Çok istiyorsan Eyüpspor'u satın alıp Arda'yla çalışabilirsin. Trabzonspor'u rahat bırak.
Ertuğrul Doğan | 18. Başkan
Daraltma
X
-
-
Bizdeki durum ülke ile paralel.
Ekonominin şarampole yuvarlandığı son 4-5 yılda çok sayıda MB başkanı ve Ekonomiden sorumlu bakan değişti ama işler iyiye gitmedi hatta daha da kötüye gitti.Çünkü temel sorun bunlarda değil,sistemde ve sistemin başındaydı.
Şimdi bizde de durum aynı.
Avcı-Orhan Ak-Bjelica-Yine Avcı-Şenol Güneş.
Güneş'te dün veda konuşması yaptı aslında.Peki sistem ve sistemin başındaki kaldıkça kim hoca olursa olsun Trabzonspor'da neyin,ne kadar değişeceğini düşünüyor sunuz?En son Larking tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 15:03.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.Yorum
-
Vizyonsuz herif darbeci hain en büyük Trabzonspor düşmanıYou Will Never Walk AloneLiverpool F.CYorum
-
Şenol'u gönderip yeni antrenör getirmek için neyi bekliyorsun birader ciddi ciddi küme mi düşürmek istiyorsun sen ne değişik bi cins çıktın küfürden hakaretten de rahatsiz olmuyor. Hadi sen yüzsüzsün bırakmıyorsun bari hocayı değiştir.
Takım karışmış, oyuncular kazan kaldırmış yeniçeri modunda ve olay çok kötü yerlere gidiyor. Kulübün başkanı hala hiçbir aksiyon alamadı. Yemin ediyorum bambaşka seviye yüzsüzlük, İho bile bu kadar değildi bak İho diyorum ondan bile daha nefret edilen başkan oldun."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
BMN yönetimi bir açıklama bir bildiri vs. yayınlamak için daha neyi bekliyor ? Takımın küme düşmesini mi ?Trabzonspor'un en büyük taraftar oluşumu burası değil mi ? Biz yanlış mı biliyoruz ?Yorum
-
Yorum
-
tek çâre iktidar degisimi gibi duruyor, yaniliyor muyum ? ki onun da çâre olacagi kesin degil de, kismen belkiTrabzonspor malum cevre tarafindan kusatilmis iliklerine kadar siyasete batmistir, refleks gosterecek aksiyon olacak bir durumu kalmamistir hicbir buyuk klup bu kadar rezillige musade etmez vurdumduymaz kalamazdi genlerimizde olan kavgaci inatci ruhu kaybettik pamuk helva kivamina getirilip vasata alistirildik siradan bir camiaya evrildik..henuz kendilerine verilen gorevi tamamlamadilar onun icin istifaymis falan gecin bu isleri koca camianin icinden adam gibi ses cikaran kimse yok cunku cikardiklari ses ertoya olmayacak iyi biliyorlar korkudan agizlarini acamiyor kimse ,yaziklar olsun bunlarin sayesinde buyuklugumuz mazide kalacak bundan sonra kabus gibi coktuler klubun uzerine yılan gibi cöreklendiler arkalarindaki yapiyla birlikte..Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
buna benzer bir sey yazdim ben de, daha kisaca tabi... ve elbette tesâdüf degil ne tesâdüfü2000 yılından beri yani son 25 yıldır başkanlara bakalım ilginç bir durum söz konusu
Özkan Sümer
Sadri Şener
Atay Aktuğ
Ahmet Ağaoğlu
Nuri Albayrak
Muharrem Usta
İbrahim Hacıosmanoğlu
Ertuğrul Doğan
Ahmet Ağaoğlunun siyasi görüşü hakkında fikrim yok ya da kaçırdım ama başarılı tarafında
Sümer , Şener ve Aktuğ için de net bir şekil de sol cenaha yakın denilebilir ama ben bunu net olarak sol diye tanımlamıyorum , amacım diğer başkanlardan ayrışan ortak yanlarını tanımlamak daha anlaşılır olması açısından siyasete yakın/uzak durumu
Özetle ; iktidar / hükümet veya hakim güç ile çok içli dışlı değil veya kulübe çok bulaştırmamış
Diğer tarafta Albayrak , Usta , Hacıosmanoğlu ve Doğan da ise durum herhalde karşı çıkan olmaz tam tersi
Sakın siyaset yaptığımı düşünmeyin , aksiye en sağ görüşlü ilçedenim
Sizce bu durum tesadüf mü ?
Veya hemfikir olacağımızı düşündüğüm bu durumun , kulübün başarısızlığında etkisi yok diyebilirmiyiz ?
Hangi kulüp ne yapar ne eder bilmiyorum ama siyaset Trabzonspor'a yaramıyor gibiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.Yorum
-
Şu listede tek başarılı başkan var o da Ahmet Ağaoğlu dur. Diğeri de kısmen Sadri Şener ve Özkan sumerdir.2000 yılından beri yani son 25 yıldır başkanlara bakalım ilginç bir durum söz konusu
Özkan Sümer
Sadri Şener
Atay Aktuğ
Ahmet Ağaoğlu
Nuri Albayrak
Muharrem Usta
İbrahim Hacıosmanoğlu
Ertuğrul Doğan
Ahmet Ağaoğlunun siyasi görüşü hakkında fikrim yok ya da kaçırdım ama başarılı tarafında
Sümer , Şener ve Aktuğ için de net bir şekil de sol cenaha yakın denilebilir ama ben bunu net olarak sol diye tanımlamıyorum , amacım diğer başkanlardan ayrışan ortak yanlarını tanımlamak daha anlaşılır olması açısından siyasete yakın/uzak durumu
Özetle ; iktidar / hükümet veya hakim güç ile çok içli dışlı değil veya kulübe çok bulaştırmamış
Diğer tarafta Albayrak , Usta , Hacıosmanoğlu ve Doğan da ise durum herhalde karşı çıkan olmaz tam tersi
Veya hemfikir olacağımızı düşündüğüm bu durumun , kulübün başarısızlığında etkisi yok diyebilirmiyiz ?
Hangi kulüp ne yapar ne eder bilmiyorum ama siyaset Trabzonspor'a yaramıyor gibi
Ahmet Ağaoğlu hükümete yakın, sağ gorusludur. Sadri Şener ve ozkan sümer ise sol gorusludur.
Diğer başkanların ise neredeyse hepsi hükümet tarafıdır. Muharrem usta, Nuri Albayrak sağ gorusludur. İho, Ertuğrul doğan ise tam sistem adamıdır ( baştaki kimse ondanmis gibi olurlar, sağ goruslulukle alakaları yoktur).
Bu konu çok yanlış anlaşılıyor. Neredeyse başa gelen her yönetici ak partiliymis gibi lanse ediliyor. Şuradan basitce örnek vereyim.
15 yıllık devlet memuruyum. Hem doğuda ,hem batıda farklı illerde, farklı hastanelerde görev yaptım. 10 civarı bashekimle çalıştım. Hepsi ak parti döneminde atandı. Ama bilin bakalım bu 10 başhekimin dünya görüşü ve siyasi görüşü ne idi.
1 tanesi ak partili, 1i MHP'li, 1 i demli, 7si CHP'li.
Ha bu kişileri atayanlar bilmiyorlar mı. Tabiki de biliyorlardır. Atayanların tek amacı var , dünya görüşü, siyasi görüşü filan umurunda değiller. Tek amaclari benim dediğimi yapacak mı, yapmayacak mi.
Bu arada ben de ak Parti'ye gönül veriyorum, forumdaki birçok kişi bunu bilir. Defalarca yönetici olma teklifi geldi. Ama kabul etmedim bugüne kadar, bundan sonra da düşünmüyorum.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 18:21.Yorum
-
Şu listede tek başarılı başkan var o da Ahmet Ağaoğlu dur. Diğerleri de kısmen Sadri Şener ve Özkan sumerdir.2000 yılından beri yani son 25 yıldır başkanlara bakalım ilginç bir durum söz konusu
Özkan Sümer
Sadri Şener
Atay Aktuğ
Ahmet Ağaoğlu
Nuri Albayrak
Muharrem Usta
İbrahim Hacıosmanoğlu
Ertuğrul Doğan
Hangi kulüp ne yapar ne eder bilmiyorum ama siyaset Trabzonspor'a yaramıyor gibi
Ahmet Ağaoğlu hükümete yakın, sağ gorusludur. Sadri Şener ve ozkan sümer ise sol gorusludur.
Diğer başkanların ise neredeyse hepsi hükümet tarafıdır. Muharrem usta, Nuri Albayrak sağ gorusludur. İho, Ertuğrul doğan ise tam sistem adamıdır ( baştaki kimse ondanmis gibi olurlar, sağ goruslulukle alakaları yoktur).
Bu konu çok yanlış anlaşılıyor. Neredeyse başa gelen her yönetici ak partiliymis gibi lanse ediliyor. Şuradan basitce örnek vereyim.
15 yıllık devlet memuruyum. Hem doğuda ,hem batıda farklı illerde, farklı hastanelerde görev yaptım. 10 civarı bashekimle çalıştım. Hepsi ak parti döneminde atandı. Ama bilin bakalım bu 10 başhekimin dünya görüşü ve siyasi görüşü ne idi.
1 tanesi ak partili, 1i MHP'li, 1 i demli, 7si CHP'li.
Ha bu kişileri atayanlar bilmiyorlar mı. Tabiki de biliyorlardır. Atayanların tek amacı var , dünya görüşü, siyasi görüşü filan umurunda değiller. Tek amaclari benim dediğimi yapacak mı, yapmayacak mi.
Bu arada ben de ak Parti'ye oy veren bir insanım. 3_4 kez yöneticilik teklifi de geldi ( başhekim, başhekim yardımcılığı vb) ama hiçbirinde kabul etmedim ve bundan sonrada kabul etmeyi düşünmüyorum.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 18:16.Yorum
-
Trabzonspor'un şuanda bana göre tek kurtuluş formülü f.tekkeyi hoca olarak getirip, Haziran ayı civarı olma üzere seçim kararı alınmasıdır.(F.tekke hem futbolculuk hem hocalık döneminde dünya gorusu nedeniyle bir türlü TS ile tekrar bulusamiyor, birileri hep engel oluyor bir şekilde; bu da burada dursun).
Ve o surecte Ahmet Ağaoğlu'nun bir şekilde ikna edilmesidir.
Ahmet Ağaoğlu dan başka bu süreçten trabzonsporu çıkaracak başka kişi olduğunu sanmıyorum.
Muharrem usta, nevzat Aydın'ın filan yapacağı işler değil bunlar.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 18:23.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum