Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hangi acidan konu ne ?
    Rize'nin küme düşmesi yüzünden.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu da bir fikir ama arkadaşlar bu beğenmediğimiz,bize göre cahil ve köylü kurnazı insanların hayatı kontrol ettiği zamanlarda Trabzonspor fırtına gibi esiyordu,belki de onlar bize bakıp bu uyuşuk,hayatla ilgisi olmayan,her şeyi diplomalara ve elbiselere sıkıştırmış kafalarla kulübün batacağını düşünüyordurlar.
      Kardesim ne yazdim.Illeri gidecene geri gitti Trabzon.Artik 70-80 yillarda degiliz ne yazikki.En basiti artik galibiyete 3 Puan var eskisi gibi 2 Puan degil.Trabzonun hatta özelikle Türk toplumun bana göre en büyük sorunu gecmise cok baglanmasi.
      Öyle baglaniyorki gelecegi ellerinden arasindan kaydini fark edemiyor.Gecmis güzeldi ama insan ileri bakmali gecmisi degitiremez ama gelecegini insaa eder.Bunu cogu kisi belli bir yasa geldinde kafasina dank eder.Kimlerine erken kimlerine gec.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• kongreler.jpg

Kongreler arasındaki farka bakın sadece.
        "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• Trabzonspor başkanlığına aday olacaklar için kriterler getirilmeli . Muhtarlık seçimi değil bu ama ona çevirdiler işi.
          .

Yorum

• 20 dakikada 1 sandık sayılıyor
            TEKKEBALL

Yorum

• Her türlü hakaret küfür serbest bazı mesajları yazmak yasak.

Bu platform neden bu duruma geldi?

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kardesim ne yazdim.Illeri gidecene geri gitti Trabzon.Artik 70-80 yillarda degiliz ne yazikki.En basiti artik galibiyete 3 Puan var eskisi gibi 2 Puan degil.Trabzonun hatta özelikle Türk toplumun bana göre en büyük sorunu gecmise cok baglanmasi.
                Öyle baglaniyorki gelecegi ellerinden arasindan kaydini fark edemiyor.Gecmis güzeldi ama insan ileri bakmali gecmisi degitiremez ama gelecegini insaa eder.Bunu cogu kisi belli bir yasa geldinde kafasina dank eder.Kimlerine erken kimlerine gec.
                Ben de kötü bir şey söylediğinizi iddia etmedim,hani ortada Trabzonspor adına başarı kıstaslı bakacak olursak beğenmediğimiz insanlar bizim borumuzun öttüğü zamanlarda Trabzonsor'a kimse rakip gözüyle bakamazdı,hele Trabzon'daki maçlarda korner atmak bile başarıydı,size böyle bir takım ve Trabzonsor taraftarı imajı bıraktık,siz ne yaptınız derlerse?
                Ne cevap vereceğiz?

İlk olarak İ. C. Ertem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH]15391[/ATTACH]

Kongreler arasındaki farka bakın sadece.
                En alttaki görüntü ne zaman alındı bilmiyorum açılış anında mı alındı,saygı duruşu ve İstiklal Marşı için ayağa kalkmamış gibi olmuş.
                Resimlere bakarsak en alttaki daha samimi ve demokratik bir ortammış gibi geldi.
                • Memento mori

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir soru: Usta siyâsetin adayı mıydı, değil miydi?

Cevaptan sonra 2. bir sorum olacak...

Hocam kusura bakmayın ama inanın incir çekirdeğini doldurmayacak muhabbetlerle vakit öldürmek artık istemiyorum.
                  Bu camia hak ettiği gibi yönetiliyor. Bundan sonra da hak ettiği gibi yönetilmeye devam edecek! Lafla kulübü yönetirler...
                  Sayın Ağaoğlu, maliyetli oyuncuları da satacakmış! Buyursun satsın, stadyuma maç izlemeye bir tek kendisi gider.
                  Bu camianın kendi adamlarına ettiği hainliği gördükçe tiksindi geldi.

Yorum

• Ağaoğlu sadece iş adamlarından oluşan bir listeyle aday olmuş olsaydı ilk sandıklarda bu kadar fark olmazdı. Sümer ve Hacısalihoğlu faktörleri önemli...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 3. Sandık 132 bordo 18 mavi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Türkiye kongresi kaliteli olan tek camia gs camiası adamlar buram buram kalite kokuyor geri kalanlar hepsi aynı fener,bjk,biz.beşiktaşın fenerin bizim kongrelerden farkı yok.

Yorum

• Açılan sandık: 3232─Ahmet Ağaoğlu18─Metin Kaya

Yorum

• Bakalım 13. sandık ne diyor...
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Şu bacak bacak üstüne atan kafasında şey olan kişi dünkü tayyip yalakası değil mi?
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ağaoğlu sadece iş adamlarından oluşan bir listeyle aday olmuş olsaydı ilk sandıklarda bu kadar fark olmazdı. Sümer ve Hacısalihoğlu faktörleri önemli...
                                normalde ilk sandıklarda metin kayanın hiç oy almaması gerekirdi..bence bu isimlere gıcık kapanlar vermiş olabilirler
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X