Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Defalarca sayısız icraat saydım. Onlar.

Farazi veya subjektif şeyler üzerinden de konuşmamaya çok özen gösterdim. Bu noktada da artık ortaya çıkanlar bağcıyı dövmeye gelenler oluyor.

Ben diyorum ki son 10 yılın en yüksek puanı, adam bana diyor ki sen bunu benim gençliğimde söyleseydin seni döverlerdi. Halbuki dövseler de en yüksek puanı, dövmeseler de en yüksek puanı.

İncir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerle 2.5 yıldır eleştiriliyor bu adam. Bu son 3-5 ayda çıkmış bir olay değil yani, yemeyelim birbirimizi. Türlü türlü çamur atılıyor. Bir ortaya çıkıyor ki adamın son 1.5 yıldır üzerinden sayısız küfür yediği şey aslında yalanmış.

Mesela kulübe 200 milyon lira para sokmuş adamı menajer parası yedirmekle suçlamak. Kimse de çıkıp demez ki ya efendi, kusura bakma biz 2 yıldır sana bu konuda küfrediyoruz ama dediğin de doğru, biz o açıdan düşünmemiştik. Nerde?

"Yine yalan konuştu yalancı". Ne yalan konuştu pardon? Yalan işte, karıştırma orasını.

Ne icraat yapmış. Dünya kadar şey yazıldı zaman içinde, hala da yazılıyor, katılmazsın, ki katılmadığını biliyorum ona bir şey diyemem; ama gerçekten sorarmış gibi yapma allasen.

Çok rahatsız oluyorsun İHO yönetimiyle kıyaslanmasından. Kiminle kıyaslanacak sen söyle madem. Bir sonraki yönetim de İHO, bir önceki yönetim de İHO. Çıkar başka bir aday, nispeten iyi bir ekibi vardır, plânını projesini anlatır, akıllıdır, efendidir, başarılıdır. O zaman deriz ki onu deneyelim. O zaman çıkar onunla kıyaslarız.

Şurada ben bir tane Usta düşmanından bir tane adam akıllı eleştiri okumadım. Objektif adamlar oluyor, onlar bazen bir şeyler söylüyor hakkaten diyorum ki bak bu çok doğru bir eleştiri.

1. Yalan
    2. Siyaset
    3. Menajer

Yerel medyanın şu 3 safsatasını çıkar, burada Muharrem Usta'yı eleştirecek adam bulamazdınız.

Sportife de ben diyorum ki sürekli bir yükseliş var aradan geçen 2.5 yılda. Bu da takımı devraldığında olan koşullar göz önünde bulundurulursa iyi bir gösterge. Ha bu sene 60 puana çıkacak örneğin, seneye 45'e düşer o zaman işin bütün rengi değişir. Ancak bu ekonomik koşullarda, bu kadar camia baskısı varken her sezon 10 puan fazla toplamış adama ben sportif olarak başarısız diyemem. Özellikle de üstündeki rakiplerin, 2015 Aralık ayında senden çok daha iyi takım iskeletleriyle, çok daha iyi maddi durumda bu yarışa başlamış ve senden çok daha büyük paralar harcarken. Visca'yı bulmuş diye öve öve bitiremediğimiz Başakşehir niye başka Visca bulmuyor da Clichy, Arda ve Adebayor'a 15 milyon euro yıllık para ödüyor? Bu adamlar ne yapıyor da bilmem kaç tane gol atmış Burak 3.5 aldığı için eleştiriliyor? Geçen sezon Antalyaspor 5. oldu, devre arasında bir de Nasri'yi alınca burada ne methiyeler düzüldü. Ne oldu? Küme düşecekler. Bizim takımımız öyle ya da böyle bir sistem üzerinden yürüyor. O yüzden hep daha iyi oluyor, hep de daha iyi olacak. Bak 2 sene önce 12. olan takım üzerinden, bu sene niye lider değil de liderin 12 puan gerisinde diye Rıza Çalımbay yerden yere vuruluyor. Demek ki bir şeyler de doğru yapılmış.
    Defalarca cevap verdim ve verdiğin cevapların hiç bir dayanağının olmadığını tek tek anlattım.
    Millete farazi anlatıyorsunuz deyip farazi puan olasılıklarını paylaşan sensin, dur bakalım kardeş hele bi lig bitsin.
    Başkan seçileceği arefesi 1461 projesini şöyle geliştireceğizden tutda kartal'da aya kule çekeceğiz mavratalarını unutmuş değilim sen unuttuysan bilemem.
    Tarihin en acı farklı skorlarını sikindirik anadolu takımlarına karşı alıp çıtı çıkmayanda ben değilim.
    Kendisinden önceki yönetimi maaş yükünden sebep eleştirip 1 sene sonra aynı yere taşıyan ben değilim.
    Hani Lucescuvari, stad açılışı Barca falan böyle komik detaylara bile girmeye gerek yok yalan gırla vesselam.
    Amatör branşlarda fenerbahçe gibi olmalıyız deyip dili kurumadan amatör branşları tek tek kapatan yine ben değilim. Aldığın ya da yardımcına aldırdığın 1 liralık topçulara 5 lira bayılan ve geri dönüşü olmayan duruma getiren önce ki başkan değil ta kendisi.

Önceki başkan hatalarıyla sevaplarıyla, çoğu günahlarıyla toz olalı 2.5 yıl oldu 2.5 yıl. O külhanbeyli zamanında bile ilk senesi Sadri Şener'den kalan büyük çoğunluğu kadroya takviye yapıp avrupa kupasında yürüdü. Ertesi sene yine yürüdü. Bir sonrası sene kafada elendi. Senin toz konduramadığın adam ligin 13. haftası takımı Konyaspor'un 2-3 puan gerisinde aldı, aldığına pişman edip Konya'dan 20 küsür puan fark yedi Konya avrupaya gitti sen evine. Sonra ki senelerde malum ne ziraat'da yol aldın ne avrupada şimdi de 5. için büyük mücadele verip alt edeceğiz ligi öyle ya?

Senin sabahtan akşama kadar toz konduramadığın adam daha kendi içinde barışık değil ki yöneticileriyle girdiği diyalogu iki düşman takım taraftarı bile yapmaz, çocukca adeta ayağa düşmüşcesine.
    Vay efendim 200 milyon tl girdi yapmışlar kulübe, ulan o stad açılmasaydı kulübe bırak başkan adayı olmayı Trabzon'a bile uğrarmıydın he.
    Önce ki başkan bi öncekinin viski şişeleriyle uğraştı şimdi kide 2 dönem önceki tee 8 sene önce transfer harcırahı için kullanılan kredi kartı üzerinden gider yaptı. Çoluk çocuğun uğraşmayacağı şeyler üzerinden geçmişe atıfta bulunacak yerde transfer yasağı kepazeliğinden bahsetsene? Yiyor mu, yemiyor mu görelim.

Meseleye ideolojik bakarsan yüz yıl anlatsam bildiğini okursun sevgili rendkdaş onun için sen ölçüsüzce savunmaya devam edebilirsin.

Yorum

• Trabzonspor'da herkes birbirinin kuyusunu kazıyor!
      Kulübe beş kuruş katkı sağlamayan adamlar protokolden maç izlemek, makam ile işlerini halletmek telaşına düşmüşler!
      Öyle ki fi tarihinde kulübe yöneticilik yapmış adamlar dahi kene gibi kulübün kanını emme yarışına girişiyorlar. Yazık!
      Vallahi artık utanıyorum! Asalak insanların bu kulüpten nemalanmasından tiksiniyorum.

Yorum

• ben de muahrrem usta nın açıklamalarını okudum az önce haklı olduğu konularda var haksız olduğu konularda ama gerçek olan bişey varki sportif anlamda başarısız ve ben kendi adıma mharrem usta nın tekrar aday olacağını sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Önceki başkan hatalarıyla sevaplarıyla, çoğu günahlarıyla toz olalı 2.5 yıl oldu 2.5 yıl. O külhanbeyli zamanında bile ilk senesi Sadri Şener'den kalan büyük çoğunluğu kadroya takviye yapıp avrupa kupasında yürüdü. Ertesi sene yine yürüdü. Bir sonrası sene kafada elendi. Senin toz konduramadığın adam ligin 13. haftası takımı Konyaspor'un 2-3 puan gerisinde aldı, aldığına pişman edip Konya'dan 20 küsür puan fark yedi Konya avrupaya gitti sen evine. Sonra ki senelerde malum ne ziraat'da yol aldın ne avrupada şimdi de 5. için büyük mücadele verip alt edeceğiz ligi öyle ya?
          Vay efendim 200 milyon tl girdi yapmışlar kulübe, ulan o stad açılmasaydı kulübe bırak başkan adayı olmayı Trabzon'a bile uğrarmıydın

Fatih Bey, Avrupa'da yürüdü dediğin Hacıosmanoğlu'nun görevde kaldığı süre boyunca ligi bitirdiği noktalar;
          İlk sezonda liderden 21 puan fark yiyerek ligi 4. bitirdi. İkinci sezonda da liderden 20 puan fark yiyerek 5. bitirdi.
          Son sezonunda da 13.haftası itibariyle 17 puan toplayarak 9. sırada takımı devretmiştir.

Bir de rezil dediğimiz M.Usta'ya bakalım.
          Yarım sezonda 17 puanla 9. sırada aldığı takımı 40 puanla 12. sırada bitirdi. (Hacıosmanoğlu'nun bıraktığı kadro)
          Transfer yaptığı ilk sezonda liderden 26 puan fark yiyerek 6. sırada bitirdi.
          Bu sezon da 26.hafta itibariyle liderden 22 puan fark yiyerek 5. sırada lige devam ediyor.

Hani şöyle bir baktığımızda ortada sportif olarak pek bir fark göremiyorum. İkisi de başarısız oldu. Ama arada bir fark var.
          Hacıosmanoğlu maaşları ödeyemediği için oyuncular teker teker serbest kalırken Usta bu oyuncularla Fifa'lık olmayı engelledi.
          Yetmedi 30 Milyon Euro verip sponsor oldu. O da yetmedi sıcak para sağlamak için 200 Milyon TL para sağladı.
          Bu kulübe cebinden 5 kuruş vermeyen başkanlar varken bu adama, şöyle olsaydı başkan olmazdı, demek ayıptır.
          Şu saatten sonra boş laflara bakmıyorum. Şu zor durumda elini cebine atan benim için en has Trabzonsporludur!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih Bey, Avrupa'da yürüdü dediğin Hacıosmanoğlu'nun görevde kaldığı süre boyunca ligi bitirdiği noktalar;
            İlk sezonda liderden 21 puan fark yiyerek ligi 4. bitirdi. İkinci sezonda da liderden 20 puan fark yiyerek 5. bitirdi.
            Son sezonunda da 13.haftası itibariyle 17 puan toplayarak 9. sırada takımı devretmiştir.

Bir de rezil dediğimiz M.Usta'ya bakalım.
            Yarım sezonda 17 puanla 9. sırada aldığı takımı 40 puanla 12. sırada bitirdi. (Hacıosmanoğlu'nun bıraktığı kadro)
            Transfer yaptığı ilk sezonda liderden 26 puan fark yiyerek 6. sırada bitirdi.
            Bu sezon da 26.hafta itibariyle liderden 22 puan fark yiyerek 5. sırada lige devam ediyor.

Hani şöyle bir baktığımızda ortada sportif olarak pek bir fark göremiyorum. İkisi de başarısız oldu. Ama arada bir fark var.
            Hacıosmanoğlu maaşları ödeyemediği için oyuncular teker teker serbest kalırken Usta bu oyuncularla Fifa'lık olmayı engelledi.
            Yetmedi 30 Milyon Euro verip sponsor oldu. O da yetmedi sıcak para sağlamak için 200 Milyon TL para sağladı.
            Bu kulübe cebinden 5 kuruş vermeyen başkanlar varken bu adama, şöyle olsaydı başkan olmazdı, demek ayıptır.
            Şu saatten sonra boş laflara bakmıyorum. Şu zor durumda elini cebine atan benim için en has Trabzonsporludur!
            Hacıosmanoğlu dönemi Trabzonspor kalibresinde başarı kabul edilmeyecek seviyededir fakat Usta dönemiyle mukayese edildiğinde Hacıosmanoğlu dönemi sportif yönden daha başarılıdır. Hacıosmanoğlu kulübü gül bahçesi almadı o'da geldiğinde tüm yabancılarla fifalık oluyorduk gelirlerde 2017 yılına kadar temlikliydi. Yeni stad yapılmış ya sponsor bulacaksın ya da olacaksın bu bir başarı değil zaruriyettir. Ekstra kaynak yaratırsan takdir edilirsin diğer türlü ekstra katkı geri almak şartıyla verdiğin borçsa bunu senden önce ki bir çok başkan yapmıştır övünmenin alemi yok.

Yorum

• İster Mehmet başkan olsun ister Ahmet ister Muharrem devam etsin , Trabzonspor'dan hiçbirşey olmaz , kapatın şu kulübü de hepimiz rahat edelim yetti bu çilekeş hayat..
              En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 25.03.2018, 00:53.
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• olağanüstü genel kurul kararı alan trabzonspor'da kulüp başkanı muharrem usta basın toplantısı düzenledi. usta toplantıda, ''hacıosmanoğlu döneminde 16 milyon 900 bin euro hisse satılmış. trabzonspor'un yüzde 49 hissesi satılmıştır. bittik. el fatiha, hiçbir şeyimiz yok. yedik bitirdik birbirimizi ama aslında trabzonspor'u bitirdik'' ifadelerini kullandı.

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• O yürüdüğün turnuvada Dnipro final oynadı,sokakta söylesen tanıyan çıkmaz.Maddi geliri de Damdoy'un maliyetini anca karşılar.
                  Laf dönüp dolaşıp aynı yere geliyor.Basari bunun neresinde.Legia'yı Metalist'in yenip ballandıra ballandıra anlatan anca kendisini kandırır.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Defalarca cevap verdim ve verdiğin cevapların hiç bir dayanağının olmadığını tek tek anlattım.
                    Millete farazi anlatıyorsunuz deyip farazi puan olasılıklarını paylaşan sensin, dur bakalım kardeş hele bi lig bitsin.
                    Başkan seçileceği arefesi 1461 projesini şöyle geliştireceğizden tutda kartal'da aya kule çekeceğiz mavratalarını unutmuş değilim sen unuttuysan bilemem.
                    Tarihin en acı farklı skorlarını sikindirik anadolu takımlarına karşı alıp çıtı çıkmayanda ben değilim.
                    Kendisinden önceki yönetimi maaş yükünden sebep eleştirip 1 sene sonra aynı yere taşıyan ben değilim.
                    Hani Lucescuvari, stad açılışı Barca falan böyle komik detaylara bile girmeye gerek yok yalan gırla vesselam.
                    Amatör branşlarda fenerbahçe gibi olmalıyız deyip dili kurumadan amatör branşları tek tek kapatan yine ben değilim. Aldığın ya da yardımcına aldırdığın 1 liralık topçulara 5 lira bayılan ve geri dönüşü olmayan duruma getiren önce ki başkan değil ta kendisi.

Senin sabahtan akşama kadar toz konduramadığın adam daha kendi içinde barışık değil ki yöneticileriyle girdiği diyalogu iki düşman takım taraftarı bile yapmaz, çocukca adeta ayağa düşmüşcesine.
                    Vay efendim 200 milyon tl girdi yapmışlar kulübe, ulan o stad açılmasaydı kulübe bırak başkan adayı olmayı Trabzon'a bile uğrarmıydın he.
                    Önce ki başkan bi öncekinin viski şişeleriyle uğraştı şimdi kide 2 dönem önceki tee 8 sene önce transfer harcırahı için kullanılan kredi kartı üzerinden gider yaptı. Çoluk çocuğun uğraşmayacağı şeyler üzerinden geçmişe atıfta bulunacak yerde transfer yasağı kepazeliğinden bahsetsene? Yiyor mu, yemiyor mu görelim.

Meseleye ideolojik bakarsan yüz yıl anlatsam bildiğini okursun sevgili rendkdaş onun için sen ölçüsüzce savunmaya devam edebilirsin.
                    Temenni ve hedefler, gerçeklerden farklı olabilir. Bunun adı yalan değil, başarısızlıktır. Bunun sebepleri olur, bu sebeplere göre değerlendirirsin. Tek tek yazdığın olayları uzun uzun konuşabilirim ama seni de kendimi de yormak istemiyorum zira ipe sapa gelmeyen mevzular. Bir tek değineceğim 3 hezimet var, ilk ikisinin sebebi sana göre Hami'yi getirdiği için Usta'dır, bana göre kulübü o bataklığa sürükleyen İHO'dur. Akhisar maçı ise doğrudan Usta'nın sorumluluğunda büyük bir rezalettir, nitekim cezasını da çekiyor, hayatı boyunca da çekmeye devam edecek.

İHO günahıyla sevabıyla Avrupa'ya yürüdü diyorsun. Ben de yürümedi, topalladı, biraz daha zamanı olsaydı asırlık geçmişi olan bu kulübü bitirecekti diyorum. Senin için o Avrupa kupaları başarıdır, benim içinse paralı bir "arkadaşı" otelden önce yemeğe götürmektir. Hani yemeği ısmarlıyor afiyetle yiyip bugün övüyoruz da, o yemeğin bedeli, o gecenin sonu belli. O sezonun da İHO'yla olan ilk 12 haftasıyla, Usta'yla olan son 22 haftasını sanki biri birinin, diğeri öbürünün eseriymiş gibi anlatman da değişik. Ekstra bir yorum yapmayacağım, zaten sen de az çok tahmin ediyorsundur niye o sezonunun bütün olarak İHO'nun eseri olduğunu.

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vay efendim 200 milyon tl girdi yapmışlar kulübe
                    Ben bu nasıl bir kafa, gerçekten anlamıyorum.

Bir taraf yediği yemeğin, garsona verdiği bahşişin, bindiği uçakların, kaldığı otellerin, bilmem ne - say say bitmez parasını benim zar zor bir araya getirip aldığım formanın parasından ödetecek. Sen bu adama ye babam ye, önemsiz şeyler onlar zaten daha fazla ye diye yorum yapacaksın.

Öbürü senin kuruşunu boğazına kullanmayacak, üzerine 200 milyon TL kulübe para verecek, üzerine de o boğazına kullananları tarihimizde ilk defa ifşa edecek, buna da yorumun "Vay efendim 200 milyon para vermişler" olacak,

Sonra da ben bunu öbürüne tercih ediyorum diye ölçüsüzce savunmuş olacağım, öyle mi?

Yani Fatih, bakma aslında seni forumdan tanıdığım kadarıyla severim, yer yer bazı görüşlerine de saygım var ama şu üstteki yazın benim için büyük bir hayal kırıklığı, senin içinse dip olmuş.

Sorsalar benim için adamcı dersiniz. Halbuki benim adamcılığım onun yaptığı iş ve fedakarlık kadardır. Sizinse adamcılığınız, görüyorum ki bağnazlığın dibine ulaşmış. Kimin adamcılığı; Usta karşıtlığının adamcılığı. Yani Usta ağzıyla kuş tutsa, kuşun gagasına, kanadına bakar "Ben ortada bir kuş göremiyorum" dersiniz.

Yorum

• Yürüyebiliyorsan sende yürü ne maval okuyorsun o kupalara daha girişte Toulouse'lere, Videoton'lara, Galati'lere elendi bu takım, elendiğin yer tarihinde yanına bile yaklaşamadığın çeyrek finallere 1 tık kala turlar hele sen bunu bile becer ondan sonra bok atman gerekirse döner atarsın.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Temenni ve hedefler, gerçeklerden farklı olabilir. Bunun adı yalan değil, başarısızlıktır. Bunun sebepleri olur, bu sebeplere göre değerlendirirsin. Tek tek yazdığın olayları uzun uzun konuşabilirim ama seni de kendimi de yormak istemiyorum zira ipe sapa gelmeyen mevzular. Bir tek değineceğim 3 hezimet var, ilk ikisinin sebebi sana göre Hami'yi getirdiği için Usta'dır, bana göre kulübü o bataklığa sürükleyen İHO'dur. Akhisar maçı ise doğrudan Usta'nın sorumluluğunda büyük bir rezalettir, nitekim cezasını da çekiyor, hayatı boyunca da çekmeye devam edecek.

İHO günahıyla sevabıyla Avrupa'ya yürüdü diyorsun. Ben de yürümedi, topalladı, biraz daha zamanı olsaydı asırlık geçmişi olan bu kulübü bitirecekti diyorum. Senin için o Avrupa kupaları başarıdır, benim içinse paralı bir "arkadaşı" otelden önce yemeğe götürmektir. Hani yemeği ısmarlıyor afiyetle yiyip bugün övüyoruz da, o yemeğin bedeli, o gecenin sonu belli. O sezonun da İHO'yla olan ilk 12 haftasıyla, Usta'yla olan son 22 haftasını sanki biri birinin, diğeri öbürünün eseriymiş gibi anlatman da değişik. Ekstra bir yorum yapmayacağım, zaten sen de az çok tahmin ediyorsundur niye o sezonunun bütün olarak İHO'nun eseri olduğunu.

Ben bu nasıl bir kafa, gerçekten anlamıyorum.

Bir taraf yediği yemeğin, garsona verdiği bahşişin, bindiği uçakların, kaldığı otellerin, bilmem ne - say say bitmez parasını benim zar zor bir araya getirip aldığım formanın parasından ödetecek. Sen bu adama ye babam ye, önemsiz şeyler onlar zaten daha fazla ye diye yorum yapacaksın.

Öbürü senin kuruşunu boğazına kullanmayacak, üzerine 200 milyon TL kulübe para verecek, üzerine de o boğazına kullananları tarihimizde ilk defa ifşa edecek, buna da yorumun "Vay efendim 200 milyon para vermişler" olacak,

Sonra da ben bunu öbürüne tercih ediyorum diye ölçüsüzce savunmuş olacağım, öyle mi?

Yani Fatih, bakma aslında seni forumdan tanıdığım kadarıyla severim, yer yer bazı görüşlerine de saygım var ama şu üstteki yazın benim için büyük bir hayal kırıklığı, senin içinse dip olmuş.

Sorsalar benim için adamcı dersiniz. Halbuki benim adamcılığım onun yaptığı iş ve fedakarlık kadardır. Sizinse adamcılığınız, görüyorum ki bağnazlığın dibine ulaşmış. Kimin adamcılığı; Usta karşıtlığının adamcılığı. Yani Usta ağzıyla kuş tutsa, kuşun gagasına, kanadına bakar "Ben ortada bir kuş göremiyorum" dersiniz.
                        Verdiğin vaadlerin tam tersini yaparsan bunun adı yalancılıktır bak sportif başarı olayına girmiyorum 50. yıldır falan bunlar olur olmaz hedeftir tutar tutmaz ayrı şeyler. Hacıosmanoğlu bu kulübü kötü yerlere sürüklemiştir bunda kimsenin zerre kadar kuşkusu yok fakat ondan önce Sadri Şener'in bıraktığı yük bu fecaata kapı aralamıştır bunu da yadsıyacak değilim bir tek suç Hacıosmanoğlu'nda değildir herşey ortada. Seni 4 sene önceki kendimde görüyorum, Hacıosmanoğlu'nu ilk döneminde fütursuzca savunmuştum en büyük argümanımda siyasete karşı kazandığını sanmamdan dolayı fakat geçte olsa hatamdan döndüm belki erdemlik yaptım belki de adı farklı bir şeydi bilmem ama son döneminde kendisini benim kadar yerden yere vuran olmamıştır burada. Usta'da ilk geldiği dönem duruşu, vaadleri itibariyle tatlı geldi destekledim fakat acı osuruklar afedersin burnumuzdan geliyor onun için fazla sıkma Karmam kardeşim yol senin yolundur fikir senin birşey diyemem.
                        Hissedarı olduğu kurum verdiği sponsorluğu reklam karşılığında verdi bedava birşey sözkonusu değil kaldı ki istanbul takımlarına milyonlarca yıldır sponsor oluyor. Borç olarak verdiklerini günü gelince alacaklardır bu da maharet değil bir bakıma görevdir.
                        Sonuç itibariyle bundan önceki 2 başkan gibi kulübe vereceği hiçbir şey olmadığı için uzak durmalı işine gücüne bakmalıdır.

Yorum

• Sol bekte Aykut Demir'le Lazio maçına,sağ bekte Fatih Atik'le Napoli maçına çıkıp 15 dakikada elenmişsin.(hangi kıyı)Ama Metalist'in yedek takımını yendik büyük başarı.
                          Adam 25 tane çöple takım bırakmış,yok Avrupa'da gruptan çıktı falan filan.

Yorum

• Dünyadan haberin olsa Napoli maçında önemli 6-7 eksikle çıktığımızı, yedek kadroyu bile tamamlayamadığımızı kavrardın ama yok ki o kafa, salla babam salla. Sen hele dedik ya Napoli'yle karşılaşacak kadar birşeyleri becer ondan sonra varsa lafın söyle, öyle kuru gürültü yapıp önüne gelenden 6-7 yiyip başkalarının başarılarını küçümseme. O adam çöp bıraktı gitti şimdi maşallah gül bahçesinde tek ayak üstünde gül koklama fantazisi yaşıyoruz helede futbola yabancı kalmış abudik gubudik yabancılarla dimi ya.

Yorum

• Her neyse.
                              En son Hakan tarafından düzenlendi; 25.03.2018, 02:09.

Yorum

• IHOnun baskanlini en sevmiyen kisilerden biriyim.Baskan oldu zaman cok kavgalar ettim.Ama Ihonun berbat olmasi Ustayi aklamiyor.Ekonomik olarak basarsiz.elin katarlisi kim baskan oldunu ilgilendirmez CB Sponsor olurmusunuz dedi oldular.Burasi Türkiye Almanya felan degil öyle Pro islemiyor isler.
                                Usta milleti manipule edip duruyor iyi beceriyor isi tam politikaci.Milete birbirini yesin diye birkac et parcasi atiyor ortaya ( Kredikart limiti) onlar bunun icin kavga ederken onun yanlislari daha az dilendiriliyor.Hatta kendi tarafina tekrar destekci topluyor.

Sayilar ilede iyi oynuyor.Borcu Euro olarak göster rakam az görünsün ama takima giren paralari tl bazinda göster cok gözüksün.Ha bu gelirde yaptigi basarisiz transferlerin bonservislerini ve maaslarini karsiliyormu ordada emin degilim (basarili olan sadece Burak var su an belki onazi iyi fiyata satilir dk sonra).
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X