Yalan söylemesini gerektirecek bi durum yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yalan söylüyorsa, yalanlarını açıklasın bilenler o zaman?
250 bini bilerek ödemeyip ceza aldırmıştır belki tamam da, bu transfer açlığına başka türlü dur deniyor mu? Hala transfer transfer diyen var lan. Yetmedi mi? (Savunmak amaçlı söylemiyorum bunları)En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 12:22.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
100 bin dolar limitli kart olayı İho döneminde ve onun yöneticileriyle oldu. Peki bu kadar kirli iş döndü madem neden İho ve yönetimi hakkında kameralara ''utandım, yazık, vah vah'' temalı konuşmalardan daha fazlasını yapmadı, mesela neden bunları mahkemeye taşımadı ? Adam başkanlığa adayım diyor 2 binin üzerinde usulsüz oyu var, kendi ağzınla söyledin kongreye adam basmış. Niye isim vermeden kıyıdan köşeden konuşmalar yapıyorsun ? Söylesene o 100 bin dolarlık limit açtıran yöneticiyi, söylesene kim olduğunu herkes öğrensin ve gereği yapılsın.
Yine klasik söylemlerle geçiştirdi."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu duruma düşürdü camiayı sizce ne olabilir saflık mı yalan mı yalan tabiki de 250.000 euro nun hesabı nı verebildimi hayır çünki suçlu
Yorum
-
çok şey konuşup hiçbişe konuşmadı modundamıydı? ben son 3 dk izleyebildim.
Sizin özetlediğinizden anladığım kısır çekişmeler TS sevgisi ve hizmetinin önüne geçti birbirlerini yedi.
ilk olarak tüzük tadilatı mı yapılacak kim yapacak bilmiyorum ama kongreler mayıs ayında olsun. Lig devam ederken kongre yapılması çok saçma, belkide olağanüstü kongre nisan ayında yapılmayacaktı olağan kongreler mayıs ayında olsaydı.
madem millet birbirini suçluyor, o zaman aralık kongresine kadar ihtiyar heyeti geçsin kulübün başına.
bu kulübün parası zaten geliyor yayın reklam öyle böyle, en büyük ihtiyaç akıllı bir yönetim.
ama hayatın her alanında olan çekişmeleri TS den uzak tutmamız lazım.
ben TS liysem başarılı olsunda başında kim olursa olsun ister ak parti ister chp ister tkp li isterse ateist, deist olsun.
böyle saçma gündemleri takip etmek zoruma gidiyor.En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 12:28.
Yorum
-
Toplum olarak ne kadar balik hafizali bir milletiz surada ki bazi yorumlari okuyunca daha iyi anliyorum hakikaten..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok şey konuşup hiçbişe konuşmadı modundamıydı? ben son 3 dk izleyebildim.
Sizin özetlediğinizden anladığım kısır çekişmeler TS sevgisi ve hizmetinin önüne geçti birbirlerini yedi.
ilk olarak tüzük tadilatı mı yapılacak kim yapacak bilmiyorum ama kongreler mayıs ayında olsun. Lig devam ederken kongre yapılması çok saçma, olağanüstü kongre olduğu bile nisan ayında yapılmayacaktı belkide mayıs olsaydı.
madem millet birbirini suçluyor, o zaman aralık kongresine kadar ihtiyar heyeti geçsin kulübün başına.
bu kulübün parası zaten geliyor yayın reklam öyle böyle, en büyük ihtiyaç akıllı bir yönetim.
ama hayatın her alanında olan çekişmeleri TS den uzak tutmamız lazım.
ben TS liysem başarılı olsunda başında kim olursa olsun ister ak parti ister chp ister tkp li isterse ateist, deist olsun.
böyle saçma gündemleri takip etmek zoruma gidiyor.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 12:31."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Madem 100 bin dolar limitli kartlar çıkartıldı, kimlere verildi, ne harcamalar yapıldı açıklasın. Ayrıca bu zamana kadar bunları neden açıklamadı onları da açıklasın
156 milyon €'dan aldım 150'den devredeceğim diyor. 505 milyon TL'den aldım diyor, şimdi kaç? 1 milyar mı? 750 milyon mu? Aradaki fark ne kadar? Euro hesabı ile şimdiki borcu nasıl örtecek, öyle bir hesap şekli yok. Borcunu bilançoya geçirirken bunlar kur farkı, bunları ödemiyorum ya da yok sayıyorum diyebiliyor mu? Zamanında binlerce şirket bundan battı, onlarda bu fikir yok muydu?En son Travelair tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 12:38.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem 100 bin dolar limitli kartlar çıkartıldı, kimlere verildi, ne harcamalar yapıldı açıklasın. Ayrıca bu zamana kadar bunları neden açıklamadı onları da açıklasın
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum