Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adeta bir sunum.kağıttan okunan notlar.ve sonunda soru almıyoruz cümlesi.

durumu özetliyor.
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben yönetimleri,başkanları transfer konusunda çok eleştirmem,bariz bir şerefsizlik dönmediyse,Trabzonspor kalibresinde olmayan futbolcuyu alıp aradan para yemediyse, transfer böyle bir şey.Gol kralı diye alırsın,çamaşır makinesi çıkar.Uymaz,işler ters gider,%50 transfer doğrusu bile bana göre başarıdır.
      Ama yola beraber çıktığın,başkanım dediğin insanın arkasından iş çevirip,taraftarın önünde zor durumda bırakmak nedir ya,nasıl bir karakter zaafıdır?
      bu işler tek taraflı oluyor gibi konuşuyorsunuz.
      usta ''transferi arkadaşlara teslim ettik onlar da beceremeyince el attık'' deyip arkadaşlarını kamuoyunun önüne atmadı mı. yine çalışma arkadaşlarına laf atan menajerle çalışmaya devam etmedi mi. menajerleri geçtik yanındaki arkadaşları da laf dalaşına girmedi mi.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        usta ''transferi arkadaşlara teslim ettik onlar da beceremeyince el attık'' deyip arkadaşlarını kamuoyunun önüne atmadı mı. yine çalışma arkadaşlarına laf atan menajerle çalışmaya devam etmedi mi. menajerleri geçtik yanındaki arkadaşları da laf dalaşına girmedi mi.
        Kendi el attı da ne oldu misli misli ücretlerle daha fazla batırdı ve ortada yine bir gram başarı yok.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Muharrem USTA bugün bir kez daha gösterdi ki yalancı veya başarılı bir adam değil ama mükemmel bir siyasetçi.

Bir defa ekonomik olarak iyi işler yaptığını düşünüyorum.

Sportif açıdan ise başarısızdır.

Başarısızlıktan kasıt, parası yok falan değil. Aldığı adamlara verdiği paralarla daha iyisini alabilirdi.

Teknik adam seçimi de buna dahil.

Şunu çok iyi biliyorum ki tekrar ADAY OLMAK İSTİYOR.

Ama aday olmayacağını düşünüyorum.

Borç ve pislikleri açıklama sebebinin de kimsenin aday olmasını istememesidir.

İHO ise düşünen bir insan olmadığı ve anaokulunda bile kendisine başkanlık verilmeyeceği için tabi ki aday olacaktır.

İHO'nun karşısına aday çıkmayacağını düşündüğünden, kendisinin tekrar aday olmasının isteneceğini düşünüyorum.

Bir yıl sonra tekrar başkanlık seçimi var.

250 000 euro'ya transfer yasağı olmaz.

Bu hareket planlı bir harekettir.

Bir yıllığına başkan olacak adamın önünü kesmek için yapılmış üçünden birini seçin kalleşce - kurnazca - dahice bir harekettir.

Bir yıl sonra Usta daha iyiydi diyecekler diye bekleyebilir ve tekrar güçlü bir şekilde adaylık için kendisine talep gidebilir.

Ya da bu seçimde tekrar seçilirse, yine transfer yasağını kullanarak, bu yıl mali anlamda takım dengesi devam eder ve bir yıl sonra yine daha güçlü gelebilir.

Sonuç itibariyle bugün için USTA, kendince çok başarılı siyasi planlı kurnazca bir hareket yapmıştır.

Ben bu dönem %50 önümüzdeki dönem %50 olmak üzere tekrar başkan olacağını düşünüyorum araya 6 aylık İHO dönemi girebilir.

Yorum

Ben yönetimleri,başkanları transfer konusunda çok eleştirmem,bariz bir şerefsizlik dönmediyse,Trabzonspor kalibresinde olmayan futbolcuyu alıp aradan para yemediyse, transfer böyle bir şey.Gol kralı diye alırsın,çamaşır makinesi çıkar.Uymaz,işler ters gider,%50 transfer doğrusu bile bana göre başarıdır.
            Ama yola beraber çıktığın,başkanım dediğin insanın arkasından iş çevirip,taraftarın önünde zor durumda bırakmak nedir ya,nasıl bir karakter zaafıdır?

Ben de bir ekleme yapayım o zaman son 15 yılda görev alan tüm başkanların servetinin en az iki katı serveti vardır Albayrak'ın.
            Çok garip bir camiayız,adama hırsız dedik ve gönderdik.
            Sonra gidip bu adama gel sponsor ol desen güler her halde?
            transfer başarısı ayağını yorganına göre uzatmaktır ekonomik açıdan.oyuncunun kötü çıkıp çıkmaması değil.oyuncu kötü çıksa bile eğer mali durumu kulübü zora sokmuyorsa sıkıntı doğurmaz.
            kimsede zaten bu durumda fazla eleştiri yapmaz.diğer türlü 11 milyon avro 60 milyon lire yatırdığın 30 yaşındaki kucka çamaşır makinası çıkarsa orada soru işaretleri doğar.kucka yı bu ekonomik durumda almak zorunda değilsin.demekki başla işler dönüyor.
            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Muharrem USTA bugün bir kez daha gösterdi ki yalancı veya başarılı bir adam değil ama mükemmel bir siyasetçi.

Bir defa ekonomik olarak iyi işler yaptığını düşünüyorum.

Sportif açıdan ise başarısızdır.

Başarısızlıktan kasıt, parası yok falan değil. Aldığı adamlara verdiği paralarla daha iyisini alabilirdi.

Teknik adam seçimi de buna dahil.

Şunu çok iyi biliyorum ki tekrar ADAY OLMAK İSTİYOR.

Ama aday olmayacağını düşünüyorum.

Borç ve pislikleri açıklama sebebinin de kimsenin aday olmasını istememesidir.

İHO ise düşünen bir insan olmadığı ve anaokulunda bile kendisine başkanlık verilmeyeceği için tabi ki aday olacaktır.

İHO'nun karşısına aday çıkmayacağını düşündüğünden, kendisinin tekrar aday olmasının isteneceğini düşünüyorum.

Bir yıl sonra tekrar başkanlık seçimi var.

250 000 euro'ya transfer yasağı olmaz.

Bu hareket planlı bir harekettir.

Bir yıllığına başkan olacak adamın önünü kesmek için yapılmış üçünden birini seçin kalleşce - kurnazca - dahice bir harekettir.

Bir yıl sonra Usta daha iyiydi diyecekler diye bekleyebilir ve tekrar güçlü bir şekilde adaylık için kendisine talep gidebilir.

Ya da bu seçimde tekrar seçilirse, yine transfer yasağını kullanarak, bu yıl mali anlamda takım dengesi devam eder ve bir yıl sonra yine daha güçlü gelebilir.

Sonuç itibariyle bugün için USTA, kendince çok başarılı siyasi planlı kurnazca bir hareket yapmıştır.

Ben bu dönem %50 önümüzdeki dönem %50 olmak üzere tekrar başkan olacağını düşünüyorum araya 6 aylık İHO dönemi girebilir.
              usta hem maddi açıdan başarısız oldu hemde manevi açıdan.açın bakın aga.yapılan transferlere.bu neyin ekonomik başarısı?

Auf dieser Seite werden alle jemals getätigten Transfers (inklusive Leihspieler) des Vereins Trabzonspor mit Ablösesummen angezeigt.

zaten en baştan yüzüncü yılda şampiyonluk ile taraftarı kandırdı.sonra olmayınca ekonomi kötüymüşe döndü.
              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ortada bir başarısızlık var,bunun bir açıklaması olmalı,transfer yönteminde görevi verdiği yöneticinin tarzının dışına çıkıldığını açıklama ve kurduğu cümleler yanlış olsa da sorunu anlatma amaçlı bir demeç,Suk,Bero,Şamil,Ibanez tarzı düşük profil gelecek vaat eden tarzın dışına çıkıldığını bu şekilde açıklaması belki hoş değil ama sonuç olarak herkesin hesap sorduğu konuma düştüğü için de sitem içermesi bence normal,belki de bu tarz bir transfere her daim karşıydı ama Nevzat Aydın onu ikna etti,sonuç olarak bugün Nevzat Aydın twitterdan eski yol arkadaşı ve Trabzonspor başkanına yalan makinası derken,diğeri medyanın karşısında,yaptığım tüm borçları ödeyeceğim diyor,sorumluluk alıyor.

Bence ikisi aynı şey değil,birinde acayip bir karakter zaafı var.

İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                transfer başarısı ayağını yorganına göre uzatmaktır ekonomik açıdan.oyuncunun kötü çıkıp çıkmaması değil.oyuncu kötü çıksa bile eğer mali durumu kulübü zora sokmuyorsa sıkıntı doğurmaz.
                kimsede zaten bu durumda fazla eleştiri yapmaz.diğer türlü 11 milyon avro 60 milyon lire yatırdığın 30 yaşındaki kucka çamaşır makinası çıkarsa orada soru işaretleri doğar.kucka yı bu ekonomik durumda almak zorunda değilsin.demekki başla işler dönüyor.
                Kucka'yı bugün satsan yine zarar etmezsin,30 yaşındaki adam ve piyasası var.Ama bazılarını elden çıkarırken üzerine bir de tazminat ödüyoruz.
                En son sasone tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 19:28.
                • Memento mori

Yorum

• ekonomi basarili diyen arkadaslar.Sponsorluk haric ne tür gelir artici icrati var ustanin bir anlatsin.bana göre ekonomik olarak basarisiz.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• aslında bakılırsa taktik aynı.yani dursun özbek taktiği.nedir?

1- erken baskın seçim

2-acil şu kadar ödeme yapılacak aman aday olmayın ha taktiği.

gs bu taktiği geçersiz kıldı.biz ise sanırım bu gidişle bu taktiğe boyun eğmiş olacağız.

daha çok yeni olan bi vakıa bu.bunu göremiyorlar mı.ilginç.

soru sormak önemli aga.neden erken baskın seçim.neden haziran ayı değilde nisan ayı?

iyi niyetli bir tarih değil bu açıklanan tarih.kardeşim açıklasana haziran ayını.yönetime talip olanlar bilsin ve ona göre hazırlansın.
                    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ekonomi basarili diyen arkadaslar.Sponsorluk haric ne tür gelir artici icrati var ustanin bir anlatsin.bana göre ekonomik olarak basarisiz.
                      Trabzoncell var,eğer 400 bin aboneye ulaşırsak borçların faizini kapatıyoruz yanlış bir hesaplama yapmadıysam.
                      • Memento mori

Yorum

Ortada bir başarısızlık var,bunun bir açıklaması olmalı,transfer yönteminde görevi verdiği yöneticinin tarzının dışına çıkıldığını açıklama ve kurduğu cümleler yanlış olsa da sorunu anlatma amaçlı bir demeç,Suk,Bero,Şamil,Ibanez tarzı düşük profil gelecek vaat eden tarzın dışına çıkıldığını bu şekilde açıklaması belki hoş değil ama sonuç olarak herkesin hesap sorduğu konuma düştüğü için de sitem içermesi bence normal,belki de bu tarz bir transfere her daim karşıydı ama Nevzat Aydın onu ikna etti,sonuç olarak bugün Nevzat Aydın twitterdan eski yol arkadaşı ve Trabzonspor başkanına yalan makinası derken,diğeri medyanın karşısında,yaptığım tüm borçları ödeyeceğim diyor,sorumluluk alıyor.

Bence ikisi aynı şey değil,birinde acayip bir karakter zaafı var.

Kucka'yı bugün satsan yine zarar etmezsin,30 yaşındaki adam ve piyasası var.Ama bazılarını elden çıkarırken üzerine bir de tazminat ödüyoruz.
                        kuckayı şu gün satsan o maaşı verecek kulüp bulamazsın.kucka kulübün elinde patladı.hem yaşı fazla hemde maaşı fazla.ne piyasası.
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kuckayı şu gün satsan o maaşı verecek kulüp bulamazsın.kucka kulübün elinde patladı.hem yaşı fazla hemde maaşı fazla.ne piyasası.
                          Slovak milli oyuncu,Milan görmüş,o parayı alamaz dediğin ne Onur'a daha fazla veriyoruz.Devre arasında transfer teklifi almış adam yalan değilse.
                          • Memento mori

Yorum

• Lucescuvari hoca; Hami, Ersun, Rıza

Sözde şampiyonluğa oynayacak takımın stoper hattı Uğur, Durica, Akbaş ve son anda eklenen Hubocan
                            Ortasahası; Okay, Onazi, Kucka
                            Kanatlar; Olcay, Castillo

Hadi Burak özel bir isim diyelim, Kucka ve Sosa transferleri maliyet açısından facia.
                            Transferde yapılan tek yanlış bunlar olsa yine iyi, sürüyle hata var.
                            Herşey bir tarafa devre arası bir sol kanat ve bir ortasaha ya da stoper alsak bugün farklı bir yerde olabilirdik.
                            Elimize geçen bütün fırsatları itinayla harcadık.

Yorum

Trabzoncell var,eğer 400 bin aboneye ulaşırsak borçların faizini kapatıyoruz yanlış bir hesaplama yapmadıysam.
                              gec onu kardesim.adam gibi sabit gelir getiren bir yatirim.QNB diyen olursa iho baskan olsaydi bile onlar bize sponsor olurdu CB iki kelimesine bakan birseydi bu.Ben birsey göremiyorum.Ama Gördüm birsey var giderler Döviz bazinda cok yükseldi. Burak Haric alinan topcular ödenen Bonservis ve masi hak eden yok.
                              Transfer bu tutabilirde tutmaya bilirde ama sen 2-3 mio euro verdin topcular varsa senelik bu parayi sana kazandirmali.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Slovak milli oyuncu,Milan görmüş,o parayı alamaz dediğin ne Onur'a daha fazla veriyoruz.Devre arasında transfer teklifi almış adam yalan değilse.
                                Kimden almış? Nedense bizim topçuların hepsi teklif alıyor ama giden eden yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X