Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kulübe tek bir adam sponsor olmazken bu adam olmuş.
    Ne hikmetse siz kalkıp bu adama laf ediyorsunuz ama diğerlerine sessizsiniz. Ne kadar mantıklı
    Bu kulüp tarihinde kaç tane başkan Trabzonspor'a sponsor olmuş? Merak ediyorum. Ama eleştirin siz, olsun
    İcraat yapanı, para vereni eleştirin. Para vermeyen, sürekli kaçak güreşenleri baş tacı edin. Yakışır.
    Ama haklısınız, biz demagoji yapıyoruz. Size o sözde Trabzonsporlular ile başarılar diliyorum.
    Elini cebine atmayan, her fırsatta Trabzonsporluluk hikayeleri anlatanlarla mutluluklar diliyorum.
    İyi akşamlar.
    YaHu elini cebine attı da ne oldu sonuçta; borçlar mı azaldı, başarı mı geldi?

Yaptığı katkıdan fazlasını Burak, Sosa, Kucka, Ersun gibilere dağıttı gitti karşılığında yine 5.lik için çekişen bir takım bıraktı gerisinde.

Ben herkese hak ettiğini söylemeye çalışıyorum gördüğüm kadarıyla, kime sessiz kalmışım mesela? Adamcılık yapmıyorum, bazıları gibi en azından, tek gerçek Trabzonspor'dur şahıslar gelip geçer, kalıp derdini çeken gerçek taraftarıdır bu kulübün.

Hayırlı akşamlar...
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu sandık sayıları neye göre belirleniyor çok merak ettim
      İlk sandık atıyorum oy kullanmaya hak kazanmış, üyelik numarası 1 ile 500 olanların sandığı. İkinci sandıksa 500 ile 1.000 olanların diye bu şekilde ilerliyor. Sandık başı kaç üye düşüyor tam bilmiyorum yalnız. Sanıyorum 600 felan olması lazım. Benim aklımda böyle kalmış.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Eğer ilk 1-2 ay içinde istifalar başlarsa bu yönetimdende birşey olmaz ordan anlayabiliriz konuyu.

Yorum

• Levent Sekban'ı Ağaoğlu adını söyledikten sonra duydum. Konuşmasını dinledim şimdi de gayet mantıklı buldum. Belki ilerleyen yk listesinde olabilir. Daha önceden tanıyanlar var mıdır?
          EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk sandık atıyorum oy kullanmaya hak kazanmış, üyelik numarası 1 ile 500 olanların sandığı. İkinci sandıksa 500 ile 1.000 olanların diye bu şekilde ilerliyor. Sandık başı kaç üye düşüyor tam bilmiyorum yalnız. Sanıyorum 600 felan olması lazım. Benim aklımda böyle kalmış.
            hımm anlaşıldı şimdi. 13. sandık iho döneminde toplu olarak üye yaptırılan kişilere falan ait öyleyse. bu kadar veryansın edilmesi bundan diye tahmin ediyorum
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

en yüksek katılımlı kongre de yüzde 75 katılım oranı vardı ve ortalama her sandıkta 350 civarı oy sayıldı.tahminim dediğin gibi her sandıkta 500 üye oy kullanıyor üye olma tarihine göre.

bu arada geçen seçimin kaderini belirleyen 13. sandık oldu.

Trabzonspor'da yeni başkan kim oldu? Trabzonspor'da başkanlık seçim sonuçları açıklandı. Muharrem Usta yeni başkan...

ondan önceki seçimi belirleyende 13. sandık.

Trabzonspor’da dün müthiş bir seçim heyecanı yaşandı. İbrahim Hacıosmanoğlu ile Muharrem Usta arasında son sandığa kadar süren çekişmeden Hacıosmanoğlu galip...

13. sandık önce iho yu seçti.sonra ustayı seçti.onunçün usta iho nun bir devamı gibi oldu transfer harcamalarına bakarsak.

bugün ise 13. sandıktan metin kaya çıktı

Trabzonspor Kulübü'nün 73. Genel Kurulu'nda başkanlık için Ahmet Ağaoğlu ve Metin Kaya yarıştı. Ahmet Ağaoğlu'nun 1329 oy alarak bordo-mavili kulübün yeni...

geçen seçimde ilk 11 sandıktan çok net celil hekimoğlu çıkmıştı.deneyimli üyelerin oy kullandığı sandıklar.

şu haberde son yıllarda üye olanlar 12-13-14. sandıkta oy kullandılar haberi var.

Spor haberleri, son dakika transfer haberleri, Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray Trabzonspor süper lig takımlarından son gelişmeler ve canlıskor maç sonuçlarını sitemizden takip edebilirsiniz.

iho nun seçildiği seçime bakarsak deneyimli üyelerin kararsızlığını gözlemleyebiliriz.ilk 10 sandıkta.
              iki kötü başkan adayı var ve metin atasoy tepki oylarını almış birazda.son sandıkta yeni üyeler toplu olarak iho ya vermişler.belliki bu üyelerin kişisel fikirleri yok.biri şuraya oy vereceksiniz deyip kullanıyorlar.çok sıkıntılı bir durum bu ve ahmet ağaoğlu bu durumu en hızlı şekilde çözmeli.
              (imdi mantık olarak şöyle itiraz edilebilir.ilk 10 sandık yani deneyimli üyelerde son 6 sandık gibi belli bir yöne kanalize oluyorlar.bu öyle değil.ilk 10 sandık durumu analiz ediyor.iho usta atasoy un olduğu seçimde kararsızlık vardı.çünkü aday profili düşüktü.o seçimde son 3 sandıktan iho çıktı.fakat sonraki seçimde ilk 10 sandıkta iho nun oyları yarıya düştü.ilk 10 sandıkta.zaten iho seçilirkende az oy almıştı.durum görüldükten sonra daha da düştü.tercih hekimoğlu idi.
              fakat 10. sandıktan sonraki üye proifili iho yu seçen ve ustayı seçen profil oldu.durum değerlendirmesi yapmadıkları ortada.fakat ilk 10 sandık iho dan sonraki seçimde durum değerlendirmesi yapıp hekimoğlunu seçti.
              iho bütün hatalarına rağmen 1040 oy aldı.ciddi şekilde sorgulanmalı.ve gelecek seçimler için sıkıntı.usta nın 3000 oyunun tahminim yarısı bir görelim bakalım ne yapacak şeklinde verilmiş olabilir.masum tercihler.fakat diğer 1500 oy iho nun hatalarının devamı popülist tercihler olsa gerek.nasıl durum değerlendirmesi yapmadan iho ya 1040 oy çıktı ise gene durum değerlendirilmesi yapılmadan sondaki sandıklardan usta çıktı.
              başka bir mantık hatası itirazı olabilir.madem iho yu seçenler ustayı seçti neden iho 1040 oy aldı.eğer iho seçime katılmasa bu oylar ustaya gitmezmiydi.
              nasıl bir önceki seçimde atasoy usta ve iho bir kararsızlık yarattılarsa aynı şekilde usta hekimoğlu ve iho bir kararsızlık yarattılar.son iki seçimde de üç adaylı kongrede dengeyi kendi lehlerine bozacak son 4-5 sandık vardı.aslında iho nun seçime girmesi ustaya yaradı.çünkü usta seçim öncesi iho nun tam tersi bi profil sundu.buda kararsız oyların son sandıklarda ustaya gitmesine neden oldu.yani iho orda olmasa hekimoğluna daha fazla teveccüh edilebilirdi.fakat iho o kadar kötü yönetti ki onu orda gören kararsızlar tam zıddına (görünürdeki tabi, zıddı zannederek) oy verdiler.oysa seçimlerden sonraki icraatlara baktığımızda bunun böyle olmadığını gördük.

görünün o ki durum değerlendirmesi sağlam yapan üyelerin belirleyeciliği azalmış durumda ve son iki seçimde bunun zararlarını gördük.ya kemik oylar yada tam zıddı zannederek durum değerlendirmesinden uzak verilen oylarla sonuçlanan seçimler.
              son gerçek seçimde 7200 oy kullanıldı.hekimoğluna 3000 oy çıktı.ki bu oy noktası ahmet ağaoğlununda zirvesi.

diğer yandan 4200 oy iho ve usta var.bu 4200 oyun tahminim 1500 ü iho ya tepki ve du bakalım usta ne yapacak oyları.2500-2700 civarı oy ise sonraki seçimlerde iyi giden herşeyi sonlandırabilir.bunlar kemik oylar ve durum değerlendirmesini yanlış yapan oylar.
              ağaoğlunun zirvesine yani 3000 oya tepki oylarını 1500 eklersen 4500 yapar.fakat düşük katılımlı bir kongrede 2500-2700 oy ağaoğlunu düşürür.çünkü bunlar kemik oylar + yıldız transferi yap popülist oylardır.ve skor tabelasındaki başarısızlığa tepki verirler.bütün ekonomik iyileşmeye rağmen.tabi bide havuzun dolması lazım kulüpte.

diğer yandan bişey daha dikkatimi çekti.bundan 8 yıl önce 2010 daki seçimde 6400 üyeden 1792 si oy kullanıyor.
              Trabzonspor'un 61. Olağan Genel Kurulu, 7 saat süren oy kullanımının ardından sona erdi. 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılan ve 2 gün süren genel kurulun son gününde oy kullanma hakkı bulunan 6 bin 34 [...]

tek adaylı seçim.ve ne hikmetse son iki seçimde yani iho ve usta nın başkan olduğu seçimlerde birden oy kullanma sayısı yükseliyor.birinde 4300 oy birinde 7200 oy.ve bu iki seçim sonrası malumunuz büyük paralar dönüyor transferde.

ve son seçim.deniz bitti.para bitti.oy kullanan üye sayısı 1691
              özetle üye olma kriterlerini gözden geçirmek lazım.çok defa yazdım.5 sezon kombine alan taraftar otomatik olarak üye olmalı.

tabi bu seçimde iki belirsiz ne yapacağı meçhul başkan adayları vardı.adeta rus ruletinden iho çıktı.
              sonraki seçimde ise iho dan ağzı yanan deneyimli üyeler usta yı değil celil hekimoğunu desteklediler.burdan iho nun seçilcidiği seçimde deniyimli üyelerin ustayı isteyerek tercih etmediklerini anlayabiliriz
              (şunuda eklemek lazım.iho nun seçildiği seçimde deneyimli üyeler iho yu tercih etmediler.tepki oylarını atasoy aldı .usta ehveni şer olarak görüldü ve ilk sandıklarda önde götürdü.yoksa ustayı tercih ettiklerinden değil.zaten dediğim gibi sonraki seçimde hekimoğunu tercih ettiler ustayı değil.)

deniz bitti maddi olarak.iho ve usta denizi kuruttular.aslında bu çoğu kulüpte olan bişey.bir anda acayip transfer harcamaları hır gür içinde olaylar gelişir.
              deniz bitince 11. sandıktan sonra üyeler kongreye gelme ihtiyacı duymadılar herhalde.

ağaoğlunu ise yüzde yüz deneyimli üyeler seçti.

Trabzonspor Kulübü'nün 73. Genel Kurulu'nda başkanlık için Ahmet Ağaoğlu ve Metin Kaya yarıştı. Ahmet Ağaoğlu'nun 1329 oy alarak bordo-mavili kulübün yeni...

ilk 10 sandıktan sonra bir anda kullanılan oy sayısı düşüyor.

deneyimli üyeden kastım kulübü düşünen oylarını dikkatli kullanan akil üyeler .tabi 11. sandıktan sonra bütün üyeler sıkıntılı demiyorum.çünkü geçen seçimde deneyimli üyelerin desteklediği celil hekimoğlunada baya bi oy çıktı 11. sandıktan sonra.fakat tercih edilen ve ustayı kazandıran yüzde sıkıntılı idi.
              bundan önceki iki seçimde son sandıklar belirledi.gerçi usta iho ve atasoy un katıldığı seçim başkan adaylarının düşük profili sebebiyle tercih yapma seçimi olmadı(metin atasoy emre aksoy hakan kulaçoğlunun aldığı toplam oy 1100 civarı.yani oy kullanmaya gelen üyelerin neredeyse üçte biri ustayı ve iho yu tercih etmediler.bunlar seçilmeyeceğini bildiği halde inandığı adaya oy verenler.usta ve iho var ikisinden biri seçilecek oyum boşa gitmesin diyenler değil).usta ve hekimoğlunun katıldığı seçimde ise tercih aslında hekimoğlu idi deneyimli üyelerin.fakat 12. sandıktan itibaren iho yu seçenler bu kez ustayı seçti.

not:analizlerimin temelinde sandıklardan çıkan oy sayıları ve bundan önceki son 2 seçimin gidişatı seçimlerden sonraki başkanların politikaları var.daha çok rakamlardan yola çıktım.yoksa kesin yargılar değil.misal deneyimli üyelerde ustaya ve iho ya oy verdiler.fakat yüzde olarak genel bir eğilime dikkat çektim.13. sandık hariç diğer sandıklarda kesin yargılar yapılamaz.verilen oyun yüzdesi sandıkların profilini belirliyor.bu profili belirlerken baktığım ve dikkat çeken nokta ilk 10 sandık ile son 6 sandığın farklı olması..son 6 sandığın yüzde olarak son iki başkan tercihi iho ve usta oldu.borç 850 milyon lira.
              En son jairzinho tarafından düzenlendi; 09.04.2018, 06:57.
              TEKKEBALL

Yorum

• RTE hemen tebrik etmis yani gecmis olsun diyelim simdiden.

Yorum

Şu kısım her kongrede değişmiyor. O seçimde oy kullanma hakkı olan ilk sayı sırasına göre ilk 500 kişi... İkinci sandık, sonraki 500 kişi gibi...

Yoksa Allah ömür versin ama o sandıklardaki insanlar ölüp gidince o sandıklarda ebediyyen oy kullanılamaz olur
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Öncelikle hayırlı olsun diyelim......

Dün Kongre Salonuna gittiğimde ilginin çok çok az olduğunu üzülerek gördüm.....

En fazla 2 bin kişi oy kullanır dedim......

Trabzonspor'un üye sayısı : 26.511....

Aidatını yatıranların sayısı : 7.580 yani üyelerin %28-29 'u.....

Oy kullananlar ise 1.690 kişi yani üyelerin sadece %6 'sı....

Önceki kongrede yaklaşık 10 bin kişi aidatını ödemiş...

7500 civarı ise oy kullanmıştı....

Bence şimdiden aralık 2018 'deki kongre için tüm üyeleri seferber etmeliyiz.....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ağaoğlu’nun kesin seçileceği görüldüğü için katılım düşük olmuştur.

Yorum

• Bu zor zamanda elini taşın altına koydu. Kendisine başarılar diliyorum. Canımı sıkan tek nokta listesindeki bazı isimler.

Yorum

• Devletlerde hükümetler değişince bürokratların bir bölümü de değişir. Bu, devletin daha sağlıklı işlemesi içindir. Usta bunu yapmadı, ama giderken de bundan şikayet etti. Umarım aynı hataya Ağaoğlu da düşmez
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu arada sunu belirtmeden edemeyecegim. Bu olaganüstü kongrenin de faydasini görüyorum o da su ki, Agaoglu yeni sezona planli projeli baslamak icin önünde 4 ay kadar Zaman var.

Tüzükte degisikligin yapilip artik kongrelerin sadece Mayis ayinda yapilmasini da cok dogru buluyorum.

Her hangi bir olumsuzlukta agizlarina sakiz gibi "zamanimiz yoktu!" veya "bu oyunculari ben almadim!" laflarini almalarini hic hazmedemiyorum acikcasi.
                            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Sn. Baskan, hayirli olsun.

Taktik bilen iyi bir yabanci Hoca bul lütfen,
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şu karşılıklı konuşmayı gerçekleştrimiş iki kişi birlikte, el ele yönetime talip olabiliyor ve oy alıyor.

Bu kadar tuhaf ve acayip bir olay olabilir mi? Yoksa ben mi abartıyorum?
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X