Lig son çeyreğine gelmiş senin başkanlığı yaptığın kulüp küme hattına bağlı halde seyrediyor ve düşmesi kesin bir takıma evinde yeniliyor ve sen hâlâ hiçbir aksiyon almıyorsun kime çalışıyorsun Ertuğrul Bey!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ertuğrul Doğan | 18. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig son çeyreğine gelmiş senin başkanlığı yaptığın kulüp küme hattına bağlı halde seyrediyor ve düşmesi kesin bir takıma evinde yeniliyor ve sen hâlâ hiçbir aksiyon almıyorsun kime çalışıyorsun Ertuğrul Bey!
Yorum
-
Farklı tercih sebepleri olmakla birlikte Avcı da Güneş de Doğan için dalgakırandı (Mesela Bjelica değildi, sekiz maçta gönderdi).
Artık deniz bitti. Fatih gelirse ve oldu ki işler kötü giderse, Fatih'ten önce Doğan tepki görür. Tekke'nin kredisi ve karizması, Doğan'ın Boğaz'daki ofisinden daha değerli taraftar için. O sebeple arada bir tampon olarak Güneş'e yeni rol aramasına şaşılmamalı. Fakat beyhude...
Sezon başında, Güneş efendilikle "Ben desteğe hazırım, gençlere şans vermek lazım. Öğrencim Fatih bu işi yapabilecek yetkinliktedir" deyip köşesine çekilseydi, bugün sarfetmeye üzüldüğümüz sözlere maruz kalmaz, kırgınlıklar yaşanmaz ve "Öğretmen Şenol"luğu ile gönlümüzdeki yerini perçinlerdi.
Herkes hakkettiğini yaşar.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.03.2025, 07:42.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarklı tercih sebepleri olmakla birlikte Avcı da Güneş de Doğan için dalgakırandı (Mesela Bjelica değildi, sekiz maçta gönderdi).
Artık deniz bitti. Fatih gelirse ve oldu ki işler kötü giderse, Fatih'ten önce Doğan tepki görür. Tekke'nin kredisi ve karizması, Doğan'ın Boğaz'daki ofisinden daha değerli taraftar için. O sebeple arada bir tampon olarak Güneş'e yeni rol aramasına şaşılmamalı. Fakat beyhude...
Sezon başında, Güneş efendilikle "Ben desteğe hazırım, gençlere şans vermek lazım. Öğrencim Fatih bu işi yapabilecek yetkinliktedir" deyip köşesine çekilseydi, bugün sarfetmeye üzüldüğümüz sözlere maruz kalmaz, kırgınlıklar yaşanmaz ve "Öğretmen Şenol"luğu ile gönlümüzdeki yerini perçinlerdi.
Herkes hakkettiğini yaşar.
Noktasi virgulune imza
Ek olarak Ed avciyi ikinci kez getirmekle butun taraftarin akliyla alay etmistir. Orayi babasinin ciftligi gibi kullandi
Serolu sportif direktor yapacakmis yeni gelen hocanin altini simdiden kazip ilk firsatta serolu teknik direktor olarak atamanin Ertugrul dogancasi bu.
Bu filmi daha once gorduk
Saolun almayalim
Bu arada Erto bok gibi takim yonetiyor bok gibi kararlar veriyorsunNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarklı tercih sebepleri olmakla birlikte Avcı da Güneş de Doğan için dalgakırandı (Mesela Bjelica değildi, sekiz maçta gönderdi).
Herkes hakkettiğini yaşar.
Güneş-Tekke konusunda ise aynı yerdeyim.Bu takım Tekke'yi çoktan yemişti.Hem takımın kötü olduğundan bahsedip hem de Tekke olsaydı farkı olurdu demek biraz çelişki gibi geliyor. Başarısız olduğu halde karşısına aday bile çıkmayan bu başkan koltuğu kolay kolay bırakmayacağına göre hem bu yönetimle olmaz deyip hem de Tekke gelse başarılı olur demek de ayrı bir çelişki gibi duruyor.Tekke'nin yapısını az çok biliyorsak bu yönetim ve bu takımla Tekke çok olaylı şekilde işi bırakırdı.Güneş başarısız olur,gider zaten kariyeri bitmiş.Tekke başarılı olamazsa çok kötü harcanır.
Tekke veya Tekke'nin teknik direktör olmasını isteyenler bence bu yönetim kafasıyla Tekke'nin başarısız olacağı gerçeğini gözden kaçırıyor.Tekke tıpkı Ahmet Ağaoğlu'nun ilk göreve geldiği zamandaki bir yapıda başarılı olabilir.Bunların hepsini de Trabzonspor kendi içerisinden yetişmiş bir değeri kısa sürede yemesin diye söylüyorum.İlla ki Trabzonspor'a teknik direkötör olacağım diyerek yanlış zamanda yanlış kişilerle yanlış iş yaparsa 10 yıl sonra pişmanlıkları arasında bunu da sayar.En son Larking tarafından düzenlendi; 10.03.2025, 10:40.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Senol gunesden sportif direktor yapmaya calismak haci sen ve diger klubun pacasina yapismis topcu eskileri nemalanmaya yemeye devam edin demektir,sportif direktorluk bu kadar degerliyse sezon basinda neden şotanin sportif direktorlugune izin vermedi senol efendi once bunu bir anlatsin geciniz efendim yemezler..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Ana kart bozuk bunlar kumandayı değiştirip duruyor.
Kumanda eski, fabrika ayarlarıyla çalışmıyor zaten de ana kartı değişmedikten sonra istediğin kadar kumanda değiş.
Bir de yetmiyor kenarda orijinal, yeni pilleri olan kumanda varken başka tvnin kumandasıyla değişmeye kalkıyorlar. Sakın ha !! Onu uyumlu olduğu tv alıcısı almıyor, onun ayarları farklı, orijinali orada duruyorken saçma sapan işlerle uğraşma.
E.D. Yönetimi her kritik süreçte olduğu gibi bu süreçte de sonuç ne olursa olsun iletişimi doğru yönetmeyerek daha kararlar alınmadan zaten bir kez daha sınıfta kalmıştır.
Yapacakları ilk iş aday olmayacakları bir seçimli Olağanüstü Kongre kararı almak olmalıdır .
Onlar bunu yapmıyorsa taraftar yaptıracak, geri kalan hiçbir seçenek gün geçiştirme, taraftar oyalamadan öte anlam taşımıyor.
Tepkiler üzerine Fatih Tekke'yi getirip son kalkan olarak kullanmak istemeleri muhtemeldir. Taraftar Fatih Tekke'ye sahip çıkmalı ve ilk maçta Yönetimi istifaya davet etmelidir.En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 10.03.2025, 13:39.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
FATİH SULTAN TEKKE, asla bu takıma gelme…
Seni ilk oynadığın zamanlardan beri izledim,
Kasti faul yapmazsın
Yalandan planjonla kendini atmazsın
Beyefendisin
Delikanlı adamsın
Geleceğin klubün başkanı;
Herşeyini borçlu olduğu ŞAMPİYON BAŞKAN Ağaoğluna ihanet etti, küstürüp kaçırdı
Şampiyon yapan Nwakeme Djaniny Cornelius Dorukhan Ömür Hugo Edgar Hamsik hepsini İTİBARSIZLAŞTIRDI-KOVDU-BÜYÜKLÜĞÜ yok etti
Altyapıda 5 sene evvel Trabzon maden denen, dünya çapında adamlar çıkaran algıyı paramparça etti
Öz evlatlar tekrar klübe sahip çıkmıştı, gündemde YAZICI-ÖMÜR-PARMAK-UĞURCAN dostluğu TÜM ÜLKE GENÇLERİNE ÖRNEKTİ, her kulüp taraftarı bu 4 ünü seviyordu, çocuk yaştaki evlatlarımızı düşman etti
Gelme Fatihim, gelme bu organize kötülerin yanınaTrabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
İki yıl dolmadan;
A. Avcı
Orhan Ak
N. Bjelica
A. Avcı
İhsan Derelioğlu
Şenol Güneş ile çalışıp kupa kazanamayan, ligde şampiyonlardan (Bu yıl liderden) sırasıyla 31, 35 ve daha şimfiden 36 puan fark yiyen, onlarca bonservisli oyuncu alıp çoğundan faydalanamayıp fesihle gönderen, Demirören, Burak Elmas, Koç gibi kötü başkanları fersah dersah geride bırakan beceriksizin teki.
Bir "Borç ödedim" hikâyesi tutturdu. Koltuğu devraldığı kongrede (Öncesine gitmiyorum) 2,8 Milyar TL iken Aralık 2024 kongresinde açıklanan borç 3,9 Milyar TL. Ödedik dediği borç 1 Milyar TL yükselmiş.
31 Ağustos 2024 tarihli malî tabloda 10,4 Milyar TL açıklanan borcu es geçmeyelim. 10,4 Milyar TL!!! Eylül ayındaki sermaye yükseltme hamlesiyle işte 3 küsur Milyar TL'ye düşüyor.
Saha sonuçları kçtü, ekonomi idaresi kötü... Geriye kaldı TFF, UEFA, MHK... Hacıosmanoğlu bununla oynuyor, MHK ciddiye almıyor. Meunier için UEFA'ya gidecekti, onlar da gülmüştür.
Katılım hakkına sahip 9900 üyenin 2600'ü salona gitti, 1570 oy aldı. Şu sonucu görüp o anda çekilmesi gereken kişi, koca Trabzonspır camiası adına Galatasaraylı danışmanlarla karar alıyor. Aha işte, aldığı kararları yukarıda yazdım. İki yılda on yıl geri götürdü bizi.
Mübarek günde duamız, Allahım bizi kurtarsın.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.03.2025, 15:29.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bu yonetim kadar mal is bilmez salak ve aptal bir yonetim gormedim
Daha agir konusacam da neyseNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Traftar olaya dahil olmazsa Erto ve yönetimi bu takımı küme düşürecek. Kupa almayı filan vazgeçtim, küme düşme rezaletini yaşatacaklar. Artık tesislere mi gidilir, ilk maçta çok büyük protesto mu yapılır bilemem ama
gidişat o yönde. Bu kadar para harcayıp bu kadar başarısızlığı istesen yapamazsın. Lig kalitesi de aşırı kötü olmasına rağmen, ligde deplasman galibiyeti olmayan, garip bir takıma dönüştük. Şenolda herhalde çok başarılı
oldu ki, sportif direktörlüğe geçiş yapıyor. Felsefesine ,oyuncu eleştirilerine ve ertoyu övmeye oradan devam edecek.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep diyorum. Suç sadece bir iki kişide değil. Trabzon neyse, Trabzonspor neyse onun tezahürü bütün yaşadıklarımız. Bu camianın ne olduğu bizim ne olacağımızı belirliyor.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Öyle kötü içine sı.tılar ki mevzu artık bir 8 al bir bilmemne al şu hoca gelsin bu gitsini geçti. Bu enkazı kim nasıl kaldırabilir benim aklım ermiyor. Çok büyük bir yapılanma, sil baştan yapılmalı. Hem bunu yapacak hem de Doğan'ın geride bırakacağı enkazı kaldıracak bir babayiğit tanımıyorum ben. Bu camia (!) bu çözümü üretemez. En azından şu anda hissettiklerim bunlar.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Ne günlere kaldık yahu
İnanılır gibi değil
Ligde kalır mıyız diye mi endişe edeceğiz (kupayı zaten geçtim, umudum yok), yoksa gelecek sezon da böyle mi olacak diye kara kara düşüneceğiz.
Yaktın bizi Erto.
O makamlar sana ve İHO'ya da kalmaz.
Sportif başarın kocaman bir 0.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Neredeyse sezon bitecek hala deplasman galibiyeti olmayan, takıma bir dokunuş gerçekleştiremeyen, ligden %99 düşen ve tek deplasman galibiyetini bize karşı alan takıma yenilen Hoca'yı sportif direktör yapmak nedir yahu
Getirin doğrudan TEKKE'yi. Bitsin bu işkence.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum