Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fernando helikopter kazasında ölmüş.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu, Özkan Sümer vakti zamanında gitti ucuza buldu getirdi, faydalandık dedi. Buna göre Özkan Sümer yanına Faruk Kanca'yı alır Brezilya'ya sefere çıkar. Başarılı olurlarsa ne ala, olamazlarsa o ikisi günah keçisi olurlar, bunu açıklamaya çalışan basın sözcüsü Zeyyat Kafkas da onlara katılır. O sırada yöneticiler ben sana demedim mi sen bana ne dedin diye kavga ederler. Sonra birden işleri güçleri akıllarına gelir, istifa için doğru zamanı kollamaya başlarlar... Dön baba dönelim. Neyse Allah'tan umut kesilmez diyelim
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 05.04.2018, 12:59.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Serdar Ekrem iyi bir CV'ye sahip.

Nevzat Aydın gibi çıkmasa bari.
        .

Yorum

• Eğer tüzük Mayıs kongresine yetişmez de 8 ay sonra Aralık seçimi olacaksa büyük cümbüş var. Bu ne biçim yönetim kurulu listesi.
          1.Ahmet Ağaoğlu 20 senedir bu liste için mi bekliyordu?
          2.Nerdeyse tek aday olarak çıktığı seçimde bu kadar başarısız ve tartışmalı adamı nasıl ve neden toplamış?
          3.Yeni ve bambaşka bir yapı inşa etmekten bahsedip geçmişin çöplerine bu denli rağbet etmek çelişki değil de nedir?
          4.Listenin yarısını AKP içindeki çatışmalardan mağdur olan bürokratlardan seçmek strateji midir?
          5.Faruk Kanca’nın hangi yüz haysiyet ve Şeref’le bu yönetim listesinde olduğunu merak ediyorum.
          6.Zeyyat Kafkas ne konuda başarılı olmuş?
          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Yönetimi beğenmedim HH FK ZK nedir yahu dinazor tabir edilen derin Trabzonspor listeye müdahale etmiş belli Ahmet Ağaoğlunu destekliyorum ama bu adamların güdümüne girer de saçmalarsa desteğimi çekerim net (not oyumu Ahmet Ağaoğlu na vereceğim) aralıktaki kongreye kadar izlenimlerim o zamanki oyumu belirleyecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Listeleri tartışmayın planları projeleri fikirleri neyi nasıl yapacaklarını tartışın...
              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eğer tüzük Mayıs kongresine yetişmez de 8 ay sonra Aralık seçimi olacaksa büyük cümbüş var. Bu ne biçim yönetim kurulu listesi.
                1.Ahmet Ağaoğlu 20 senedir bu liste için mi bekliyordu?
                2.Nerdeyse tek aday olarak çıktığı seçimde bu kadar başarısız ve tartışmalı adamı nasıl ve neden toplamış?
                3.Yeni ve bambaşka bir yapı inşa etmekten bahsedip geçmişin çöplerine bu denli rağbet etmek çelişki değil de nedir?
                4.Listenin yarısını AKP içindeki çatışmalardan mağdur olan bürokratlardan seçmek strateji midir?
                5.Faruk Kanca’nın hangi yüz haysiyet ve Şeref’le bu yönetim listesinde olduğunu merak ediyorum.
                6.Zeyyat Kafkas ne konuda başarılı olmuş?
                20 senedir beklemiyordu ağaoğlu 1hafta da hazırlanmış bir liste bu kadar olur zaten . isimlerden ziyade birlikte uyumlu çalışabilmeleri önemli bence. ustanın ve ihonun yönetimleri gibi tek adamlık olursa yine bir sonuca varamayız. Aceleyle hazırlanmış bir liste olduğu kesin ,inşallah birbiriyle uyum içinde çalışabilirler.
                ayrıca faruk kancaya da brezilya muhabbeti iyi yapıştı ona,kimse farklı şekilde hatırlamıyor adamı . çok fazla abartıldığını düşünüyorum bu olayın .
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Ağaoğlu tam hayal kırıklığı... 2-3 takviye ve iyi bit TD ile şampiyon olabilecek takımı da dağıtırlar kesin...

Yorum

• Var mı açıklanan bir proje? Küçülmek dışında? Ekonomik olarak da gelince bakacaklarmış ne var ne yok

Yorum

• Şimdiki başkan diyor ki gelecek yönetime proje üreterek destek verebiliriz. Gel de gülme
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kimse burada kimseye esip gürmlemesin.. ağaoğlu salak değil mis gibi havada golf oynamak varken böyle bir yükün altına girmesi.. kimse de çıkıp çoluk çocuğunun rızkını bağışlamasını beklemesin.

usta denilen şahıs çok iyi olmadığı işin dibi görüdk.. zaten bundan kötüsü ekonomik iflas ve küme.

akpliler çok olması sebebi ekonomik olarak ilişkiyi sağlamaktan başka bişi olacağını sanmam.

Kulübe sahaya ekonomiye disiplin gelsin şu aşamada yeterli..

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          20 senedir beklemiyordu ağaoğlu 1hafta da hazırlanmış bir liste bu kadar olur zaten . isimlerden ziyade birlikte uyumlu çalışabilmeleri önemli bence. ustanın ve ihonun yönetimleri gibi tek adamlık olursa yine bir sonuca varamayız. Aceleyle hazırlanmış bir liste olduğu kesin ,inşallah birbiriyle uyum içinde çalışabilirler.
                          ayrıca faruk kancaya da brezilya muhabbeti iyi yapıştı ona,kimse farklı şekilde hatırlamıyor adamı . çok fazla abartıldığını düşünüyorum bu olayın .
                          Eğer 20 senedir beklemiyorsa bu onun ayıbıdır. İstemiyorsa olmasaydı aday. Rica minnat getirilen biri ya kukla olur ya umursamaz. Yıllarca istediğim yönetimi oluşturamadım dışardan baskıları kabul etmedim söylemi de içi boş lakırdıymış demek ki. Faruk kanca da vasıfsız olduğu için Brezilya muhabbetiyle anılıyor. Haklısınız yönetimde birlik olmalı ama burda bariz kötü niyetli insanlar var ve onlar bildiklerini yapmaya, fitneye, devam edecekler
                          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Faruk kanca firarda ��

Gülüyoruz eğleniyoruz ama

10-15 yıl önceki imkanlar ile şimdiki imkanlar aynı değil

Misal O zaman 5-6 yabancı hakkımız vardı şimdi 14

Doğru zamanda futbolcu izlenip tercihler yapılırsa avantaj olabilir.
                            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                            HAMİ AYAZ

Yorum

• Listeye bakıyorum ve de düşünüyorum ...

İlk ayrılan kim olacak.., kim kimi çekemeyecek...

Hep diyorum bize iş adamı, sanayici, elit tabaka gitmez diye...

Gemide en az 3-4 kaptan var!

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• faruk kancanın brezilya seferinde ona eşlik eden isim de şuan ki spor bakanı

3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X