İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Neden bilmiyorum ama isaacı umuttan daha cok beğeniyorum. Defanstada giray mı egemen mı sorusu birazcık karışık giray trabzonsporda oynamayı cok isteyen biriydi antremanlarda cok hırslı calısıyor. Egemen biraz daha durgun. Yoksa tecrübesi ile egemenin oynaması gerekir. Giray daha 23 yasında elbet sıra gelir onada
Benim kadromda bu
--------------tony-------------
serkan---egemen-song----cale-
----------ceyhun------------
-------selcuk-colman---------
yattara--------------isaac---
----------gökhan------------
Bence bu takım büyük maclarda asla yıkılmaz. Cok iyi 4 lü defans hattı önlerde libero olarak ceyhun(her yönden hüseyinden daha iyi) onlarında önünde oyunu iki taraflı oynayan selcuk ve colman. Bu acıdan bakarsak bu kadroda 7 kişi defansa yardım etmiş olucak. Fakat aynı andada ceyhun ileri cıkan bir oyuncu selcuk ve colmanda ileri cıkıyor. Yattara isaac ve gökhandan bahsetmeye bile gerek yok. Uzun lafın kısası bu kadro birbirine alıstığı takdirde oyunu 2 yönlü hem defansif hem ofansif yönde cok cok iyi oynar aynı anda da ersun yanalın istediği agresif defans yapısı egemen ve song la fazlasıyla olusur. Bu kadroyu yorumlarsanız sevinirim.

--------------tony-------------
serkan---egemen-song----cale-
----------ceyhun------------
-------selcuk-colman---------
yattara--------------isaac---
----------gökhan------------
Bence bu takım büyük maclarda asla yıkılmaz. Cok iyi 4 lü defans hattı önlerde libero olarak ceyhun(her yönden hüseyinden daha iyi) onlarında önünde oyunu iki taraflı oynayan selcuk ve colman. Bu acıdan bakarsak bu kadroda 7 kişi defansa yardım etmiş olucak. Fakat aynı andada ceyhun ileri cıkan bir oyuncu selcuk ve colmanda ileri cıkıyor. Yattara isaac ve gökhandan bahsetmeye bile gerek yok. Uzun lafın kısası bu kadro birbirine alıstığı takdirde oyunu 2 yönlü hem defansif hem ofansif yönde cok cok iyi oynar aynı anda da ersun yanalın istediği agresif defans yapısı egemen ve song la fazlasıyla olusur. Bu kadroyu yorumlarsanız sevinirim.
Yorum