Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ertuğrul Doğan | 18. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öyle kötü içine sı.tılar ki mevzu artık bir 8 al bir bilmemne al şu hoca gelsin bu gitsini geçti. Bu enkazı kim nasıl kaldırabilir benim aklım ermiyor. Çok büyük bir yapılanma, sil baştan yapılmalı. Hem bunu yapacak hem de Doğan'ın geride bırakacağı enkazı kaldıracak bir babayiğit tanımıyorum ben. Bu camia (!) bu çözümü üretemez. En azından şu anda hissettiklerim bunlar.
    Bence çok kişi çıkar da, o birilerinden izin alınmadan olmuyor ya bu işler işte orada takılıyoruz bence... ve o izin alınmadan gelinse bile o kişilerin çomakları yüzünden gelen başkan iş yapmaz sponsor bulamaz hâle gelir... Türkiye gibi Trabzonspor da kutuplaştırıldı... tek çâre bu gücü aldıkları iktidarın inmesidir başka bir şey değil... ha o da kesin çözüm değil ama bu iktidar gitmedikçe boşa hayal kurmaya gerek yok daha beter günler görmemiz düşük olasılık değil...
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• DERHAL İSTİFA ET DERHAL. BU KADAR ÇAPSIZ YÖNETİM OLMAZ. 2 tane dangalak futbolcu Şenol hocayı sana şikayet ediyor sen onlara hadi işine bak hocanız ne derse o demiyorsun.Gerekirse kadro dışı bırak bu kaçınçı hoca yedikleri Ne utanmaz adamlarsınız anlamadım?

Yorum

• Bizim yasamamiz icin, senin bu kulübü acilen birakman lazim...

Yorum

• Ertuğrul Doğan istifa!

Gördüğüm en kötü başkanlar sıralamasında ilk ilk üç sıradadır. Beceriksiz, vizyonsuz herif!

Ekranlara çıkıp dayıları üzerinden anlattığı zırvaları dinlemekten bıktım. Taraftarın ne istediğini bilmiyor.

Kulüp yönetmekten zerre kadar haberi yok. Anlattığı ekonomi hikayeleri de gelen bilançolara bakınca fos çıktı.

Kısacası istifa etmek de bir hizmettir.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence çok kişi çıkar da, o birilerinden izin alınmadan olmuyor ya bu işler işte orada takılıyoruz bence... ve o izin alınmadan gelinse bile o kişilerin çomakları yüzünden gelen başkan iş yapmaz sponsor bulamaz hâle gelir... Türkiye gibi Trabzonspor da kutuplaştırıldı... tek çâre bu gücü aldıkları iktidarın inmesidir başka bir şey değil... ha o da kesin çözüm değil ama bu iktidar gitmedikçe boşa hayal kurmaya gerek yok daha beter günler görmemiz düşük olasılık değil...
            Bir çöreklenmenin olduğunu ben de düşünüyorum ama gönüllü bir teslimiyet de var bence. Trabzonspor camiasının çoğunun vizyonunun tezahürü yaşadıklarımız. Ben artık çıkmaz sokağa girdiğimizi ve o sokaktan da kolay kolay çıkamayacağımızı düşünüyorum.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Gelsin sıradaki Ertuğrul Doğan ve şürekasına verilecek kurban.

Can havliyle bütün düğmelere basıyorlar. OPysa zihniyet değişmeden hiç bir şey değişmeyecek.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• bu adam ve turşucu gitmedikten sonra bu takım küme düşer net!!

yaşayacağımız daha rezillik kaldı mı?
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Sıra sende bırak şu takımın yakasını artık!

Bazen Sevinç Bazen Keder
                  YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Erto sen gitmelisin.öyle sonradan görümlükle olmaz bu isler
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu elemanın zaten hiç gelmemesi gerekiyordu. Başarısız olacağı başından beri belliydi. Öyle de oldu.
                      “Beşiktaş için canımı veririm.”
                      —Şenol Güneş

Yorum

• Trabzonlu adam delikanlı olur
                        onurunla gururunla git
                        milletin aklı başına gelirse
                        yüzün kızarır
                        tükürürler o suratına
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Herkes hakettiğini yaşar arkadaşlar.
                          Trabzonspor bunu sonuna kadar hakediyor.
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bak arda felan okuyorum kahroluyorum. Eğer arda bu kulübün kapısından içeri girerse yanımda en az 30 kişi ile namusum şerefim üstüne o tesisleri basmazsam bana da Ömür demesinler.

Yorum

• Yaptiklari acemilik , futboldan anlamamak ,vizyonsuzluk falanla aciklanamaz bu cok masum kalir tekrar tekrar yaziyorum organize kotuler kendileri ve hedefleri dogrultusunda ilerliyorlar kendilerine verilen gorevi yerine getirmekten baska amaclari yok!!
                              En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 10.03.2025, 19:13.
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• simdi serol sportif mutortif direktor oldu ya cok degil 3 ay sonra teknik direktorumuz

sizin yapacaginiz isi ben
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X