Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mimaride, mimarinin yapıldığı yerdeki kültür çok önemlidir. Biz bir liman şehriyiz. Projenin geneline baktığımızda bir "gemi" teması var stadımız bu geminin merkezini oluşturmakta. Buraya kadar her şey kültürümüze yakın duran bir çigi içinde. Ancak stadın kendi mimarisi biraz sönük kalmış gibi. Belki maketten kaynaklıdır. Mimarımıza güvenmekten başka çare yok. Taraftar olarak fikirlerimize değer verilsin isteriz ama heres başka fikir sunduğu sürece ortak bir düşünce üzerinde kararlı bir duruş sergileyemeyiz ve yine fikirlerimiz havada kalır.
    https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bir de makette göründüğü üzere çatı kısmı tribünle hemen hemen aynı hizada.. ön kısım biraz daha uzatılmalı hatta oval şekil verilerek ve daha saydam yapılarak estetik bir görüntü oluşturulabilir. tam deniz kıyısında serpintili yapacak yağmur ön sıraları felaket etkiler..

Yorum

• Yazıklar olsun bize bu dandik projeyi layık görenlere...
        2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• önümüzde seçim var örneklerdeki stad yapılacak desede şuan inşaat halinde olanın resimlere benziyeceği sanmıyorum dediğim gibi seçim öncesi gözboyama çok olur fazla heveslenmeyin...

Yorum

• Ben beyendim arkadaş projeyi

Yorum

• türkiye nin en güzel stadyumu hem konumu hem tasarımı hem özellikleri ile hem de sahip olduğu takım ile
                Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• İlk olarak mustafa0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  önümüzde seçim var örneklerdeki stad yapılacak desede şuan inşaat halinde olanın resimlere benziyeceği sanmıyorum dediğim gibi seçim öncesi gözboyama çok olur fazla heveslenmeyin...
                  Mustafa yanlış düşünüyorsun. Bu görseller zaten vardı şimdi yayınlananlar çok daha yakın olduğu için resimleri paylaşıldı göz boyamak için servis edilmedi. Seçim konusuna gelince şimdi seçim var evet ama bu seçimden 1 yıl bile olmadan genel seçim var o seçim çok daha önemli. Yıl sonuna doğru kaba inşaat biter büyük ihtimal.

Yorum

• 1461. sayfada mesajım olsun diyenler derneği =))
                    https://twitter.com/#!/design_bcb

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben beyendim arkadaş projeyi
                      Dört köşesini deniz tarafındaki gibi kapatıp, çatıyla dış cephenin malzemelerini farklı yaparsalar bende beğenecem.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mustafa yanlış düşünüyorsun. Bu görseller zaten vardı şimdi yayınlananlar çok daha yakın olduğu için resimleri paylaşıldı göz boyamak için servis edilmedi. Seçim konusuna gelince şimdi seçim var evet ama bu seçimden 1 yıl bile olmadan genel seçim var o seçim çok daha önemli. Yıl sonuna doğru kaba inşaat biter büyük ihtimal.

bu mesajın burda dursun benzicekmi benzemicekmi görecez göreceğimiz zamanı yılsonu kesinlikle zanletmiyorum inşaat dan anlamam bilgimde yok ama olası aksama aksilikleri dikkate alırsak 2016 da stadımız olur

Yorum

• 1461. sayfadayiz. 7 tane anlamsiz bos antrenman sahasi yapilacagina oraya 1461 Trabzon icin kapasitesi ve maliyeti düsük, kutu seklinde stad yapilabilir.

Edit: mesela buna benzer birsey yapilabilir

En son Giallorossi tarafından düzenlendi; 22.02.2014, 00:56.
                          .

Francesco
                          Totti

Yorum

• kim ne derse desin çatı-membran tasarımı çok kötü
                            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• 1461

İlk başlık altlarda kalmış zaten; bu başlık da 2008'den 2014'e.. 6 yıllık başlıkta 1461'i bulduk 1967'ye kadar da biter inşallah
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sanki stadin basina lastik don gecirilmis gibi. Cok kotu duruyo
                                Her gün bu başlığı okuyorum son zamanların efsane yorumu hahehahehahhe Penti kilotlu çorap gibi harbiden ya
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim