Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Oyun Sistemimiz Hakkında (Futbolcu ve Kadro Seçimleri)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunu bir tek biz görmüyoruz. Ankaraspor maçında Yattara'yı niye dışarı aldığını Ersun hoca'ya sorduğumda "takım o varken hücum varyasyonu üretmiyor, takım olamıyor, bu gerçekle yüzleşmek lazım" dedi. Biraz fazla somut bir yüzleşme oldu ama durum budur. Yapılması gerken şey belli olan 11'de ısrar etmek, parçarın oturması için sabretmek ve bu süre zarfında maksimum puanı toplamak. 3 haftada takım olunmaz. 13 haftada da olunmaz. Ama her hafta daha iyi takım olunur, ligin sonuna doğru artık tökezlemenin telafisi olmayan zamanlarda da iş aşağı yukarı biter.

Bizim düşündüklerimizi teknik ekipten de düşünenler var yani. Takım olmak için bol bol birlikte oynamalı, takımı bozmadan, aynı karoyl aoynamalı ve sabretmeliyiz. Abartacak bir surum yok. Yattara'n varsa takım oyununun sekteye uğraması da, o yokken zorlanmakta doğal. Asıl mesele Yattara'nın varken yok olduğu durumlar. Çünkü o zaman 10 kişi oynuyoruz. Dün çok kötü de oynasa yerinde bir adam vardı hiç değilse...
    Aynen katılıyorum.
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Great White

Sadece senin mesajın silinmedi Soner. Tartışma içeren tüm mesajlar kaldırıldı, silindi. Mesajı ilk kez silinen biri değilsin, mesajlar neden silinir bilirsin elbette

Daha önce ki mesajımda hafiften söylemeye çalıştım, yine söylüyorum. Bu konuyu beğenmemiş olman bu konunun kapatılması gerekilmiyor maalesef. Bu konuyu kendi içinde sen kapatıp başka başlıklardan devam etmelisin.

Yorum

• Isaac veya Barış, Yattara kadar olmasa da etkili olabilirler.

Yorum

• Bana göre Barcelona'da şu an Ronaldinho'suz oynayamıyor. Bana katılmayabilirsiniz ama bizim takım 5 yıldır artık 6. yılına giriyor Yattara ile oynamaya çok alışmış. Hüseyin ile beraber takımın en eski oyuncusu ve artık oyun kurgularının birer parçası.

Yattara'sız oynamak için yapacağımız en basit şey Barış'ı kazanmak. Yattara gibi futbolcular çok özel ve dünyada her takıma nasip olacak tipte futbolcular değil. Yerini kolay dolduramayız Yattara'nın ama maç kazanırız. Fark atmayız canım ne olacak.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• barış 2 hareket yaptıktan sonra 3.yü yapmak zorunda hissediyor kendini ama doğru yerde,zamanda doğru yere topu göndermesi herşeyden daha önemli

Yorum

• Yattarasiz oynayabilmek )
              Ah bi zamanlar Yattara ile takimin pres gucu olmuyor, 90 dakika oynayamaz deniyordu...

Yorum

• Yattarasız Trabzon, ben böyle bir şeyin çok zor olduğunu düşübüyorum...
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Soru;Yattara'sız da Oynayabilmek İçin Neler Yapmalıyız?
                  Cevap;Yerine Özer Hurmacıyı Almalıyız!
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bu baslık kesınlıkle cok sacma dun takımımız belkı hucum yonunde etkılı degıldı ama bunu tek nedenı yattaranın olmayısı degıldı bjk nın orta sahası en az bızım ortasaha kadar mucadele etmesıydı o zaman bjk lıler ne yapsın adamlarda dun delgoda vardı kaleyı bulan sutları yoktu onlar nası bı baslık acısın bızede yattara dıyemı bunu mu tartısınlar sunu unutmadan bu takımın gercek malıyetı 15 mılyon euro dur yanı 30 trılyon bıle degıldır karsımızdakı takım ıse 10 mılyon euro ya ıkı stoper bı sol bek almıstır ve takımların durumu ortadadır bızım en buyuk yıldızmız yokken bıle daha ustunduk yattarasız hucm yapamıyoruz gorusene destek verenler takımın uyum sorunu tam anlamıyla asamadıgı gercegını unutmasınlar bıraz daha zman gecsın gokhan da colman gercek kımlıklereıne burunsun her sey farklı olucak son soz bıraz zaman geçsın yattara lı gokhanlı colman lı umutlu selcuk bu kadro cok ıs yapar yeterkı taraftar takıma zarar vermesın

Yorum

• yattara'siz Oynayabilmek icin ....10nr. lazim....orta sahada oyun kurucusu yok.....
                      ___________________________________________________________________
                      En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 15.09.2008, 19:59.

Yorum

• Yattarasız oynayabilmek için şuan pek fazla yapılabilecek birşey yok...
                        Takım oyunu oynamayı öğrenmemiz gerekiyor sadece...
                        Yattara ile pek takım oyunu oynadığımız söylenemez.
                        Ligin bazı maçlarında Yattarasız başlanabilir mesel bu durumdan kurtulabilmek için...
                        Devre arasındada Yerinde iki transferler bu antipatiden kurtulabiliriz.
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• yattara sız oynamak... bunun icin sol acık lazım... Dünkü macda izlediğim ve gördüğüm kadarıyla Yattara sız gol pozisyonuna giremiyoruz değildi. benim gördüğüm bjk defansının neredeyse bizimki kdr sağlam olmasıydı... Bunu Yattara ya bağlamamak lazım... bjk tarafından bakalım isterseniz bir tek holosko ları haric tüm atack oyuncuları sahadaydı onlarda hucumda yoktular. Bunun nedeni defansın ve orta sahanın sağlamlığıydı...
                          Dünkü macda solda Serkan gibi biri olsa ve Colman göbekde oynamış olsaydı cok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Dün özellikle Colman a dikkat ettim sol acıkda oynamak istemiyor gibiydi hep ortaya kacıyordu. Tek eksikliğimiz sol acığımızın olmaması. Sol acık sorununu halledirsek Yattara sız ne yapabiliriz gibi düşünmeyiz hic. Ya Serkan gibi mucadele eden bir sol acığımız olsa yeter bence. Sadece sol tarafdan rakip takımı rahatsız etsin yeterli bence. Yada Cale'nin az daha hucum yönünü geliştirmesi lazım.

Zamanla inanıyorum ki Colman'da Selcuk'da cok daha iyi olacaklardır.
                          En son Muhammet Ali Senocak tarafından düzenlendi; 15.09.2008, 19:46.
                          Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• arkadaşlar yattara elimzde iken faydalı olduğu sürece yararlanmalıyız yattara olmas ise o zaman çaresi düşünülür maçtan önce bjk tv bakıyordum yorumcular yattaranın karşısına adam koyamadılar bjk kadrosunda inanın bana işimiz çok zor diyorlardı maça yarım saat var ve yattara nın kadroda olmadığı haberi geldi bjk tv ye nerdeyse flash haber diye verdiler yattarayla sonuçta kazanıyorsak sorun yok her maçta banko oynamalı bence.

Yorum

• illede yattara
                              En son Selçuk Sarı tarafından düzenlendi; 15.09.2008, 19:58.
                              Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• Çok zevksizdi maç seyir zevki yoktu. Yattara'nın ölüsü yeter

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X