bilemiyorum o sayının mevcut adayları beğenmeyenler tarafından atılmış olma ihtimaline veriyorum,
ya da yanlışlıkla atamadıklarını düşünmek istemiyorum diyeyim.
Bakın halen olayı ana noktasından çıkarıyorsunuz,Muharrem Usta bölgedeki tüm şehirler ve insanları ile iyi ilişkiler içinde olmamız gerektiğini anlamış,bunun da sorumluluğunun Trabzon şehrine düştüğünün farkında,ben de aynı fikirdeyim.
Muharrem Usta,Samsunspor ile olan sıkıntıyı çözmek için de uğraştı,aradaki buzları eritti,hazırlık maçında yıllarca birbirlerine küfreden insanları aynı tribünde maç izleyecek noktaya taşıdı.
Çorum ile iki Türkiye Kupası maçındaki tüm gelirleri Çorumspor'a bıraktı.
Ardahan ile oynadığımız maçta Ardahanspor taraftarını yağmurda ıslanmaması için stadın en güzel tribününde ağırladı.
Gümüşhane ile de aynı şekilde bir bütünlük çabası.
Erzurum ile maç yaptığımızda da aynı hassayiyeti korudu.
Fırsat olsa Ordu,Giresun,Bayburt,Erzincan,Artvin ve Trabzon şehri ile kültürel ve ticari etkileşimi olan,Trabzon'un hinterlandındaki tüm şehirler ve insanları için yapar.
Trabzon şehrine tarihin yüklediği misyonu anlamış bir Trabzonlu olarak bunu yapması gerekli,Trabzonspor Başkanı olarak bu fırsatları değerlendirmesi doğru olan.
Siyasi bir sebeple öyle bir korkusu olsa emin olun ne Rize asansör olur ne bize bırakırlar bunu.
Hiç sanmıyorum, ayrıca çok düşünüyordu da bu durumu neden 1 sene beklemiş giderayak yapmış bu açıklamayı. Bırakın canım lütfen.
Kimseyle dost filan olmaz zorunda değiliz, Rize de sevmez Samsun da sevmek zorunda da değil. Rekabet söz konusudur burada maç yapıyoruz yeniliriz yeneriz.
Usta kendi kulübünü barıştıramamış ki gitsin Samsunu rizeyi barıştırsın.
Reklam kokan hareketler bunlar.
Ayrıca Bursa demez mi ne demek lan teşvik pirimi bize mi kastınız var demez mi?
Ustanın diyebileceği tek şey bir kulüp başkanı olarak, kazanmak için çıktık her maç gibi ve olmadı. Rize için üzgünüz bu bizim elimizde olan bir durum değildi.
Hiç sanmıyorum, ayrıca çok düşünüyordu da bu durumu neden 1 sene beklemiş giderayak yapmış bu açıklamayı. Bırakın canım lütfen.
Kimseyle dost filan olmaz zorunda değiliz, Rize de sevmez Samsun da sevmek zorunda da değil. Rekabet söz konusudur burada maç yapıyoruz yeniliriz yeneriz.
Usta kendi kulübünü barıştıramamış ki gitsin Samsunu rizeyi barıştırsın.
Reklam kokan hareketler bunlar.
Ayrıca Bursa demez mi ne demek lan teşvik pirimi bize mi kastınız var demez mi?
Ustanın diyebileceği tek şey bir kulüp başkanı olarak, kazanmak için çıktık her maç gibi ve olmadı. Rize için üzgünüz bu bizim elimizde olan bir durum değildi.
İşte bu kadar.
Rize ile ilgili konuyu spiker sordu,en üzüldüğüm konulardan biri olarak anlattı,burada zaten Rize'nin yenilmesi veya küme düşmesi sebeplerini sahadaki rekabeti konuşmuyor,insanları birleştirici bir sebep olması gereken futbol yüzünden her türlü kader birliği yaptığın insanlar birbirlerine düşman oluyor,gereksiz bir olay,sürtüşmeler,kalpler kırılıyor.
Bunu çözmek isterken durumun daha kötü hale gelmesi adamı üzmüş,beni de üzdü ama herkesten aynı olgunluğu bekleyemezsin.
Zaten sorunda burada rekabeti sahada ve tribünde yaşayıp,maç sonunda olaylara olduğu gibi bakabilsek,Rizeliler bize sitem etmez,bir maçla küme düşülmez derlerdi.
Bursalılar bu açıklamalardan neden rahatsız olsun?Bir takımın başkanı,son maçta takımını sportif olarak motivasyon kaybından dolayı haksızlık olmasın diye motive etmeye çalışmış,bundan doğal ne var,Bursa kendi sahasında G.Birliği ile berabere kalsa zaten bu konularla bizim bir alakamız olmayacaktı.Bursalılar bu açıklamalara sevinmiştir bile,onlar da takımlarının adam gibi mücadele sonrası ligde kaldıklarına inanıyorlar zaten.
Trabzon şehri bu konularda yapıcı olmak zorunda,dediğim gibi tarihi bir misyon bu,kaderin yüklediği bir görev,bu gerçekten kaçamazsın.
En son sasone tarafından düzenlendi; 09.04.2018, 18:41.
Geçersiz oy ne yahu nasıl yapılıyor? Boş mu atılıyor iki yere mi basıyor ne yapıyor arkadaş
Hiç endişe verici değil bence....
Geçersiz oyda demokratik bir haktır.....
Bende oyumu hiç bir adaya vermedim. M. Şamil Ekinci'ye verdim......
" 1 oyla kaybetse sorumlu sensin" diyen bir arkadaş oldu şakayla karışık bana... Dedimki : 1 oyla kaybederse sorumlu ben değil Sayın Ağaoğlunun kendisidir....
Adam aidatını yatırmadı yahu kendine oy kullanamadı......
Bir sıkıntı daha var aslında. Burada Ağaoğlu'na oy vermediğim için beni eleştiren arkadaşlar 1 sene sonra başarısız olunca neden oy verdin diye eleştiriyorlar....
Neredenmi biliyorum.... Sayın Muharrem Usta'ya oy verirken %90 arkadaşalrım benim gibi düşünüyordu. Şimdi bu adama oy verdinizde böyle oldu diyorlar...
Onun için geçersiz oyda bir haktır , demokratik bir tepkidir..... Bir protestodur.....
Geçen seçimlerde bu kadar çıkmadı dikkat ederseniz. İnsanlar gayet ne yaptığını bilir halde oy verdiler..topu topu 1690 kişi idik yahu....
Üyelerin sadece %6 sı geldi oy vermeye....
Bence eleştirilmesi gerekende budur...
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
" 1 oyla kaybetse sorumlu sensin" diyen bir arkadaş oldu şakayla karışık bana... Dedimki : 1 oyla kaybederse sorumlu ben değil Sayın Ağaoğlunun kendisidir....
Bir sıkıntı daha var aslında. Burada Ağaoğlu'na oy vermediğim için beni eleştiren arkadaşlar 1 sene sonra başarısız olunca neden oy verdin diye eleştiriyorlar....
Neredenmi biliyorum.... Sayın Muharrem Usta'ya oy verirken %90 arkadaşalrım benim gibi düşünüyordu. Şimdi bu adama oy verdinizde böyle oldu diyorlar...
Onun için geçersiz oyda bir haktır , demokratik bir tepkidir..... Bir protestodur.....
Geçen seçimlerde bu kadar çıkmadı dikkat ederseniz. İnsanlar gayet ne yaptığını bilir halde oy verdiler..topu topu 1690 kişi idik yahu....
Ben hak açısından değil de hata anlamında söylemiştim. Yani nasıl yapılır diye. Yoksa genel seçimlerde de oy vermeyebiliyor insanlar bu da demokratik bir hak sonuç olarak
Ben hak açısından değil de hata anlamında söylemiştim. Yani nasıl yapılır diye. Yoksa genel seçimlerde de oy vermeyebiliyor insanlar bu da demokratik bir hak sonuç olarak
Muharrem ustanın rize hakkında yaptığı açıklamalar çok acı.Kendi iş ve siyasi hayatını düşünüp böyle mantıkdışı,talihsiz açıklamalar hiçbir Trabzonspor başkanın yakışmayacak cidden.Kendisine yazıklar olsun diyorum.Ağaoğlu başkana ise tek sözüm yalvarıyorum şu tesislere menager felan sokmayın lütfen.
Yorum