Stad isim hakkinda konuştu mu ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence en can alıcı bölümü Sadri Şener'in kulüp hisselerini satarak topladığı 33 milyon euro. Hacıosmanoğlu 16 milyon euro sermaye artırımından para toplamış. Kulüp ilk borsaya açıldığında Atay Aktuğ dönemi 19 milyon euro toplanmış. İşin enteresan yanı satılan bu hisselerin alacak verecek olarak kayıtlara geçmemesi. Halbuki sattığın kağıtları toplarken para ödeyeceksin.
Usta'ya üzülüyorum,beraber birlikte yola çıktığı arkadaşları ile bugün düşman pozisyonuna geldi,Hekimoğlu rakip oldu adama,Nevzat Aydın yalancı diyor ki karşısında Trabzonspor Başkanlık makamında oturan biri var,aynı yönetimde yer aldın.
Sonra ben bu arkadaşa ergen irisi dediğimde alınanlar oluyor.
Özet olarak Trabzon egosu yine galip geldi,hepimize geçmiş olsun.13.sandığın satılık oyları ile seçim kaybetmesine rağmen sponsorluklarını çekmeyen Usta da sanırım hayal kırıklığı büyüktür,bu kadar yalnız kalacağını belki tahmin etmiştir ama arkadaşım dediği insanların arkasından iş çevirmesi adam kor yani.
Neyse sağlık olsun,bu devran böyle gelmiş böyle gider,akıllanmayız biz.
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlarin tek cevabi erdogan, bu iho da ustada ayni
Bu kadar da ekmek yediğin yere ihanet olmaz,hiç mi adamlık görmediler bu nasıl bir karaktersizlik.
Büyük ihtimal soru almama olayı da kendisini iyice salak pozisyonuna sokmamak için düşün arkadaşım diye yola çıktığın insanlar bir avukat aracılığıyla arkandan iş çevirdiler ve sen bunun için sorguya çekiliyorsun.
Kimse o yöneticilere veya avukata siz nasıl karaktersizsiniz demeyecek,çünkü her şeyden başkan sorumlu.En son sasone tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 18:38.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonsporlu eski yöneticilere ve kongre üyelerine lafım. ne kolay uzaktan atıp tutmak. bu kadar biliyorsanız buyrun koyun adaylığınızı da trabzonspor nasıl yönetilirmiş herkese bir gösterin.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüçük yatırımcı dava açsa bu üç başkan da hapis yatar,olayın ciddiyetini kavrayan çok az kişi var.
Usta'ya üzülüyorum,beraber birlikte yola çıktığı arkadaşları ile bugün düşman pozisyonuna geldi,Hekimoğlu rakip oldu adama,Nevzat Aydın yalancı diyor ki karşısında Trabzonspor Başkanlık makamında oturan biri var,aynı yönetimde yer aldın.
Özet olarak Trabzon egosu yine galip geldi,hepimize geçmiş olsun.13.sandığın satılık oyları ile seçim kaybetmesine rağmen sponsorluklarını çekmeyen Usta da sanırım hayal kırıklığı büyüktür,bu kadar yalnız kalacağını belki tahmin etmiştir ama arkadaşım dediği insanların arkasından iş çevirmesi adam kor yani.
Neyse sağlık olsun,bu devran böyle gelmiş böyle gider,akıllanmayız biz.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüçük yatırımcı dava açsa bu üç başkan da hapis yatar,olayın ciddiyetini kavrayan çok az kişi var.
Neyse sağlık olsun,bu devran böyle gelmiş böyle gider,akıllanmayız biz.
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBero'yu başımıza bela eden adamdan ne hayır gelir ki zaten. Malatya maçı öncesi tezgahı kurmuşlar işte. Trabzonspor'dan uzak olsun böyleleri. Trabzonspor'un başkanına "yalancı" diyebiliyorsa bunu ispat etmeli. Kendini tribündeki taraftarla karıştırmasın. Tweet at izi kalsın olmaz.
Ama yola beraber çıktığın,başkanım dediğin insanın arkasından iş çevirip,taraftarın önünde zor durumda bırakmak nedir ya,nasıl bir karakter zaafıdır?
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin daha trajikomik yanı son 15 yıldır görev yapan başkanlar içinde para bulmak için kolaya kaçıp kulübün borsa hisselerini satmayan fakat ibra edilmeyip hırsız damgası yiyen bir tek Nuri Albayrak.
Çok garip bir camiayız,adama hırsız dedik ve gönderdik.
Sonra gidip bu adama gel sponsor ol desen güler her halde?En son sasone tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 18:46.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de bir ekleme yapayım o zaman son 15 yılda görev alan tüm başkanların servetinin en az iki katı serveti vardır Albayrak'ın.
Çok garip bir camiayız,adama hırsız dedik ve gönderdik.
Sonra gidip bu adama gel sponsor ol desen güler her halde?
Yorum
-
konuşmayı dinliyorum şimdi.şuraya geldim ve kafamda soru işaretleri doğdu.kredi kartları olayı.usta diyor ki nevzat aydın transfer görüşmesine gitti ve cebinden ödedi.
bu devirde kimse kendi cebinden kendisinin olmadığı bişey için harcama yapmaz.bu bilinen bir gerçek.devir kötü.
haliyle akla şu soru takılıyor.transferde yapılan giderler e bu maliyetler ekleniyor mu?transfer görüşmelerinde manager ilişkilerinde.
çünkü şu ödenen maaşların akla mantığa oturur tarafı yok.zaten bütün olay bonservis ve maaş larda gizli.futbol kulüplerinde.misal kimse kucka nın toplam maliyetini neden sorgulamaz?hele ekonomik olarak kötü denilen bir kulüpte bu tür transferler mantıklı mı?TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki üstad sponsorluk talebi oldu mu?
Ben olaya geniş açıdan bakıyorum Albayrak bir örnek,şu hale bak,camiada başkanlık yapanlar birbirlerine karşı ne kadar sert,Hekimoğlu ve Nevzat Aydın,Usta'nın listesindeydi.
Şimdi düşmanlar,ne oldu olan bize oluyor.Hepsinin dünyalığı yerinde ama bu adamları bir araya getirip ortak bir sinerji yaratıp,sorunları çözmek istiyorsun,sonuç kavga ve karşılıklı suçlamalar.
Dışardan bakıyorum,çok param var ve Trabzonspor'u da çok seviyorum bu ortama girer miyim?
Anamın ne suçu var derim her halde,boşu boşuna küfür yer durur.Kimse halden anlamıyor,yukarıya doğru çıktıkta egolar uçuyor.
Herkes haklı bir suçlu taraftar.- Memento mori
Yorum
-
kongrenin neden mayıs ayında yapılmadığının cevabını doğru dürüst veremedi usta.
gelen yönetimin cebinde 100 milyon lira olması lazım diyor.tehdit gibi bişey.aga niye yüksek maaşlı ve bonservisli oyuncu transferi yapıp sonra bu para lazım diyorsun.TEKKEBALL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum