Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ertuğrul Doğan | 18. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bak gör fenerbahçe yendiği an seçimi kaybetmiştir. eğer olur da kazanırsa kongre üyeleri ağır cahil der geçerim.
    Yıllardır yönetimde olan adam kendisine karşı üye bırakmış mıdır, yahu takım kimin umrunda alayı adamcı, küçük bir Ali Koçumuz var artık

SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    trabzonspor

Yorum

• Elin başkanı hakeme düdük astırdı, sen de ağırlığını koy artık...

Yorum

• Ödedim dediği borçla birlikte (9 hatta 10 milyar liara) bahsi geçen toplam borç miktarı 13 14 milyar liraları buluyor Sizce de bir tuhaflık yok mu bu işte ?
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yıllardır yönetimde olan adam kendisine karşı üye bırakmış mıdır, yahu takım kimin umrunda alayı adamcı, küçük bir Ali Koçumuz var artık

gerçi oda öyle. ben şahsen bu ülkede olan hiç bir şeye şaşırmıyorum. seçime yakın ertuğrul doğan'ın trabzon sokaklarına inmek aklına gelmiş. ne güzel milletle dalga geçiyorlar böyle.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İşi gücü ylan dolan. Acilen kurtulmamız lazım bu tipten.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İşi gücü ylan dolan. Acilen kurtulmamız lazım bu tipten.
              İşi gücü yalan dolan yazmaya girmiştim ki bunu gördüm, herifte utanma yok

trabzonspor

Yorum

• her ay 1 milyar tl borç ödüyor büyük başkan(!)
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sen bu matematik özürlü taraftara iyi yapıyorsun.

Hatır gönülle borsada 3 kez sermaye arttırımı yapıp hissedarların paralarıyla bankalar birliğinden çıktın. Her gittiğin yerde bunun havasını atıyorsun. Bugün açıklananan borç 3 küsür milyar lira..

Geldiğimizden beri kasaya 10 milyar para soktuk diyip duruyorsun. Kedi buysa et nerde? Et buysa kedi nerde?
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Ben bu adamin konusmalarini gercekten anlamiyorum ya da anlayamiyorum. Olmuyor ya, hiçbir dediği aklıma yatmiyor.

Yorum

• Buna destek veren şakşakçı eski (dinazor) Trabzonspor futbolcularını kenara not edelim de yarın öbür gün düzen değiştiğinde yine kendilerine başarı payı çıkartmaya çalışmasınlar. Paranın köpekleri
                      KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Bu adamın herhangi bir borcu ödediğini düşünmüyorum. Sadece aylardır faizleri ödeyebildiğini ve bunun farkında olmadığını ya da bizi aptal yerine koymak istediğini düşünüyorum.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• "ali koç u misafir edeceğiz, yemek yiyeceğiz, ama misafir misafirliğini bilecek"diyor.
                          ali koç lavuğu bişi mi dedi de böyle konuştu acaba dedim, yok öyle bişi, sırf taraftara hoş görünmek için yapılan kaypakça bi laf. Aferin çok güzel konuştun, arkandayız, daha da içine edebilirsin takımın.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Alıntı Mert Acar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Geçen sezon liderle aramızda 35 puan fark vardı. OTUZ-BEŞ.
                            Bu sezon ligin 10. haftası liderle aramızdaki fark 16.

Peki bu süreçte ne kadar para harcandı ? Tek tek yazacağım.

Cham - 4 m euro
                            Saatçi - 2.5 m euro
                            Banza - 2 m euro
                            Ozan - 2 m euro
                            Çanak - 2 m euro
                            Pedro - 2 m euro
                            Batagov - 1.8 m euro
                            Dragus - 1.7 m euro
                            Okay - 1.6 m euro
                            Savic - 1.5 m euro imza parası(Toplam)
                            Barisic - 0,66 m euro imza parası
                            Lundstram - 1.5 m euro imza parası(Toplam)
                            Nwakame - 1 m euro imza parası (Toplam)

--------------------------------------------
                            Mendy - 4.4 m euro
                            Orsic - 2.4 m euro
                            Umut Güneş - 2.3 m euro
                            Baniya - 2 m euro
                            Onuachu - 1.5 m euro
                            Teklic - 1 m euro
                            Onuralp - 0.7 m euro
                            Benkovic - 0.5 m euro
                            Mehmet Can - 0.35 m euro
                            Pepe- 1.6 euro imza parası

Buraya maaşlar dahil değil sadece ödenen bonservis ve imza paraları toplam: 41 m euro. Yani bugünkü kurla yaklaşık 1.5 milyar TL.
                            Daha birçok fesih ve imzalanıp,oynatılmadan gönderilen futbolcular var bunları saymıyorum bile. Kourbelis ,Joaquin Fernandez,Maxi Gomez,Fountas,Abdullah Avcı,Nenad Bjelica.
                            Oyuncu pazarlama stratejisi zaten 0.
                            Yani bu durumda harcanan miktar 2 milyar TLye yaklaşıyordur herhalde. Bakın verilen fazladan maaşları vs. saymıyorum bile.

Başkan neyin ekonomisinden bahsediyor Allah aşkına ? Harcanan para ortada, sportif sonuç da ortada. Ama güzel bir algı yönetiliyor. Helal olsun.

Üstüne üstlük şimdi devre arası aynı şekilde yüksek bedeller ödenecek. Başkan masal anlatmasın.

Mert Acar, transfer başlığında paylaşmış. Burada da dursun. Bu donbilinşn nasıl bir ihanet içinde olduğunu herkes görsün

Yorum

• Ulan bu borcu yanlış yere mi ödüyorsun sürekli artıyor
                              You Will Never Walk Alone
                              Liverpool F.C

Yorum

• Borç nerde artiyor arkadaşlar...

İho-Usta döneminde 180-200 milyon Euro borç vardı

100 milyon Euro ya düşmüş.

Söyle 1-2 oyuncu parlatip satsak rahat ederiz cidden
                                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                                HAMİ AYAZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X