İlk olarak My tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ertuğrul Doğan | 18. Başkan
Daraltma
X
-
Bence çok kişi çıkar da, o birilerinden izin alınmadan olmuyor ya bu işler işte orada takılıyoruz bence... ve o izin alınmadan gelinse bile o kişilerin çomakları yüzünden gelen başkan iş yapmaz sponsor bulamaz hâle gelir... Türkiye gibi Trabzonspor da kutuplaştırıldı... tek çâre bu gücü aldıkları iktidarın inmesidir başka bir şey değil... ha o da kesin çözüm değil ama bu iktidar gitmedikçe boşa hayal kurmaya gerek yok daha beter günler görmemiz düşük olasılık değil...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
-
DERHAL İSTİFA ET DERHAL. BU KADAR ÇAPSIZ YÖNETİM OLMAZ. 2 tane dangalak futbolcu Şenol hocayı sana şikayet ediyor sen onlara hadi işine bak hocanız ne derse o demiyorsun.Gerekirse kadro dışı bırak bu kaçınçı hoca yedikleri Ne utanmaz adamlarsınız anlamadım?
Yorum
-
Ertuğrul Doğan istifa!
Gördüğüm en kötü başkanlar sıralamasında ilk ilk üç sıradadır. Beceriksiz, vizyonsuz herif!
Ekranlara çıkıp dayıları üzerinden anlattığı zırvaları dinlemekten bıktım. Taraftarın ne istediğini bilmiyor.
Kulüp yönetmekten zerre kadar haberi yok. Anlattığı ekonomi hikayeleri de gelen bilançolara bakınca fos çıktı.
Kısacası istifa etmek de bir hizmettir.
Yorum
-
Bir çöreklenmenin olduğunu ben de düşünüyorum ama gönüllü bir teslimiyet de var bence. Trabzonspor camiasının çoğunun vizyonunun tezahürü yaşadıklarımız. Ben artık çıkmaz sokağa girdiğimizi ve o sokaktan da kolay kolay çıkamayacağımızı düşünüyorum.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence çok kişi çıkar da, o birilerinden izin alınmadan olmuyor ya bu işler işte orada takılıyoruz bence... ve o izin alınmadan gelinse bile o kişilerin çomakları yüzünden gelen başkan iş yapmaz sponsor bulamaz hâle gelir... Türkiye gibi Trabzonspor da kutuplaştırıldı... tek çâre bu gücü aldıkları iktidarın inmesidir başka bir şey değil... ha o da kesin çözüm değil ama bu iktidar gitmedikçe boşa hayal kurmaya gerek yok daha beter günler görmemiz düşük olasılık değil...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Yorum
-
Erto sen gitmelisin.öyle sonradan görümlükle olmaz bu islerçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Trabzonlu adam delikanlı olur
onurunla gururunla git
milletin aklı başına gelirse
yüzün kızarır
tükürürler o suratınahttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Yaptiklari acemilik , futboldan anlamamak ,vizyonsuzluk falanla aciklanamaz bu cok masum kalir tekrar tekrar yaziyorum organize kotuler kendileri ve hedefleri dogrultusunda ilerliyorlar kendilerine verilen gorevi yerine getirmekten baska amaclari yok!!En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 10.03.2025, 19:13.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
simdi serol sportif mutortif direktor oldu ya cok degil 3 ay sonra teknik direktorumuz
sizin yapacaginiz isi benNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum