Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• artık boş beleş cümlelerle hayal satmayı bırakıp 5 yıllık en az bi planlama içersinde gidilmeli yok 50. yılda şampiyonluk şu bu değil olay. hiçbir zaman planlamamız olmadı. hiç dişimizi sıkmadık biyerlee gelmek istiyorsak elindeki yıldızları ve gençleri satmayacaksın üzerlerine adam monteleyip her yıl güçlenerek geleceksin. ama bizim yönetimler ne yapıyor eldeki para eden oyuncuyu sat hemen ondan sonra bekle 5-10 yıl gelecek diye birisi.planlama yapıp kadro kalitesini üst seviyelere çekmektir amaç. okaylarla abdüş yusuflarla şampiyonluk gelir bu takıma. yabancı oyuncularımızın çoğu topclass değil. bizim sorunumuz bölge bölge eksikler. defans hattımız özellikle yokları oynuyor. komple baştan yaratılması lazım

Yorum

• Geleceği düşünerek Şenol Güneş ve Fatih Tekke takımın başına getirilmeli.
      Genç oyuncuları kazanmak istiyorsak
      Yusuf ve Abdulkadir'in daha iyi olmasını istiyorsak onları kimin geliştireceği lider oyuncu yapacağı belli.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ahmet ağaoğlu umarım hayrettin hacısalihoğlu'nu asbaşkan yapar.. şenol hocanın kankası.. hayat memat meselesi diyerek takımın başına getirebilirler.. başka da bu girdaptan çıkma şansımız yok..
        Tam tersine Hacısalihoglu gelirse Şenol Güneş gelmez.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tam tersine Hacısalihoglu gelirse Şenol Güneş gelmez.
          bunu neye dayanarak söylüyorsunuz?
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• 7-8 Nisan günleri umarım Trabzonspor'umuz için parlak bir geleceğin ilk adımlarının atılacağı günler olur.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bunu neye dayanarak söylüyorsunuz?
              Hacısalihoglu'nun Sadri Şener ile olan ilişkisine dayanarak.

Yorum

• Bize merhem olmayacak bir kişi daha soyliyeyim mi
                Şenol Güneş.

İnşallah jimnastik bırakmaz da bize gelmez
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Taraftarın açısından bakıp söylemiştim bunu. Yani karamsar olmamız normal demek istedim. Çok yıprandık çünkü.

Ağaoğlu açısından bakacak olursak ta yeni köye eski adet getirirse daha çekecek çilemiz varmış demektir dicez Ama sanmıyorum. En azından son yıllara nazaran daha düzgün yönetilir bir kulüp oluruz diye düşünüyorum. Umuyorum

Borç meselesi ise Türk futbolunda kangren olmuş durumda. Çok ta ilgili değilim güdemle futbolla diğer kulüplerle felan ama bizim dışımızdakilerle ilgili konuşulan rakamlar da korkunç. Batsın abi Türk futbolu denen şu kirli yapı. Hem de çatır çatır.
                  Aynen katılıyorum Abi
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Benim en çok merak ettiğim yeni teknik direktör kim olacak ?

Sadece bordo mavi .
                    bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• yapılacak ilk icraat umarım hoca değişimi olur daha son zarf sayılmadan bu yapılmalı sezon sonuna kadar içerden biri ile devam edilebilir o zamana kadar araştırma yapılır.

özelllikle hoca konusunda hata yapma lüksümüz yok
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hacısalihoglu'nun Sadri Şener ile olan ilişkisine dayanarak.
                        tam tersi kanlı bıçaklılar.. hatta şenol güneşle aralarının açılması da bu yüzden..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Sabretmek problem değil. Gelen geçenden 6-7 yedik, kupada Kızılcabölük Gümüşhane'li gruplardan çıkamadık, 3 sezondur Avrupa görmedik, zirve yarışını geçtim formamızın 4. olduğu ligde ilk 4 sırayı unuttuk ama üst üste 2 maç kazanınca mutlu olur hale geldik. Usta'ya ciddi bir tepki olmadı kongre kararı almasa Aralık'a kadar devam ederdi taraftardan yana sıkıntı yoktu takım zaten milletin umrunda değil herkes böyle gelmiş böyle gider modunda öğrenilmiş çaresizlik diyelim...

Yani sabır konusunda sıkıntı olmaz en azından ben önemsemiyorum ama Ağaoğlu'nu seçecek olduğu antrenör ile değerlendirmek istiyorum... Bilic sonrası Şenol gelmese Fiko belkide bu kadar sevilen başkan olmayacaktı çünkü 4. hocasıydı ve 4. yılıydı, kazan hafiften kaynamaya başlamıştı çünkü o da 3 yıl sabır istemişti ve süreyi doldurmuştu. Antrenör tercihi önemli.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Trabzonspor tam anlamıyla Osmanlı'nın son dönemini yaşıyor
                              Manda-himayecilerden tutun ıçimizdeki hainlere,vasıfsız yöneticilerden tutun tükenmiş ekonomiye...
                              Son bir saldırı bekliyorum ben camiaya karşı
                              O zaman başlar inşallah kurtuluş savasımiz
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sabretmek problem değil. Gelen geçenden 6-7 yedik, kupada Kızılcabölük Gümüşhane'li gruplardan çıkamadık, 3 sezondur Avrupa görmedik, zirve yarışını geçtim formamızın 4. olduğu ligde ilk 4 sırayı unuttuk ama üst üste 2 maç kazanınca mutlu olur hale geldik. Usta'ya ciddi bir tepki olmadı kongre kararı almasa Aralık'a kadar devam ederdi taraftardan yana sıkıntı yoktu takım zaten milletin umrunda değil herkes böyle gelmiş böyle gider modunda öğrenilmiş çaresizlik diyelim...

Yani sabır konusunda sıkıntı olmaz en azından ben önemsemiyorum ama Ağaoğlu'nu seçecek olduğu antrenör ile değerlendirmek istiyorum... Bilic sonrası Şenol gelmese Fiko belkide bu kadar sevilen başkan olmayacaktı çünkü 4. hocasıydı ve 4. yılıydı, kazan hafiften kaynamaya başlamıştı çünkü o da 3 yıl sabır istemişti ve süreyi doldurmuştu. Antrenör tercihi önemli.

Bilic>Şenol Güneş

BJK'ye belli bir sistemi, yarışmacı takım anlayışını Bilic oturttu.

Ligde 30.haftaya lider girmeleri, cl ve uefa kupasında olmaları gibi. L'pool'u elemişlerdi sanırım.

Bilic'in şanssızlığı yabancı sınırlaması/FFP dolayısı ile kadro kalitesinden mahrum bırakılması.

Hali ile ondan sonraki dönemde Rhodlolpho, Marcelo, Quaresma, Gomez, Beck ve Tosic gibi oyuncularla BJK seviye atlayarak şampiyon oldu.

Açıkçası yeni gelen yönetimin TD'lik için Bilic anlaşmasını isterim.

Hem Türkiye'yi tanıması hem oynattığı futbol hem de Necip gibi oyuncuyu stopere çekerek yaratıcılığı ile ile bizi çok iyi yerlere getirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X