yorumlari okuyorum da cogunuz ahmet agaoglu baskan olmus gibi yorumlar mesajlar veriyorsunuz metin kaya da var unutmayalim lütfen ben tanimiyorum kendisini metin kayanin listesi nasil ??
sadece reklam, baskan olsa bu yazi kulüp geciremeden iflas eder
200 oy almasi basaridir
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Arkadaşlar eminim ki benim gibi çok renkdaşımız vardır . Deminden beri okuyorum yorumları bir karamsarlık havası hakim . Açıklanan listeden tanıdıklarım da var ama ismen tanıyorum eski yönetici olmaları nedeniyle . Acaba bu listedeki adamları objektif olarak yorumlayabilecek bir renkdaşımız varmıdır . Kimdir bu adamlar normalde ne iş yapalar meziyetleri nedir eziyetleri nedir . Gerçekten böyle bir çalışma yapacak bir arkadaş çok şey katacaktır tartışmalara.
Faruk Kanca, Emin Kahraman, Zeyyat Kafkas... 3 ay Brezilya'da kalıp koca yaz transfer sezonunu Erciyes'in sağ beki Jabi, Samsunlu Adnan Güngör ve Serkan Balcı ile kapatan Albayrak yönetimi yöneticileri. İsimler sanki zayıf kaldı. Şike davası için de güven veren isimler değil. Ayrıca yine avukat yok, dobra bir isim olarak Hakan Orhan'ı ekleselerdi iyi olurdu, en azından görev bilinci olurdu davadan sorumlu güvenilecek biri var derdik ama bunlarla anlaşamazdı. Siyasi isimler komik olmuş. Reklam için mi geldiler TS için mi kısa sürede anlarız, fazla bekleyeceğimizi sanmıyorum. Ağaoğlu'ndan bu adamlar yerine daha vizyonlu tercihler beklerdim, özevlat Ali Koç dedik Jan Marivari tercihleri olmuş.
Neyse hayırlısı olsun, akıllanmışlardır belki ama camiaya güven aşılayacak projeleri yoksa bu liste kuru kalabalık olur. El ele verip icraat yapacaklar başka çare yok. Mesela Faruk Kanca, ''Akyazı projesi benimdi. 24 saat yaşayan canlı spor ve eğlence merkezi olacaktı, stadın yanına hastane olmamalıydı'' diye eleştiriyordu. Al işte yönetici oldun. TS geleceğini kurtaracak projelerinizi görelim bakalım...
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Trabzonspor'un Başkan adayı Metin Kaya 7 Haziran 2015 tarihindeki Milletvekilliği seçimlerinde İstanbul 1.Bölgeden ( Pendik civarı ) Bağımsız adayılığını koymuş 6765 ( yada 6795 ) oy almış......
İlginç bir bilgi....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Arkadaşlar eminim ki benim gibi çok renkdaşımız vardır . Deminden beri okuyorum yorumları bir karamsarlık havası hakim . Açıklanan listeden tanıdıklarım da var ama ismen tanıyorum eski yönetici olmaları nedeniyle . Acaba bu listedeki adamları objektif olarak yorumlayabilecek bir renkdaşımız varmıdır . Kimdir bu adamlar normalde ne iş yapalar meziyetleri nedir eziyetleri nedir . Gerçekten böyle bir çalışma yapacak bir arkadaş çok şey katacaktır tartışmalara.
Metin Kaya denen abimizin amacı ne ? Başkan olamayacak zaten. Buna birileri gaz verip aday yaptı herhal.
Renktas belki secilemeyecek ama bu zor zamanda göreve talip olmus takdir ediyorum kendisini bu forumda eminim bir sürü kongre üyesi var belki on kere dile getirdim yara burada dillendirildi bu forumun icinden uyeler bir araya gelip yonetime talip olsa cok iyi olurdu hatta simdiden sonraki donemler için çalışılmalı bence.
Sakın kimse oaradan bahsetmesin yöneticilerin kulübe direk para vermesi yasak zaten sadece iyi yonetilsin kulüp yeterli olacaktır. Avukat abilerimizden birini , afs abimizi , hakan kulacoglu beyi ikna edip gzuel bir yönetim olsuturulup TRABZONSPOR umuz dünyaya örnek olabilirdi ben bala umutluyum bu konuda.
özkan sümer bir sene brezilya'dan paket yapıp gelmişti, bir sene de belçika'dan yanlış hatırlamıyorsam.
ilk seferinden sadece aurelio tuttu, da silva iyi başlayıp devamını getiremişti, geri kalan 2 topçunun ismini bile çoğu kimse hatırlamaz.
ikinci seferinden de yattara tuttu. sommers'i ben beğenirdim ama tutunamadı, gerisi de saçma sapan adamlardı (d'haene gibi bir adam vardı, van de paar vardı falan)
hasılı çok yüksek başarı oranlı bir oyuncu kaşifi değil özkan sümer, umarım kendisi de hem bunun farkındadır hem de scout alanındaki güncel gelişmelerden haberdardır ve umarım köylü usülü gidip oyuncu izleme yerine genç-gelişmeye açık (kesinlikle eski futbolcu içermeyen) bir ekip kurup süreci bu şekilde yönetmesi gerektiğini biliyordur.
Ben hatırlıyorum,
Sol bek Eduardo vardı bir de ön liberi Marcio Jarro vardı.
Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum