Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ertuğrul Doğan | 18. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu listede tek başarılı başkan var o da Ahmet Ağaoğlu dur. Diğeri de kısmen Sadri Şener ve Özkan sumerdir.
    Ahmet Ağaoğlu hükümete yakın, sağ gorusludur. Sadri Şener ve ozkan sümer ise sol gorusludur.
    Diğer başkanların ise neredeyse hepsi hükümet tarafıdır. Muharrem usta, Nuri Albayrak sağ gorusludur. İho, Ertuğrul doğan ise tam sistem adamıdır ( baştaki kimse ondanmis gibi olurlar, sağ goruslulukle alakaları yoktur).
    Bu konu çok yanlış anlaşılıyor. Neredeyse başa gelen her yönetici ak partiliymis gibi lanse ediliyor. Şuradan basitce örnek vereyim.
    15 yıllık devlet memuruyum. Hem doğuda ,hem batıda farklı illerde, farklı hastanelerde görev yaptım. 10 civarı bashekimle çalıştım. Hepsi ak parti döneminde atandı. Ama bilin bakalım bu 10 başhekimin dünya görüşü ve siyasi görüşü ne idi.
    1 tanesi ak partili, 1i MHP'li, 1 i demli, 7si CHP'li.
    Ha bu kişileri atayanlar bilmiyorlar mı. Tabiki de biliyorlardır. Atayanların tek amacı var , dünya görüşü, siyasi görüşü filan umurunda değiller. Tek amaclari benim dediğimi yapacak mı, yapmayacak mi.
    Bu arada ben de ak Parti'ye gönül veriyorum, forumdaki birçok kişi bunu bilir. Defalarca yönetici olma teklifi geldi. Ama kabul etmedim bugüne kadar, bundan sonra da düşünmüyorum.
    oncelikle atay aktug belki sosyalist dusunceye yakin olabilir ama sadri sener icin sol goruslu denmis, kendisinin gecmisine baktigimizda ve yakin cevresine baktigimizda sol ile alakali herhangi bir igne ucuna rastlayamayiz. sekuler bir yasam tarzi olabilir, muhalif partileride destekledigini gorebilirsiniz ancak solculukla sosyalist dusunceyle uzaktan yakindan ilgisi yoktur. ozkan hoca zaten futbol adami, kendini gelistirmis belirli bir ideolojiye siki siki bagli olamayan ilkeli kaliteli bir insandir, kendisi ve dusncelerini siyasi olarak analiz etmeyiniz...

diger yazdigniz baskanlarin hepsi trabzonspor baskani olmak disinda benim gozumde sayginligi olmayan, duz siradan siyasetle yogrulmus siyasetle atanmis karakterler...mevcut durumdada goreve "getirilmis" olmalari zaten surpris olmamali. biz yillardir bu klube siyaset sokmayin derken basini topraga sokanlar, saniyorlarki siyaset bu klubu bir gunde terk edecek...

trabzonspor bir camia olamamistir, olamiyor, yada oldurulmuyor bilemiyorum...taraftar gruplarindan tut, baskanina kadar her ayri telden caliyor...baskan gitmeden, ve bu konular masaya yatirilmadan gelecek karanlik...
    ıslak imza....

Yorum

• Nihayet yazayım artık. Başkanlar sağcı ya da solcu olduğu için değil, işlerini iyi yaptıkları kulüp daha da sevildi. Şu an sempatisini kaybetmiş bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Kim nasıl toparlar bilmiyorum. Sosyalist bir yönetim gelse mutlu olurum. Sorgular, tartışır, bileşik akla inanır ve sonunda doğruyu yapar.

Yorum

• Kac kere dogrular ile karsimiza ciktigini gercekten merak ediyorum, yalan bazen iyidir ama korumak adina herseyi dahada berbat etmek icin degil.

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Kimden bahsediyoruz? Ben bir ütopyadan söz ediyorum.

Yorum

Trabzonspor'un şuanda bana göre tek kurtuluş formülü f.tekkeyi hoca olarak getirip, Haziran ayı civarı olma üzere seçim kararı alınmasıdır.(F.tekke hem futbolculuk hem hocalık döneminde dünya gorusu nedeniyle bir türlü TS ile tekrar bulusamiyor, birileri hep engel oluyor bir şekilde; bu da burada dursun).
            Ve o surecte Ahmet Ağaoğlu'nun bir şekilde ikna edilmesidir.
            Ahmet Ağaoğlu dan başka bu süreçten trabzonsporu çıkaracak başka kişi olduğunu sanmıyorum.
            Muharrem usta, nevzat Aydın'ın filan yapacağı işler değil bunlar.
            Sosyal medyada yazdıklarından yola çıkarak söylüyorum, Nevzat Aydın başkan olursa 4. kümeye düşeriz. Konu Trabzonspor olunca çocukluk derecesinde duygusallaşıyor. Başkanlık duygusallığı kaldıracak bir makam değil.
            “Beşiktaş için canımı veririm.”
            —Şenol Güneş

Yorum

• Sorun Şenol Güneş filan değil bizzat sensin.
              Futboldan anlayan bir tane yöneticin yok.
              Hatta futboldan anlayan değil yönetimin yok ki.
              Kulüp yönetilemiyor.
              Turşu bidonlarının arasında kupa taşıtan adam asbaşkan.
              Böyle bir yapının başarılı olma şansı 0.
              Medya,taraftar grupları hepsi elinde. Yanında karşıt fikir sunabilecek bir tane olgu yok.
              Klopp gelse ne fayda.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Şu listede tek başarılı başkan var o da Ahmet Ağaoğlu dur. Diğeri de kısmen Sadri Şener ve Özkan sumerdir.
                Ahmet Ağaoğlu hükümete yakın, sağ gorusludur. Sadri Şener ve ozkan sümer ise sol gorusludur.
                Diğer başkanların ise neredeyse hepsi hükümet tarafıdır. Muharrem usta, Nuri Albayrak sağ gorusludur. İho, Ertuğrul doğan ise tam sistem adamıdır ( baştaki kimse ondanmis gibi olurlar, sağ goruslulukle alakaları yoktur).
                Bu konu çok yanlış anlaşılıyor. Neredeyse başa gelen her yönetici ak partiliymis gibi lanse ediliyor. Şuradan basitce örnek vereyim.
                15 yıllık devlet memuruyum. Hem doğuda ,hem batıda farklı illerde, farklı hastanelerde görev yaptım. 10 civarı bashekimle çalıştım. Hepsi ak parti döneminde atandı. Ama bilin bakalım bu 10 başhekimin dünya görüşü ve siyasi görüşü ne idi.
                1 tanesi ak partili, 1i MHP'li, 1 i demli, 7si CHP'li.
                Ha bu kişileri atayanlar bilmiyorlar mı. Tabiki de biliyorlardır. Atayanların tek amacı var , dünya görüşü, siyasi görüşü filan umurunda değiller. Tek amaclari benim dediğimi yapacak mı, yapmayacak mi.
                Bu arada ben de ak Parti'ye gönül veriyorum, forumdaki birçok kişi bunu bilir. Defalarca yönetici olma teklifi geldi. Ama kabul etmedim bugüne kadar, bundan sonra da düşünmüyorum.
                Olay akp chp mhp dsp olayi degil ,klup suanda siyaset tarafindan kusatilmis durumda bir amaclari var bu dogrultuda hareket ediyorlar bazilari saniyorlarki baska bir olusum ayni sekilde trabzonspor uzerinde tasarufda bulunmaya calissa ses
                cikarmayacagiz olay siyaset olayi degil bu klup siyaset ustudur ortada yanlis bir durum vardir tepki buna.takim tutar gibi siyasi parti tutmadim tutmamda bu klube gonul vermis herkesin tepki gostermesi gerek mevcut duruma baska trabzonspor yok , koca trabzonspor baskanini kimsenin ipledigi yok bu takimin kume dusmeye oynadigi sezonlar daha oncede oldu istanbulun 3 buyutulmuslerin tarihlerinde de var bu fakat ben trabzonsporu hicbir zaman bu kadar aciz sahipsiz kimsenin takmadigi sallamadigi bir pozisyonda gormedim bunun sebebi basimizda baskan yok camia da muhalefet yapan bile kalmadi su durumdayken ustelik..siyaseti bir tarafa birakip tepki koymamiz lazim olan bitene yarin cok gec olacak ortada trabzonspor kalmayacak cogu kisi farkinda degil laylay lom takiliyor hala
                En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 20:16.
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Tribünler boş gelenler de sürekli homurdaniyor
                  Takım küme düşme hattında
                  Sahada futbol yok
                  Hakemler federasyon seni dogruyor
                  Camia darma duman
                  Yenilmişsin
                  Yönetimden bir tane yetersiz şu maç sonu çıkıp açıklama yapmıyor
                  Ortaya atmışlar takımı yuklemisler tüm yükü hocaya salmışlar satılık kalemleri meydana çekilmişler köşelerine
                  Son 3 yılda bilmem kacinciya tekrarlayan senaryo
                  Lanet olsun size bu kulübün basın sözcüsü yokmu
                  Korkaklar
                  Defolun gidin artık
                  https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                  Eze eze 2021-2022.
                  #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Yanlış anlaşılmayayım
                    Konu mevcut iktidar değil , farklı parti de olsa umurumuz da olmaz tepkiyi koyarız
                    sağa sola yakından ziyade , görüntü öyle gibi ama direkt iktidara yakınlık diyerek aslın da işi sağ soldan ziyade hükümete yakınlıkla ilişkilendirmeye çalıştım
                    yani bu şu da demek aynı zaman da , farklı bir parti iktidar olsa ona da yakın olabilirler

ama asıl mesajım şu ;
                    özkan sümer / atay aktuğ / sadri şener , kesinlikle dönemlerin de siyaset ile anılmadılar bunda hemfikirizdir herhalde
                    atay aktuğ başarılı sınıfına sokulmamış ama 2. 3. lükler var
                    özkan sümer için 14. iken başkandı denilse bugün harcanan para ile kıyas ve ertesi sene kupayı hatırlatabiliriz
                    ağaoğlunu en ortada görelim

ama diğer gurup yani , albayrak / usta / hacıosmanoğlu / doğan
                    sağ sol unutun , akp chp unutun , iktidara yakın değiller denilebilir mi ?
                    üstelik hacıosmanoğlunun seçilmesini hatırlayın , iktiadara yakın ustaya tepki olarak iktidar ile alakalı değil diye popüler oldu bu da ortada duruyor

siyaset zaten artık insanlar arasında dahi konuşulmuyor amacım kesinlikle siyaset değil
                    ama ortada gayet açık önümüzde duran bir 25 yıl var , çeyrek asır

Yorum

• bu camiaya yapacağın en büyük iyilik kulüp üzerinden sağa sola saldırmayı bırakmak olacak. sadece laf kalabalığı yapıyoruz icraat felan yok bari susunda daha fazla zarar vermeyin. ilk işiniz seçimli olağanüstü kongre kararı almak olacak.... yaka paça indirilmeden şu kararı al artık.

Yorum

• Başkanım sende gider misin, teşekkürler.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Bu adamın başkan olduğu günden beri papara sponsorluğu dışında başarılı bir tane işini hatırlamıyorum. Görüp görebileceğimiz en beceriksiz başkan olabilir. Usta ve İho gibilerde gelmişti ama en azından sandıkla önleri kesildi. Bazı sebeplerden dolayı bu adamın önünede geçilemiyor. Trabzonda şakşakçıları yüzünden olmuyorsa deplasmanda istifa sesini yükseltelim.İstanbulda güzel bir organizasyon yapılabilir.
                          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Başkan takima huzur evine cevirmis nerede emekli var takimda
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Senin gibi bir acemi Trabzonspor'a başkan yapılırsa, buna müsaade edilirse, bu yaşadıklarımız sürpriz değil..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Senin gibi bir acemi Trabzonspor'a başkan yapılırsa, buna müsaade edilirse, bu yaşadıklarımız sürpriz değil..

Takım Yaş ortalaması

Eyüpspor: 29.6

Kasımpaşa: 29.3

Sivasspor: 28.7

Konyaspor: 28.5

Başakşehir: 28.1

Alanyaspor: 28

Fenerbahçe: 28

Kayserispor: 28

Beşiktaş: 27.8

Gaziantep FK: 27.8

Samsunspor: 27.8