İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİho hiçbir şey kazanamaz rahat olun.
Bu arada Mehmet Atalay başkan olacak diyorlar.
Bunları söylemiş:
[FONT="]Biz daha önce çatı aday olarak teklif aldık. Trabzonspor'un çok büyük efsane başkanları var. Celil Hekimoğlu'nu samimi buluyorum. Buraya gelen insan popülizmden uzak olacak. [/FONT]Trabzonspor, Şenol Güneş'in teknik direktörlüğünde ciddi yatırımlar yapmalı. Ünal Karaman ve Hami Mandıralı gibi isimler camiada görev almalı. Biz görevden kaçmayız. Taşın altına elimiz koyarız. Buna TFF'de başkanlığı ve Trabzonspor başkanlığı dahil. Ülke futbolunda bir inşaya ihtiyaç var. Modelimiz de Almanya olmalı. Trabzonspor'un en iyi bulacağına inanıyorum.
Yorum
-
M. Atalay ismi geçiyor..
Daha önce yazmıştım sanayiciden, işadamından TS bugüne kadar fayda sağlayamadı...
"Basamak" aramayan, uzun dönem düşünen biri bu bataklığı kurutur...
Derdi TS olacak "emekli kafası" nda, hobi gibi işi zevkle yapacak amatör düşünen ama profesyonel hareket eden biri...
F.Özak demiştim (onca istemeyene rağmen en ideallerdendi bence) olmadı...A.Aktuğ keza aynı kategori (istemeyenleri çok ama az tarih okuyabilene yolu gösterir bu modeller )
Bu model üzerinden...
M. Atalay fırsattır... Amatör - Prof. yapıda, bürokrasi ve siyaseti biken biri... Ş. Güneş ile 96' ve 2010-11 uzak değil...
Ama...(işte burada " işaret edilen/eden" çok önemli, zira 2019 seçimleri ile çok bağlantılı)
Biz bi devir açıp bi devri kapatmış, "sosyo politika üzerinde" çok büyük etkeniz ülkede
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 25.03.2018, 21:46.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleM. Atalay ismi geçiyor..
Daha önce yazmıştım sanayiciden, işadamından TS bugüne kadar fayda sağlayamadı...
Derdi TS olacak "emekli kafası" nda, hobi gibi işi zevkle yapacak amatör düşünen ama profesyonel hareket eden biri...
F.Özak demiştim (onca istemeyene rağmen en ideallerdendi bence) olmadı...A.Aktuğ keza aynı kategori (istemeyenleri çok ama az tarih okuyabilene yolu gösterir bu modeller )
Bu model üzerinden...
M. Atalay fırsattır... Amatör - Prof. yapıda, bürokrasi ve siyaseti biken biri... Ş. Güneş ile 96' ve 2010-11 uzak değil...
Ama...(işte burada " işaret edilen/eden" çok önemli, zira 2019 seçimleri ile çok bağlantılı)
Biz bi devir açıp bi devri kapatmış, "sosyo politika üzerinde" çok büyük etkeniz ülkede
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
61 saate de aciklama yapmis.
Yorum
-
İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleM. Atalay ismi geçiyor..
Bu model üzerinden...
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Atalay kulüp binasında müdür olsun..kulüp binasındaki ve etrafındaki insanların daha fazla düzeltilmeye ihtiyaç var..
(Atalay a biri söylesin Ünal ve Hami hiç kendini geliştirmiyor , dil öğrenmiyor , kurslara gitmiyor)samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvah eyvah!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Atalay emir erinin teki, iho da atalay da olmamalı kesinlikle
destek arama çabaları başlamış görünenEn son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 25.03.2018, 22:49.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtalay emir erinin teki, iho da atalay da olmamalı kesinlikle
destek arama çabaları başlamış görünen
Yorum
-
Yaşanan onca rezlaetten sonra İ.Hacıosmanoğlu'nu başkan olarak görmek isteyenler varsa buyursunlar belalarını bulsunlar.
Bu kulüp batsın da siz de rahat edin biz de rahat edelim. Bu adam bırakın Trabzonspor'u yönetmeyi, kendini yönetemiyor!
Lütfen artık şu adamı Trabzonspor'a layık görmeyin. Bu kadar da olmaz arkadaş...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum