Onazi Yusuf Okay Abdülkadir'i satmak ihanettir bana göre. Hiçbirisi satılmamalı. Kucka Sosa Castillo sat gitsin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
benim anladigim tek sey bu dakikadan sonra trabzonspor'un basina kafa kagidinda trabzon yazan kimse bu kulubun basina gecirilmemeli..bunlarin dedikodusundan,uc kagidindan,cekismelerinden,yalanlarindan uc tane uzun metrajli film cikar..isin ilginci her gelen yonetim ayni seyleri soyleyip duruyor..
secimde muharrem usta'yi en cok destekleyenlerden biri olarak kendisini kesinlikle samimi bulmuyorum.topu nevzat aydin'a ona buna atmaya calisiyor.soylediklerinde samimi olsa basin toplantisinin sonunda soru almaktan kacmazdi..hem baskan olacaksin hem zarari nevzat aydin'la ortak odeyelim diyeceksin..o odemezse ben oderim diye de efeleneceksin.butun kararlari sen verdin adam niye odesin.takim basarili olsaydi hepsini ben yaptim diye de caka satacaktin ama basarisiz olundugunda sorumlulugu almiyorsun..boyle baskanlik olmaz.
ayrica hem 300 milyonu cebimden verdim diyeceksin hem 250 bin euro yuzunden transfer yasagi getirteceksin..hem tek kurus gelir yok diye soyleneceksin hem 30+ uc topcuya 11 milyon euro bonservis + 10 milyon euroya yakin maas baglayacaksin..ya bir birak allah askina.
bu kulubun basina gelirken borclardan haberin yok muydu?iho'nun ne cibiliyetsiz biri oldugunu biz zaten biliyoruz..madem o kadar delikanliydin iho'yu inceletip mahkemeye verseydin.simdi niye soyleydi boyleydi diye anlatiyorsun arkadas..ben taraftar olarak bahane duymaktan sıkıldım artik..birinizde bir cozumle gelin.
koca koca adamlar paralariyla taraftara artislik yapiyorlar.
benim sahsen cepten 300 milyon lira verecek param olsa o parayi abuk subuk topculara vermek yerine gider direkt borclara yatiririm,en azindan gelirlerin bir kisminin uzerindeki temligi kaldiririm..1-2 sene orta siralara oynayacak takimla yarisalim ne olacak..simdi sanki sampiyonluklar geldi.amaci gelecegi kazanmak olan adam bunu yapar.ama bu adamlarin amaci kulubu borc batagindan kurtarmak degil tamamen kendi havalarini atmak..40-50 miyon euro eder diye ekrana yansittigi dort topcudan abdulkadir+yusuf altyapi,okay iho zamanindan geldi..onazi'nin ederi belli..
2.5 sene icinde alinan topcular nerede ey baskan?onlari niye ekrana yansitmadin?onlar ne kadar eder?bu bile kadro planlamisinin ne kadar kotu yapildigini gosteriyor..ustune rezalet hoca tercihleri bize gun yuzu gostermedi.
Yorum
-
ihonun cahillikleri ve kolpaçino tarzı madrabazlıkları toplamda 200-300 milyon gibi bir maliyete neden olmuştur.. fazlası vardır azı yoktur .. iho ile ustayı kıyaslamaya girdiğinizde kulübün seviyesini magmaya çekersiniz..
ama usta da şark kurnazlığı yapıyor.. elmalar ile armut, şeftali falan hepsini karıştırıp elma cinsinden açıklama yapıyor.. burasa almanya değil.. neden bilançoyu eur üzerinden yapıyor?
kulübün ödemelerinin bir kısmı tl, bir kısmı dolar, bir kısmı da eur üzerinden.. yine gelirleri için de aynı şey geçerli.. o halde bilançoyu tek birim üzerinden yaparak ancak ihonun cahil cühela kitlesini kandırırsın..
bir diğer konu: kongre aralıkta olamaz mayısta olmalı diyorsun da neden olağanüstü kongreyi mayısta olağan halde yapmıyorsun???Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
hiçbir şey bilmiyorsan ihonun kadınlarla ilgili açıklamasını neden göstererek kulübü küçük düşürdüğü için üyelikten ihraç etmeliydin usta..
sen istiyorsun ki iho orda tehdit olarak dursun ve camia da bu tehdide karşı gelip seni başkan yapsın? pışık..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnazi Yusuf Okay Abdülkadir'i satmak ihanettir bana göre. Hiçbirisi satılmamalı. Kucka Sosa Castillo sat gitsin.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta yaptığı her şeyin hesabını vermeli. Bi daha kulübün önünden bile geçmemeli ama şu aşamada yalan söylemesini gerektirecek bi durum yok
Keşke doğruları söyleyeceğine güvenebileceğimiz biri çıksa da bir de ondan dinlesek bu şeyleri. Muharrem Usta öyle bir anlatıyor ki menajerlik ilişkilerini bile konuşmasıyla aklıyor. Ama realiteye bakıyorsun 2-3 menajerin oyuncağı olmuşuz. Borç 1 milyonu geçti sanıyorduk ama anlattığına göre grafikte kendi dönemindeki çizgi inişte. Muharrem Usta böyle bir adam sanırım. Kartal arazisinin gerçekte ne olduğunu anlatıyor ama aynı araziyi apaçık bir yalanla seçim malzemesi yapıyor. Doğruları konuşuyor ama yalandan da hiç vazgeçmiyor.
Kongre kararı alınmadan önce yönetim istifa ettiğinde sevinmem demiştim. Malatya maçında yönetim istifa etmiş olsa yüksel ihtimalle daha kötü bir durum oluşurdu ya da aynı olurdu. Ama daha iyi olmazdı. Yönetimin iho yönetimi gibi "Kaldığı her dakika Trabzonspor'a zarar" olduğunu düşünmediğim için ben de istikrardan yanaydım. İho yönetimi 2015 yazında kongreye gitse kulüp o kadar kötü hale düşmezdi. Şimdi Muharrem Usta yönetimi için kulüp daha kötü hale düşmemesi için bir kaç ay daha başkanlık yapmadan gitmeli diyemiyorum.
Aday çıkmadı hala. Eğer çıkmazsa ve iho tehdidi daha da belirginleşirse net şekilde Muharrem Usta devam etmeli. Ama Trabzonspor'u bu tarihin en kötü 2 yönetimine bırakmayıp, sahiplenen sağlam biri çıkarda aday olursa Muharrem Usta yalanlarıyla hastanesine geri dönebilir.
Doğru veya yanlış olduğu kesin olmayan bir çok şey var ama bir gerçek var ki kulüp batıyor ve pusuda İho tehdidi var.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
eur 5 tl.. kulübün borcu 750 milyon tl.. yani 150 milyon eur..
bir hafta on gün sonra diyelim ki eur 6 tl oldu.. o zaman borcumun 125 milyon eur olacakusta kbb doktoru değil ekonomi doktoru olmalıymış.. !!
Attan inip eşeğe bindik!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeur 5 tl.. kulübün borcu 750 milyon tl.. yani 150 milyon eur..
bir hafta on gün sonra diyelim ki eur 6 tl oldu.. o zaman borcumun 125 milyon eur olacakusta kbb doktoru değil ekonomi doktoru olmalıymış.. !!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Gene mevzu döndü dolaştı Hacıosmanoğlu dönemine geldi. Hani batan esnaf eski defterleri açarmış misali.
Sen bugünden haber ver diye soranda olmamış hani.
Hadi borcu 500 milyon liradan aldın bugün ki borç nedir, aldığın oyuncuların kaç tanesi verdiğin paralara değer, sayende takımın avrupa kupalarını unutması, amatör branşların yerle yeksan olması bunlardan bahsetmek yerine dön Hacıosmanoğlu'na giydir ne güzel dünya.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum