunu alt gelir gurupların oluşturduğu bir şehre fazla geliyor. Bence kulüp fedakarlık yapıp bunu 10 liraya indirmeli. Kale arkası da 5 lira olmalı. Kaldı ki fiyatlar 20 lira olsa bile kazandığı para 100 bin lirayı geçmiyor. Bu parayı alsa ne almasa ne.)

2- TV(Taraftarın bir kısmının maçı ekran başında izlemeyi tercih etmesi. Maça ekstradan para vermek istememesi)

3- Spor kültürü olmaması.( Almanya'da, İngiltere'de 2. ve 3. ligdeki bir takımın 20 binlere oynadığı düşünülünce ülkemizin ve Trabzon'un hali içler acısı. Sanılanın aksine Trabzon insanının futbolu sevdiğini ve yaşam felsefesi haline getirdiğini zannetmiyorum. Tamamen başarıya endeksli bir izleyici kitlemiz var)

4- Ulaşım. ( Çevre ilçelerde yaşayan insanların maça gelmemesi. Bursa gibi hafif raylı sistemle bu insanları stada ulaştırmanın yollarını bulmalıyız.

Yeni stadda kapalı gişe oynamak için yöneticiler pazarlama mantığı ile harekat etmeli. Ev ev, kapı kapı dolaşıp kombine bilet satmalıdır. Sanayi odaları, ticaret odaları ve bütün sivil toplum örgütleri bu ambalajın içine dahil edip full taraftara oynamamız gerekir.
                      En son Tuğrul tarafından düzenlendi; 03.12.2013, 21:27.

Yorum

• yeni fotograf yokmu
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Taraftarın maça gelmemesinin nedenleri.

1- Ekonomik( Maraton tribünün 20 lira olması. Trabzon gibi az nüfusa sahip, çoğunluğunu alt gelir gurupların oluşturduğu bir şehre fazla geliyor. Bence kulüp fedakarlık yapıp bunu 10 liraya indirmeli. Kale arkası da 5 lira olmalı. Kaldı ki fiyatlar 20 lira olsa bile kazandığı para 100 bin lirayı geçmiyor. Bu parayı alsa ne almasa ne.)

2- TV(Taraftarın bir kısmının maçı ekran başında izlemeyi tercih etmesi. Maça ekstradan para vermek istememesi)

3- Spor kültürü olmaması.( Almanya'da, İngiltere'de 2. ve 3. ligdeki bir takımın 20 binlere oynadığı düşünülünce ülkemizin ve Trabzon'un hali içler acısı. Sanılanın aksine Trabzon insanının futbolu sevdiğini ve yaşam felsefesi haline getirdiğini zannetmiyorum. Tamamen başarıya endeksli bir izleyici kitlemiz var)

4- Ulaşım. ( Çevre ilçelerde yaşayan insanların maça gelmemesi. Bursa gibi hafif raylı sistemle bu insanları stada ulaştırmanın yollarını bulmalıyız.

Yeni stadda kapalı gişe oynamak için yöneticiler pazarlama mantığı ile harekat etmeli. Ev ev, kapı kapı dolaşıp kombine bilet satmalıdır. Sanayi odaları, ticaret odaları ve bütün sivil toplum örgütleri bu ambalajın içine dahil edip full taraftara oynamamız gerekir.
                          Lafa gelince büyük takımız, büyük taraftarız ama maçlar 10 lira olsun öyle mi? Hangi büyük takımın biletleri 10 TL ?
                          Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Günde 0.82 kuruş verip stadın en güzel yerlerinden birinde maç seyredeceksiniz desem ?
                            Yine "ekonomi" der misiniz ?
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lafa gelince büyük takımız, büyük taraftarız ama maçlar 10 lira olsun öyle mi? Hangi büyük takımın biletleri 10 TL ?
                              Maçları 50 TL yapıp 10.000 Kişiye oynayacağına 10 TL yap 40.000 kişiye oyna mantıklı değilmi yıllardır bu böyle.

Bir yönetici bunu görebilecek vizyona sahip değilmi?

Yorum

• pahalı fiyat dedikleri 20 lira mı yani?
                                Buna pahalı diyenlerin kaçı sigara içiyor acaba merak ettim doğrusu.
                                Sigaraya günde 6-7 lira verebiliyorsun sonra da '' maç çok pahalı 20 lira '' Çok tuhaf bir taraftar kitlemiz var.. Beleş olsun , güzel yerden olsun, takım yıldız alsın, iyi top oynasın şampiyon da olsun... He görürsek söyleriz.

Bilet fiyatı 50-60 liranin yukarısında olan pahalıdır ( maraton tribünü için geçerli ) benim gözümde.
                                En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 04.12.2013, 09:03.
                                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim