Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O kim ki ?
    Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü yaptı daha önce, vaktiyle rte ile yakınlığı vardı.
    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 25.03.2018, 21:00.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İho hiçbir şey kazanamaz rahat olun.

Bu arada Mehmet Atalay başkan olacak diyorlar.

Bunları söylemiş:

[FONT="]Biz daha önce çatı aday olarak teklif aldık. Trabzonspor'un çok büyük efsane başkanları var. Celil Hekimoğlu'nu samimi buluyorum. Buraya gelen insan popülizmden uzak olacak. [/FONT]Trabzonspor, Şenol Güneş'in teknik direktörlüğünde ciddi yatırımlar yapmalı. Ünal Karaman ve Hami Mandıralı gibi isimler camiada görev almalı. Biz görevden kaçmayız. Taşın altına elimiz koyarız. Buna TFF'de başkanlığı ve Trabzonspor başkanlığı dahil. Ülke futbolunda bir inşaya ihtiyaç var. Modelimiz de Almanya olmalı. Trabzonspor'un en iyi bulacağına inanıyorum.
      Eyvah eyvah!

Yorum

• M. Atalay ismi geçiyor..

Daha önce yazmıştım sanayiciden, işadamından TS bugüne kadar fayda sağlayamadı...

"Basamak" aramayan, uzun dönem düşünen biri bu bataklığı kurutur...

Derdi TS olacak "emekli kafası" nda, hobi gibi işi zevkle yapacak amatör düşünen ama profesyonel hareket eden biri...

F.Özak demiştim (onca istemeyene rağmen en ideallerdendi bence) olmadı...A.Aktuğ keza aynı kategori (istemeyenleri çok ama az tarih okuyabilene yolu gösterir bu modeller )

Bu model üzerinden...

M. Atalay fırsattır... Amatör - Prof. yapıda, bürokrasi ve siyaseti biken biri... Ş. Güneş ile 96' ve 2010-11 uzak değil...

Ama...(işte burada " işaret edilen/eden" çok önemli, zira 2019 seçimleri ile çok bağlantılı)

Biz bi devir açıp bi devri kapatmış, "sosyo politika üzerinde" çok büyük etkeniz ülkede

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 25.03.2018, 21:46.
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          M. Atalay ismi geçiyor..

Daha önce yazmıştım sanayiciden, işadamından TS bugüne kadar fayda sağlayamadı...

Derdi TS olacak "emekli kafası" nda, hobi gibi işi zevkle yapacak amatör düşünen ama profesyonel hareket eden biri...

F.Özak demiştim (onca istemeyene rağmen en ideallerdendi bence) olmadı...A.Aktuğ keza aynı kategori (istemeyenleri çok ama az tarih okuyabilene yolu gösterir bu modeller )

Bu model üzerinden...

M. Atalay fırsattır... Amatör - Prof. yapıda, bürokrasi ve siyaseti biken biri... Ş. Güneş ile 96' ve 2010-11 uzak değil...

Ama...(işte burada " işaret edilen/eden" çok önemli, zira 2019 seçimleri ile çok bağlantılı)

Biz bi devir açıp bi devri kapatmış, "sosyo politika üzerinde" çok büyük etkeniz ülkede

Mehmet atalay adi geciyorsa is ciddidir.
          61 saate de aciklama yapmis.

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            M. Atalay ismi geçiyor..

Bu model üzerinden...

Usta yine başkan olsun..

Atalay kulüp binasında müdür olsun..kulüp binasındaki ve etrafındaki insanların daha fazla düzeltilmeye ihtiyaç var..

(Atalay a biri söylesin Ünal ve Hami hiç kendini geliştirmiyor , dil öğrenmiyor , kurslara gitmiyor)
            samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eyvah eyvah!
              ünal karaman'dan itibaren ben de aynı tepkiyi verdim
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Görev yaptığı süre boyunca Türk sporunun içine eden Mehmet Atalay mı kurtaracak bizi?
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Konuşulan adayları görünce insan ister istemez Usta'nın devam etmesini istiyor.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Usta karşıtları hep bir ağızdan siyasetten uzak olunsun diyor. Mehmet Atalay'ı tanımıyordum ancak şimdi baktım direk Ak Parti Trabzon Milletvekili adaylığı varmış. Öyle çelişki olmaz.

Yorum

• Usta su anda adi gecenlerin arasinda en iyisi Atalay, iho falan nedir abi ?
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Atalay tamamen hükümetin kayyumu olur. Sormadan wc ye gidemez, o derece.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Atalay emir erinin teki, iho da atalay da olmamalı kesinlikle

destek arama çabaları başlamış görünen
                          En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 25.03.2018, 22:49.
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Konuşulan isimler rezalet. Usta Aralık'a kadar devam etsin.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Atalay emir erinin teki, iho da atalay da olmamalı kesinlikle

destek arama çabaları başlamış görünen
                              Bela yine baş verdi desenize.

Yorum

• Yaşanan onca rezlaetten sonra İ.Hacıosmanoğlu'nu başkan olarak görmek isteyenler varsa buyursunlar belalarını bulsunlar.
                                Bu kulüp batsın da siz de rahat edin biz de rahat edelim. Bu adam bırakın Trabzonspor'u yönetmeyi, kendini yönetemiyor!
                                Lütfen artık şu adamı Trabzonspor'a layık görmeyin. Bu kadar da olmaz arkadaş...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X