Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'un zaten naneyi yediğini biliyordum ve görüyordum ( görmeyen akıldan yoksundur zaten); fakat şu basın toplantısında buz dağının görünmeyen yüzünü de gördüm, bu kulübe A kişisi gelse de B kişisi gelse de iflah olmaz olmayacaktır da . Trabzonspor'un ekonomisi ve başarısı hep git gel içinde sallantıda devam edecek.

Kulübün satılması en iyi seçenektir ve böyle olmalıdır.
    En son Tayfun tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 12:11.
    .

Yorum

• Yazık şu kulübün düştüğü durumlara bak.
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Tüzükte değişiklik yapıp, kongre tarihini Mayıs'a aldırmak istedik. Ama Trabzon'un ağır topladı istemedi."
        sen orda tuzluk musun derler adama?
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Kulüp satılacağına amatöre düşsün. En azından para üzerinden kirli ilişkiler yürütenleri, kene gibi yapışanları Trabzonspor'un yakasından atarız
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İho tarihimizdeki açık ara en kötü başkandır..
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Usta kulüpte yaşanan her türlü olayın arkasında hem eski yönetimlerin hem de kendi yönetimindeki kişilerin bulunduğunu söyledi. Transfer yasağının bilerek üzerine gidilmeyeceğini düşünüyorum. Yeni gelecek yönetim nisanda gelip nasıl bir yol izleyecek merak konusu. Onazi, yusuf,okay,abdülkadir gibi isimler bu ekonomik sıkıntıda yok pahasına satılacak gibi bir his var içimde.
              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
              Karl Marx
              анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [FONT="]Nevzat Aydın‏ @zagortenay76 41 sn.41 saniye önce

[/FONT]

[FONT="]Yalan makinesi.
                [/FONT]
                Katılıyorum ağzı iyi laf yapıyor başka bi icraatı yok.
                DOZER CEMİL

Yorum

• Para bunların gözünü kör etmiş

Yorum

• Başkan olacak kişi direk 100 milyon lira getirmeli dedi bu arada, tüm bu açıklamalarının sonucu olarak da şunu demek istedi bence, ben bunları bunları yaptım, bunlarla uğraştım, eğer cesaretiniz varsa buyrun, yoksa beni seçin.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Trabzonspor üzerinden kredi kartı çıkartıp kulübün parasını çatır çatır yiyen adamın da haysiyetine tüküreyim. Millet forma alacak, bilet alacak, boğazından kesip kulübe verecek sen milyon dolarlık kredi kartı ile kulüp kasasından gönül eğlendireceksin, senin haysiyetini düzeyim ben
                      .

Yorum

• Usta ya mükemmel bir yalancı. Ya da çok samimi bir insan. Adam öyle bir konuşuyor ki insanın kafası karışıyor.

Yorum

• Olan taraftara oluyor valla...Ne hale geldi camia.Dizi çekilir maşallah..

https://youtu.be/VZXEmplGC7M

Hepsi konuşuyor anlatıyor da kulup bu hallere düştüyse hepsinin sucu var.Bütün yönetim kurullarının,başkanların.Kimse masum değil.
                          Bu borçları kimse tek başına yapmadı,bütün yönetim kurulları yaptı.
                          Herkes birbirine atıyor sucu.Türlü oyunlar dönüyor.
                          Cidden rezil bir camia.
                          Ama en masum taraftar.En çok üzülen taraftar.
                          En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 12:39.
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Her zaman yaptığını yapıyor, yalan söylüyor.

Yorum

• Bir kulüp düşünün yıllık gelirinin hepsi banka ödemelerine gidiyor. Şimdi nasıl olacakta şampiyonluğa oynanacak bir kadro kurulacak. Trabzonspor küçülmeye gitmelidir dediğimizde herkes kızdı bize ama şimdi görülüyorki istesekte istemesekte artık başı öne eğip ciddi bir şekilde düşünmenin zamanıdır. Yıllık 95 milyon lira banka ödemesi ne demek Allah aşkına inanılır gibi değil.
                              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

• İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Usta ya mükemmel bir yalancı. Ya da çok samimi bir insan. Adam öyle bir konuşuyor ki insanın kafası karışıyor.
                                Şu duruma düşürdü camiayı sizce ne olabilir saflık mı yalan mı yalan tabiki de 250.000 euro nun hesabı nı verebildimi hayır çünki suçlu
                                DOZER CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X