Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu karşılıklı konuşmayı gerçekleştrimiş iki kişi birlikte, el ele yönetime talip olabiliyor ve oy alıyor.

Bu kadar tuhaf ve acayip bir olay olabilir mi? Yoksa ben mi abartıyorum?
    icimizde böyle bir kesim oldugunu en gec iho ile ögrenmistik

kongreye bakarsak bir %10luk kesim bu

yapacak bisey yok bu konuda
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Küfürlerle yollayacağız

Gitti mi alıntılarım
      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu karşılıklı konuşmayı gerçekleştirmiş iki kişi birlikte, el ele yönetime talip olabiliyor ve oy alıyor.

Bu kadar tuhaf ve acayip bir olay olabilir mi? Yoksa ben mi abartıyorum?
        bunun kadar geçersiz oy sayısı da endişe verici.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bunun kadar geçersiz oy sayısı da endişe verici.
          Geçersiz oy ne yahu nasıl yapılıyor? Boş mu atılıyor iki yere mi basıyor ne yapıyor arkadaş
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçersiz oy ne yahu nasıl yapılıyor? Boş mu atılıyor iki yere mi basıyor ne yapıyor arkadaş
            yapacağın tek şey düzgün bir şekilde oy atmayı öğrenip uygulamak ama yapamıyorsun sonra kürsüye çıkıp kurtuluş reçetesi veriyorsun.

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Küfürlerle yollayacağız

Gitti mi alıntılarım
              Aksi hiç yaşanmadı zaten

Yorum

• Yıllardır aynı mereti yazarım.

Beklentini düşük tut arkadaşım.

Futbolun içine para girdiğinden beri, daha doğrusu Lidyalı icadının hayatın ta merkezine yerleşmesinden bu yana amatör ruh öldü. Öldü anlıyor musun? İnsanlık, vefa, cefa, sadakat, sabır... Bu soyut kavramlar ancak birer tanım olmaktan ibaret artık.
                Üstüne sen, bedel ödemen gerekirken, belki de seni yıllar sonra o kirli düzenden çıkaracak hareketi yapmayıp, kafanı kuma gömmüş ve daha sonra ruhunu ve özünü taşa satarak taş fetişistliği yapmışsın. Seni düdükleyenleri baş tacı yapmışsın.

Sonra gel burada Usta tırt, Şener yaramaz, Ağaoğlu pısırık...

Sensin arkadaşım sorumlusu. Sensin? Şehrini ve takımını kurtarack olan da sensin. "Satmışım anasını, koyver gitsin. Yenisi gelsin" diyecek olan da sensin. Karar senin...

Daha iyisini elde etmek için karşı çıkacaksın, çözüm üreteceksin, destek olacaksın. Başka kurtuluşun yok. Bıdı bıdı eleştirmeyeceksin. Neyi nasıl istediğini karşı tarafa sen söyleceksin. "Aç ağzını, gelsin mama... Yoksa zırzır". Bitti kardeş o!

Bu arada, hayırlı olsun. Temkinli bir şekilde iyimserim Ağaoğlu yönetimine karşı. Tıpkı başlarda bizi pembe yalanlarla avutan Usta'ya ve yönetimine karşı hissiyatım gibi.
                Fanki tonki zonki...

Yorum

• Usta denilen zavallının gider ayak Rize hakkında yaptığı açıklamalar gerçekten acınası.

Küçük beyniyle C.B. 'na yaranmaya çalışıyor benim günahım yok her şeyi yaptım teşvik primi bile verdim ama Ersun sattı maçıya götürüyor.

Gerçekten tam bir yumuşak kas kılıymışsın Usta, acıdım sana.

Yorum

• takim metelige kursun atarken agaoglu cikip sene sonu takim yildizlardan gecilmeyecek mi diyecekti..en dogrusunu yapiyor.son 20 sezon her sezon sampiyonluk parolasiyla cikiyoruz gibi aciklamalarla sezonlara basladik..yarista oldugumuz 2-3 sezon var gerisi cop.onun icin aciklamalardan ziyade icraata bakalim..bugun maas butcesine bakin birde sahaya..bu oyundan bu saha sonuclarindan daha iyisini yapabilecek daha az maliyetli nice kadrolar kurulur.
                    iki metre yanindaki adama pas veremeyen adamlara senede 10 milyon liranin ustunde para vermek gerizekaliliktir..

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Küfürlerle yollayacağız

Gitti mi alıntılarım
                      Yazık olur,böyle şeylere artık bir son vermek zorundayız.
                      Futbolu da böyle böyle çığırından çıkardık,insanların birlikte eğlenip,sosyalleşeceği bir olaya bütün hırslarımızı,hayallerimizi,mutluluklarımızı yükleyip adeta hayat amacımız noktasına getirmek ancak 3.dünya ülkelerinde olur.
                      Spor,sanat ve benzeri şeylerin amacı insanları monotonluktan,tek düzelikten kurtarmak,hayatın içinde nefes alınabilecek alanlar olarak yararlanmak ama işin geldiği nokta futbol yüzünden başka insanların en kutsal varlıklarına küfredecek kadar adileşmek,insanlıktan çıkmak.
                      Hayatının tam orta noktasına futbolu ve ona bağlı başarıları koyup,istediğini alamayan tipleri hiç anlamadım,eski maç görüntülerine bakıyorum ara sıra,taraftar diyor: Abi iki gündür bilet sırasındayız,geceden beri bilet sırasındayız nasıl bir işsizlik hali,24 saatini bilet kuyruğunda geçiren adamın kime ne faydası olabilir?
                      Futbolu insan gibi yaşamayı öğrenmek lazım.
                      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yapacağın tek şey düzgün bir şekilde oy atmayı öğrenip uygulamak ama yapamıyorsun sonra kürsüye çıkıp kurtuluş reçetesi veriyorsun.
                        İnanılır gibi değil sayısı da az değil yani
                        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• metin kaya ne kadar oy aldı bilen var mı

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Usta denilen zavallının gider ayak Rize hakkında yaptığı açıklamalar gerçekten acınası.

Küçük beyniyle C.B. 'na yaranmaya çalışıyor benim günahım yok her şeyi yaptım teşvik primi bile verdim ama Ersun sattı maçıya götürüyor.

Gerçekten tam bir yumuşak kas kılıymışsın Usta, acıdım sana.
                            Bakın halen olayı ana noktasından çıkarıyorsunuz,Muharrem Usta bölgedeki tüm şehirler ve insanları ile iyi ilişkiler içinde olmamız gerektiğini anlamış,bunun da sorumluluğunun Trabzon şehrine düştüğünün farkında,ben de aynı fikirdeyim.
                            Muharrem Usta,Samsunspor ile olan sıkıntıyı çözmek için de uğraştı,aradaki buzları eritti,hazırlık maçında yıllarca birbirlerine küfreden insanları aynı tribünde maç izleyecek noktaya taşıdı.
                            Çorum ile iki Türkiye Kupası maçındaki tüm gelirleri Çorumspor'a bıraktı.
                            Ardahan ile oynadığımız maçta Ardahanspor taraftarını yağmurda ıslanmaması için stadın en güzel tribününde ağırladı.
                            Gümüşhane ile de aynı şekilde bir bütünlük çabası.
                            Erzurum ile maç yaptığımızda da aynı hassayiyeti korudu.
                            Fırsat olsa Ordu,Giresun,Bayburt,Erzincan,Artvin ve Trabzon şehri ile kültürel ve ticari etkileşimi olan,Trabzon'un hinterlandındaki tüm şehirler ve insanları için yapar.
                            Trabzon şehrine tarihin yüklediği misyonu anlamış bir Trabzonlu olarak bunu yapması gerekli,Trabzonspor Başkanı olarak bu fırsatları değerlendirmesi doğru olan.

Siyasi bir sebeple öyle bir korkusu olsa emin olun ne Rize asansör olur ne bize bırakırlar bunu.
                            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              metin kaya ne kadar oy aldı bilen var mı
                              Bir önceki sayfaya bakabilirsiniz.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• teşekkür ederim..
                                İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir önceki sayfaya bakabilirsiniz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X