İlk olarak Karmam tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Millete farazi anlatıyorsunuz deyip farazi puan olasılıklarını paylaşan sensin, dur bakalım kardeş hele bi lig bitsin.
Başkan seçileceği arefesi 1461 projesini şöyle geliştireceğizden tutda kartal'da aya kule çekeceğiz mavratalarını unutmuş değilim sen unuttuysan bilemem.
Tarihin en acı farklı skorlarını sikindirik anadolu takımlarına karşı alıp çıtı çıkmayanda ben değilim.
Kendisinden önceki yönetimi maaş yükünden sebep eleştirip 1 sene sonra aynı yere taşıyan ben değilim.
Hani Lucescuvari, stad açılışı Barca falan böyle komik detaylara bile girmeye gerek yok yalan gırla vesselam.
Amatör branşlarda fenerbahçe gibi olmalıyız deyip dili kurumadan amatör branşları tek tek kapatan yine ben değilim. Aldığın ya da yardımcına aldırdığın 1 liralık topçulara 5 lira bayılan ve geri dönüşü olmayan duruma getiren önce ki başkan değil ta kendisi.
Önceki başkan hatalarıyla sevaplarıyla, çoğu günahlarıyla toz olalı 2.5 yıl oldu 2.5 yıl. O külhanbeyli zamanında bile ilk senesi Sadri Şener'den kalan büyük çoğunluğu kadroya takviye yapıp avrupa kupasında yürüdü. Ertesi sene yine yürüdü. Bir sonrası sene kafada elendi. Senin toz konduramadığın adam ligin 13. haftası takımı Konyaspor'un 2-3 puan gerisinde aldı, aldığına pişman edip Konya'dan 20 küsür puan fark yedi Konya avrupaya gitti sen evine. Sonra ki senelerde malum ne ziraat'da yol aldın ne avrupada şimdi de 5. için büyük mücadele verip alt edeceğiz ligi öyle ya?
Senin sabahtan akşama kadar toz konduramadığın adam daha kendi içinde barışık değil ki yöneticileriyle girdiği diyalogu iki düşman takım taraftarı bile yapmaz, çocukca adeta ayağa düşmüşcesine.
Vay efendim 200 milyon tl girdi yapmışlar kulübe, ulan o stad açılmasaydı kulübe bırak başkan adayı olmayı Trabzon'a bile uğrarmıydın he.
Önce ki başkan bi öncekinin viski şişeleriyle uğraştı şimdi kide 2 dönem önceki tee 8 sene önce transfer harcırahı için kullanılan kredi kartı üzerinden gider yaptı. Çoluk çocuğun uğraşmayacağı şeyler üzerinden geçmişe atıfta bulunacak yerde transfer yasağı kepazeliğinden bahsetsene? Yiyor mu, yemiyor mu görelim.
Meseleye ideolojik bakarsan yüz yıl anlatsam bildiğini okursun sevgili rendkdaş onun için sen ölçüsüzce savunmaya devam edebilirsin.
Yorum