Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [/B]
    Bilic>Şenol Güneş

BJK'ye belli bir sistemi, yarışmacı takım anlayışını Bilic oturttu.

Ligde 30.haftaya lider girmeleri, cl ve uefa kupasında olmaları gibi. L'pool'u elemişlerdi sanırım.

Bilic'in şanssızlığı yabancı sınırlaması/FFP dolayısı ile kadro kalitesinden mahrum bırakılması.

Hali ile ondan sonraki dönemde Rhodlolpho, Marcelo, Quaresma, Gomez, Beck ve Tosic gibi oyuncularla BJK seviye atlayarak şampiyon oldu.

Açıkçası yeni gelen yönetimin TD'lik için Bilic anlaşmasını isterim.

Hem Türkiye'yi tanıması hem oynattığı futbol hem de Necip gibi oyuncuyu stopere çekerek yaratıcılığı ile ile bizi çok iyi yerlere getirir.
    Bence Şenol Güneş'ten iyi hoca değil, Bjk taraftarlarının gözünde Hırvat Ziya Doğan ve arkasından hiç olumlu şeyler söylenmiyor hatta Bilic sonrası Şenol Güneş'e resmen tapma noktasındalar Şenol ile kıyaslayanına hiç denk gelmedim yan yana bile getirmiyorlar.

Uefa'da Liverpool'u eledi ama mesele Avrupa kupalarında başarıysa Şenol hocanın sadece bu yıl yaptıkları yeter, adam CL grubunda son maça liderliği garantilemiş biçimde rotasyon kadroyla çıktı bunun ötesi yok. Geçen sezon Lyon maçında tur gitti geldi eğer turu geçselerdi Uefa da çok rahat finale çıkarlardı.

Bilic'in Veli-Atiba merkeziyle oynattığı futbola kargalar katlanamıyordu, bizim taraftar Bilic'in oynatacağı futboldan hoşlanmaz. Bize futbolcudan Şenol hoca gibi verim almayı bilen birisi lazım. Bilic o tarz biri değil, başarsa kargalarda başarırdı bizde çok zor.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence Şenol Güneş'ten iyi hoca değil, Bjk taraftarlarının gözünde Hırvat Ziya Doğan ve arkasından hiç olumlu şeyler söylenmiyor hatta Bilic sonrası Şenol Güneş'e resmen tapma noktasındalar Şenol ile kıyaslayanına hiç denk gelmedim yan yana bile getirmiyorlar.

Uefa'da Liverpool'u eledi ama mesele Avrupa kupalarında başarıysa Şenol hocanın sadece bu yıl yaptıkları yeter, adam CL grubunda son maça liderliği garantilemiş biçimde rotasyon kadroyla çıktı bunun ötesi yok. Geçen sezon Lyon maçında tur gitti geldi eğer turu geçselerdi Uefa da çok rahat finale çıkarlardı.

Bilic'in Veli-Atiba merkeziyle oynattığı futbola kargalar katlanamıyordu, bizim taraftar Bilic'in oynatacağı futboldan hoşlanmaz. Bize futbolcudan Şenol hoca gibi verim almayı bilen birisi lazım. Bilic o tarz biri değil, başarsa kargalarda başarırdı bizde çok zor.
      Sonuçlara odaklı değil zaman ve şartlara göre tahlil yapmak lazım.

BJK de tıpkı ülkedeki taraftar örnekleri gibi eldeki imkanları gözönüne alacak ona göre başarı kıstası belirleyecek profilde değil.

Gelgelelim Bilic'in kadrosu ile Şenol'un 15-16 kadrosu arasında dağlar kadar fark var.

Bir kere savunma Marcelo, Tosic, Beck ile baştan aşağı seviye atladığı gibi Gomez/Quresma ile de hücumun üretim gücü arttı.

Bilic ise Serdar, Motta, Sivok ve oyunların geçiş döneminde olan futbolcularla oynadı.

Bu takımı Şenol Güneş'e versek değil yarışmacı takım yapması, istifa etmesi an meselesi olurdu.

Onun dışında Şenol Güneş'in de dahi olmadığı 12-13 sezonunda biraz daha kalsa TS'u kümeye düşüreceği yaşayarak öğrendik.

Anadolu takımlarına sınıf atlatamaması da(Antalya-Bolu) galiba hepimizin malumu.

Yorum

• Bolu ve Antalya...

milattan öncesi yok mu?

Yorum

• Muharrem Usta büyük bir yanlış yapıyor,olay sadece kendisini bağlasa sorun değil de olan bize oluyor.
          Şu sezonun kalanında camiayı bilen ve kafası çalışan bir sportif direktör, iyi bir Hoca,kadro temizliği ve alt yapıdan Cafer,Batuhan gibi çocukların da monte edileceği bir süreci yaşıyor olabilirdik.
          Çok saçma bir hareket ile her şeyi mahvetti.Seçim kakarını geri alıp,devam etsinler,yukarıdaki söylediklerimi gerçekleştirsinler isterdim.
          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sonuçlara odaklı değil zaman ve şartlara göre tahlil yapmak lazım.

BJK de tıpkı ülkedeki taraftar örnekleri gibi eldeki imkanları gözönüne alacak ona göre başarı kıstası belirleyecek profilde değil.

Gelgelelim Bilic'in kadrosu ile Şenol'un 15-16 kadrosu arasında dağlar kadar fark var.

Bir kere savunma Marcelo, Tosic, Beck ile baştan aşağı seviye atladığı gibi Gomez/Quresma ile de hücumun üretim gücü arttı.

Bilic ise Serdar, Motta, Sivok ve oyunların geçiş döneminde olan futbolcularla oynadı.

Bu takımı Şenol Güneş'e versek değil yarışmacı takım yapması, istifa etmesi an meselesi olurdu.

Onun dışında Şenol Güneş'in de dahi olmadığı 12-13 sezonunda biraz daha kalsa TS'u kümeye düşüreceği yaşayarak öğrendik.

Anadolu takımlarına sınıf atlatamaması da(Antalya-Bolu) galiba hepimizin malumu.
            Tosic yıldız olarak gelmedi ki ? Şenol Güneş bile adamdan 2011 Egemen'i çıkacağını tahmin etmemiştir ama çöp gözüyle bakılan adamı sol stoper yaptı, ilk zamanlar kendi kalesine goller attı diye eleştiriliyordu oynata oynata kazandı ve yıldızlaştırdı. Marcelo'yu yanılmıyorsam Ersan ve Rhodolfo sakatlanınca devre arası kiraladılar, tutunca da sezon sonu satın aldılar. Beck'i zaten pek beğenmiyorlardı sıradan görev adamıydı sonraki sezon satıp Gökhan'ı aldılar. Gomez'den önceki forvetleri de Demba'ydı.

Mazeret öne sürmeden odun ayaklı oyunculardan bile verim almayı bilen antrenör değerlidir, ülkeye İspanyol ekolü getirdi adam bizden sonra Bursa'ya oynattığı futbol da çok güzeldi. Orada değer kazanıp satılan oyuncular da ortada. Hatta Bursa'ya ilk senesinde kupayı da kazandırıyordu ama finalde kaybetti. Gitti kargalara yine iyi futbol, değer kazanan oyuncular. Bilic iyi hoca kötü hoca kısmına girmeden ikisine kariyer olarak baktığımızda da fark görülüyor. Cenk Tosun şu an yerli Harry Kane olduysa bunda da Şenol Güneş'in payı büyük. Sadece 3-5 örnek olsa neyse ama çok örnek var, kesinlikle tesadüf olamaz.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu'nun röportajından:

BÜTÇE RAPORU İSTEMEDİM

Ağaoğlu kulüpten herhangi bir bütçe raporu istemediğini dile getirerek “Kulüpten bir bütçe raporu istemedim. Şuanda onu isteyebilecek konumda değilim. Adayım şuanda sadece. SPK’dan bilgileri aldık. Çok önem arz etmiyor zaten. Neticede eğer gelirsek, geldiğimizde inceleyeceğiz.” Dedi.

İSİMLERİN ÖNEMİ YOK

Özellikle asbaşkanlık konusunda bir çok ismin medyada çıkmasına değinen Ağaoğlu isimlerin öneminin olmadığını belirterek “Asbaşkanlık konusunda kesinleşen bir şey yok. Konuştuklarımız var ama kesinlik yok. Zaten başımıza ne geldiyse sabırsızlıktan geldi.

AİDAT YATIRMAMAM ADAYLIĞA ENGELSE ÇEKİLİRİM
              Yok niye loca satın almadı, yok niye onu bunu yapmadı. Ben 25 yıldır alıyordum zaten. Kişilerin benim hakkımdaki kişisel düşünceleri bunlar. Burada kurumsal bir mücadeleye giriyoruz. Eğer, aidatı geç yatırma veya yatırmama konusu adaylığa engelse bunun kararını divan verir. Biz de saygı duyar kenara çekiliriz.

YÖNETİCİNİN CEBİ KULÜBÜN KASASI DEĞİLDİR

Şimdiye kadar gelen algının yanlış olduğunu vurgulayan Ağaoğlu yöneticilerin kulübe para vermesi ve bu şekilde kulüp yönetilmesinin yanlış olduğunu belirterek “O gelecek para verece bu geleek para verecek falan yöneticinin cebi kulübün kasası değildir. Yönetici parasıyla kulüp yönetilmez.

YABANCI TEKNİK ADAM GÜNDEMDE Mİ?

Seçilmesi halinde yabancı bir teknik adamla çalışacağı iddialarına yanıt veren Ağaoğlu bu iddiaların yalandan ibaret olduğunu ifade ederek “ Benim ağzımdan çıkmayan hiç birşeyin doğrulukla bağdaşan bir yanı yoktur.

SEÇİLMESİ HALİNDE İLK İŞ…

Ağaoğlu son olarak başkanlığa seçilmesi durumunda yapacağı ilk işi de şu şekilde anlatarak sözlerine son verdi;Ayın dokuzunda içinde bulunduğumuz mevcut tabloyu ortaya koyup, nedir ne değildir çok iyi anlayıp, öncelikli adımlarımızı konuşacağız. Görünen o ki ilk adım, finansal tabloyu rehabilite etmek olacak. Takım zaten ortada iyi veya değil bir şekilde yürüyor. Tabi öncelikli borçlar var, kısa vadeli uzun vadeli borçlar var. Buna göre plan yapılıp uygulamaya koyulması gerekiyor.

Kaynak: Haber61
              En son Karmam tarafından düzenlendi; 03.04.2018, 05:23.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ahmet Ağaoğlu'nun röportajından:

BÜTÇE RAPORU İSTEMEDİMAğaoğlu kulüpten herhangi bir bütçe raporu istemediğini dile getirerek “Kulüpten bir bütçe raporu istemedim. Şuanda onu isteyebilecek konumda değilim. Adayım şuanda sadece. SPK’dan bilgileri aldık. Çok önem arz etmiyor zaten. Neticede eğer gelirsek, geldiğimizde inceleyeceğiz.” Dedi.

İSİMLERİN ÖNEMİ YOKÖzellikle asbaşkanlık konusunda bir çok ismin medyada çıkmasına değinen Ağaoğlu isimlerin öneminin olmadığını belirterek “Asbaşkanlık konusunda kesinleşen bir şey yok. Konuştuklarımız var ama kesinlik yok. Zaten başımıza ne geldiyse sabırsızlıktan geldi.

AİDAT YATIRMAMA ADAYLIĞA ENGELSE ÇEKİLİRİM
                Yok niye loca satın almadı, yok niye onu bunu yapmadı. Ben 25 yıldır alıyordum zaten. Kişilerin benim hakkımdaki kişisel düşünceleri bunlar. Burada kurumsal bir mücadeleye giriyoruz. Eğer, aidatı geç yatırma veya yatırmama konusu adaylığa engelse bunun kararını divan verir. Biz de saygı duyar kenara çekiliriz.

YÖNETİCİNİN CEBİ KULÜBÜN KASASI DEĞİLDİRŞimdiye kadar gelen algının yanlış olduğunu vurgulayan Ağaoğlu yöneticilerin kulübe para vermesi ve bu şekilde kulüp yönetilmesinin yanlış olduğunu belirterek “O gelecek para verece bu geleek para verecek falan yöneticinin cebi kulübün kasası değildir. Yönetici parasıyla kulüp yönetilmez.

YABANCI TEKNİK ADAM GÜNDEMDE Mİ?Seçilmesi halinde yabancı bir teknik adamla çalışacağı iddialarına yanıt veren Ağaoğlu bu iddiaların yalandan ibaret olduğunu ifade ederek “ Benim ağzımdan çıkmayan hiç birşeyin doğrulukla bağdaşan bir yanı yoktur.

SEÇİLMESİ HALİNDE İLK İŞ…Ağaoğlu son olarak başkanlığa seçilmesi durumunda yapacağı ilk işi de şu şekilde anlatarak sözlerine son verdi;Ayın dokuzunda içinde bulunduğumuz mevcut tabloyu ortaya koyup, nedir ne değildir çok iyi anlayıp, öncelikli adımlarımızı konuşacağız. Görünen o ki ilk adım, finansal tabloyu rehabilite etmek olacak. Takım zaten ortada iyi veya değil bir şekilde yürüyor. Tabi öncelikli borçlar var, kısa vadeli uzun vadeli borçlar var. Buna göre plan yapılıp uygulamaya koyulması gerekiyor.

Kaynak: Haber61
                Bundan sonra Ağaoğlu'na destek veren herkese yalnızca bu röportajı göndereceğim. Hiç tartışmama gerek yok.

Uzun zamandır böyle önemli bir makam için böyle komik ve eğitimsiz bir konuşma okumamıştım.

Keşke ben de aday olsaymışım.

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor tam anlamıyla Osmanlı'nın son dönemini yaşıyor
                  Manda-himayecilerden tutun ıçimizdeki hainlere,
                  vasıfsız yöneticilerden tutun tükenmiş ekonomiye...
                  Son bir saldırı bekliyorum ben camiaya karşı
                  O zaman başlar inşallah kurtuluş savasımiz
                  Eksik olma Ogünüm,bundan daha güzel anlatılamazdı.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ağaoğlun'dan cekincelerim olmaya başladı.
                    Sanki sadece yönetmek için yönetmek istiyor..
                    Planlı bir büyüme olacagını düşünmüyorum

Celil Hekimoğlu'nu daha samimi buluyordum. En azından Trabzonspor için bişeyler yapıyordu.

Bu zor günde ise aday olmadı
                    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Ağaoğlu'nun bu işin altından kalkabileceğini sanmıyorum. Muharrem Usta listesini düzenleyip doğru isimlerle tekrar seçime girmeli
                      You Will Never Walk Alone
                      Liverpool F.C

Yorum

• Biliç>Güneş. İşte buna gülünür.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Usta, düzgün yönetim ve hocayla devam etmeli.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ağaoğlu ozetle hicbir sey soylemiyor.

Acikcasi heyecan yaratabilecek camiayi kenetleyecek hicbir ifadesi yok.

Ama çok konusani da gorduk neticede.

Beni tek korkutan her seyin planli bir sekilde yuruyor olma ihtimali.

250 bin euro yuzunden alinan transfer yasagi kasitli yapilmis gibi hemen akabinde secilecek baskanin ayni paralelde sadece altyapi uzerinde durmasi, 3 yil sabir soylemi, bakanlarin destek aciklamasi..

Her seye ragmen beklentimiz cok yuksekken hayal kirikligina ugradik, su an sifir beklentiye sahibim yeni baskan adayina dair. Umuyorum sasirtici sonuclarla karsilasiriz. Hayirlisi olsun.
                            #Dik oyna

Yorum

• agaoglu aciklamalariyla hem korkutuyor hemde endiselendiriyor gelecek adina. Kendisinden beklenmedik aciklamalar yapiyor , istemiyorda mecbur kalmis gibi aciklamalar ya bu isi beceremeyecek veya beklentiyi iyice dusurup onumuzdeki donemde herhangi bir baski altinda hissetmek istemiyor kendini gerek ekonomi gerekse basari bazinda . Ekonomiyi duzeltmeye geliyoruz baska birsey beklemeyin dercesine konusuyor . Her basakanin farkli bir plan proje ve yonetim anlayisi olabilir fakat suan ki futbolun gelmis oldugu durumda en buyuk gelir kazanilan basarilar ile olusuyor. Sponsorlar konusunda bir skinti yasayacagini dusunmuyorum agaoglu'nun yonetime koymayi dusundugu belirtilen isimlerde her ne kadar basarili is adamlari olsada daha once secildikleri yonetimlerde farkli sebeplerden istifa etmis kisiler gorunuyor. Umarim Trabzonspor'umuz adina dogru olan secim yapilir fakat gorunen o ki Usta hemen istifa etmeli diyen buyuk bir kesim Agaoglu'nun aciklamalari sonrasinda usta yoneticilerini duzeltip tekrar secime girmeli ve baskan kalmali diyor , bu konuda benimde dusuncem bu yana kaymis gibi amma velakin her ne kadar yonetici degisip secime girme olasiligi olsa da Usta suan yaninda kalip onu birakmayanlardan vazgecmeyecektir bu isimlerde maalesef hic bir taraftar tarafindan sevilmeyen isimler . Vay Trabzonspor'umun haline ...

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bundan sonra Ağaoğlu'na destek veren herkese yalnızca bu röportajı göndereceğim. Hiç tartışmama gerek yok.

Uzun zamandır böyle önemli bir makam için böyle komik ve eğitimsiz bir konuşma okumamıştım.

Keşke ben de aday olsaymışım.
                                Çok ciddi ve eğitimli konuşanıda gördük,

Sonuç tutamayacağı vaadlerle dolu bir gecmiş...

Yalanı çok seviyorsunuz. Kandırılmak isteniyorsunuz veyahut kandırmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X