İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir önceki mesajımda anlattım.
Kısaca Aralık ayına kadar seçilecek başkanın önünü kesmek için yasağı alırdı diyorsunuz.
Fakat yukarıda da yazdığım gibi Nisan'da ne kongre vardı ne de Usta'nın olağanüstü kongre kararı alma zorunluluğu. Yani önünü kesmek isteyeceği bir başkan olmayacaktı çünkü seçim yoktu. Şimdiye kadar nasıl geldiyse son bir transfer dönemi daha şansını zorlardı. Aralık ayında zirve yarışında olan bir takımla da seçimi rakipsiz alırdı. Şimdi ise mevcut seçimi kazansa dahi asıl kongrede kaderini stopersiz takım belirleyecek veyahut seçimi başka biri kazanıp transfer yasağından dolayı başarısız olsa dahi Usta'yı favori konuma getirmeyecek çünkü yasağı aldıran başkan olarak seçime girecek.
Yorum
-
Usta transfer yasağı ile ilgili bir plan yapmışsa dahi yasak geldikten sonradır. Şöyle ki transfer yasağı ve seçime olan kısıtlı vakit olası başkan adaylarına geri adım attıracak. Usta rakipsiz seçimde yönetimini güçlendirip yüksek para girdisi sağlayarak Aralık kongresi için son kozu olan 'yaptığım borcu sıfırlayacağım' sözünü tutacak.
İyi bir hoca takımı ayakta tutarak bu süreçte Usta'nın elini güçlendirir. Takım için hayırlısı olsun diyelim.
Yorum
-
Transfer yasağı öncesi kulübe 3 uyarı yapıldı, sonra men cezası verildi. O zamana kadar neden harekete geçilmedi? Geçilmediyse sabote mi oldu, bilgisi dahilinde mi oldu, bilgisi harici mi oldu? Kim istifa etti, kim görevinden alındı? Öyleyse başkanı sorumlu tutmayacağız da kimi tutacağız? Sabote edildiyse açıklasın. Kovacaksa kovsun. Videosunu izledim. Borç şu an 156 milyon € şu an diyor, 150'den devredeceğim diyor. Yani 6 milyon € artıyla. Peki yine kendi dediklerinden TL cinsinden aldığı vakte bakalım: 505 milyon TL'den almış 750'den bırakacakmış. Çıkart. 250 milyon TL eksideyiz. Ama onun hesabına göre 6 milyon € artıdayız. Böyle hesap mı olur? Neymiş o vakit euro 3,5 lira bugün 5 lira. Eee? Euro bazında borç azaldı bir de artıda. 250 milyon TL'yi kim ödeyecek? İstemeyecekler mi? Sonra Kartal arazisi var. Benim değil devletin diyor. E sen resim çizdirip onla oy topladın? Çok komik şeyler.. Her dediği yanlış demiyorum, doğru dedikleri de var. Ama aldatılan yine taraftar oluyorEn son Travelair tarafından düzenlendi; 25.03.2018, 16:57.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKısaca Aralık ayına kadar seçilecek başkanın önünü kesmek için yasağı alırdı diyorsunuz.
Fakat yukarıda da yazdığım gibi Nisan'da ne kongre vardı ne de Usta'nın olağanüstü kongre kararı alma zorunluluğu. Yani önünü kesmek isteyeceği bir başkan olmayacaktı çünkü seçim yoktu. Şimdiye kadar nasıl geldiyse son bir transfer dönemi daha şansını zorlardı. Aralık ayında zirve yarışında olan bir takımla da seçimi rakipsiz alırdı. Şimdi ise mevcut seçimi kazansa dahi asıl kongrede kaderini stopersiz takım belirleyecek veyahut seçimi başka biri kazanıp transfer yasağından dolayı başarısız olsa dahi Usta'yı favori konuma getirmeyecek çünkü yasağı aldıran başkan olarak seçime girecek.İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta transfer yasağı ile ilgili bir plan yapmışsa dahi yasak geldikten sonradır. Şöyle ki transfer yasağı ve seçime olan kısıtlı vakit olası başkan adaylarına geri adım attıracak. Usta rakipsiz seçimde yönetimini güçlendirip yüksek para girdisi sağlayarak Aralık kongresi için son kozu olan 'yaptığım borcu sıfırlayacağım' sözünü tutacak.
İyi bir hoca takımı ayakta tutarak bu süreçte Usta'nın elini güçlendirir. Takım için hayırlısı olsun diyelim.
Ama kararın çok önce alındığını düşünüyorum
Tabi bunlar sadece varsayım
Yorum
-
Trabzonspor bir bataklık gibi... Kimi getirirsek getirelim bu düzen değişmediği sürece gelecek kişinin başarılı olma ihtimalı yok.
Herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyor,Trabzonsporun menfaatinden çok kişisel çıkarlar ön plana çıkıyor.
Öyle bir yapı oluşturulmuş ki içerde, kimin eli kimin cebinde belli değil.
Bu durumda da özerkliğini,benliğini kaybetmiş bir kulubün başarılı olma ihtimali yok.
Yani Florentino Perezde gelse,Zidane da gelse, Ronaldo da gelse bu takım başarılı O-LA-MAZ.
Önce içerdeki truva atları temizlenecek.Sonra kulüp siyasetten uzaklaştırılacak.Sistemli,programlı bir takım yaratılacak. Ve en önemlisi taraftar ve camia bütün olacak ki başarılı gelsin. Ama Trabzonsporda bütün bunların olması imkansız.
Kısır bir döngü içine girmiş gibiyiz...Önceden mücadelemiz İstanbula karşıydı ama artık asıl problemimiz kendi içimizdeki savaş. Kendi içimizdeki savaşı kazanamadan İstanbulla yarışamayız. Yarışamıyoruz da. 30 yıldır 1 kere şampiyon olup onu da kutlayamama sebebimiz işte bu yüzdendir..Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor bir bataklık gibi... Kimi getirirsek getirelim bu düzen değişmediği sürece gelecek kişinin başarılı olma ihtimalı yok.
Herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyor,Trabzonsporun menfaatinden çok kişisel çıkarlar ön plana çıkıyor.
Öyle bir yapı oluşturulmuş ki içerde, kimin eli kimin cebinde belli değil.
Bu durumda da özerkliğini,benliğini kaybetmiş bir kulubün başarılı olma ihtimali yok.
Yani Florentino Perezde gelse,Zidane da gelse, Ronaldo da gelse bu takım başarılı O-LA-MAZ.
Önce içerdeki truva atları temizlenecek.Sonra kulüp siyasetten uzaklaştırılacak.Sistemli,programlı bir takım yaratılacak. Ve en önemlisi taraftar ve camia bütün olacak ki başarılı gelsin. Ama Trabzonsporda bütün bunların olması imkansız.
Kısır bir döngü içine girmiş gibiyiz...Önceden mücadelemiz İstanbula karşıydı ama artık asıl problemimiz kendi içimizdeki savaş. Kendi içimizdeki savaşı kazanamadan İstanbulla yarışamayız. Yarışamıyoruz da. 30 yıldır 1 kere şampiyon olup onu da kutlayamama sebebimiz işte bu yüzdendir..
Yorum
-
Sadri Şener yönetimiz şike ile sarsıldı. Şike olmasa ve olan şampiyonlugumuz verilse borçta azalacaktı. elimizdekikerde o kadar kacmazdı.
Muharrem Usta nın ilk işi ise çönceki yonetimden aldıgı oyuncu ve maddi enkazı düzeltmeye çalışmak oldu.
Bu seneki kadro Hocaların çok yanlışlarına ragmen bir iki mac haric oyunda ezilmedi.
Ki ben hala kucuk iki takviye ile su an ki superlig de kafaya oynayabilir diyorum
İho resmen aldığı klubu enkaza cevirdi. maddi yonden oyuncu yonunden her yonden. Bırakın baskan adaylıgını klube uye olması buyuk israf.
Usta basarılı olamadı tamam. Ama klubu çökerttigine inanmıyorum
Aldigimiz yasak a gelince gercekten hayırlı olabilir. Oyuncu kaybetmezsek hala bu takım belli bir seviye ustunde oynar. Ara transfer yasagımız yoksa neden kafaya oynamayalım
250 bşn ero icin yasak bana cok sacma geliyor. Eminim Usta nın hastaneleri bu parayı 1 gunde kazanıyodur13 Vitor Hugo
Yorum
-
Bugun ki miting sonrasi adaylarin belli olacagini dusunuyordum.
Bir iki gune cikar kokusu.
Benim tahminim muharrem usta tek aday olucak. Usta yonetimini yenilemis olacak.
Diger adaylarda aralik ayinda olacak kongre icin calismalarini yapacak.En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 25.03.2018, 20:29.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiho güya başkana demiski sen aralığa kadar devam et
orayı resmen bir fırsat olarak gördü ve kulübün içini boşaltıp defoldu gitti ama doymadı tabi!
İho ile birlikte bir sürü it çakal bekliyor ki tekrar başkan olabilse de biz de yesek.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskan ekibini kuruyormus insallah futboldan anlayan akli basinda birilerini toplarda bir yabanci hoca ile seneye kafaya oynayabiliriz.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İho hiçbir şey kazanamaz rahat olun.
Bu arada Mehmet Atalay başkan olacak diyorlar.
Bunları söylemiş:
Biz daha önce çatı aday olarak teklif aldık. Trabzonspor'un çok büyük efsane başkanları var. Celil Hekimoğlu'nu samimi buluyorum. Buraya gelen insan popülizmden uzak olacak. Trabzonspor, Şenol Güneş'in teknik direktörlüğünde ciddi yatırımlar yapmalı. Ünal Karaman ve Hami Mandıralı gibi isimler camiada görev almalı. Biz görevden kaçmayız. Taşın altına elimiz koyarız. Buna TFF'de başkanlığı ve Trabzonspor başkanlığı dahil. Ülke futbolunda bir inşaya ihtiyaç var. Modelimiz de Almanya olmalı. Trabzonspor'un en iyi bulacağına inanıyorum.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 25.03.2018, 20:56.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİho hiçbir şey kazanamaz rahat olun.
Bu arada Mehmet Atalay başkan olacak diyorlar.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum