ben ahmet ağaoğlu nun aday olcağını hiç sanmıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
2 yıl Usta'nin acemiliklerini izledik, bir 2 yıl da Agaoglu'nun acemiliklerini kaldıramaz bu takım. Usta düzgün yönetim kursun devam etsin.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHele tipi ve konuşma tarzları aynı he
Nasıl benzetme bu, Ahmet Ağaoğlu laflarını seçen vücud dilini iyi kullanan diksiyonu düzgün kalender şahsiyet. Ali Ağaoğlu ise net şekilde patavatsızın teki.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Hep başkan (Zenginler) konuşuyorsunuz. Liste, ekip, kurulları merak eden yok mu? İkinci adam, görev adamları vs. kimler olacak? Plan, proje görmeden "Ahmet olmasın, Mehmet harika" demek, önceki hatalarınıza bir yenisini eklemek olacak dostlar.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu'nun giremeyeceği delik aşındıramayacağı kapı yok, yüzü astarsız yani.
Ağaoğlu başarılı ve düzgün biri fakat aşırı kırılgan bir yapıya sahip. Başkanlık gibi büyük bir sorumluluğun hele de şu hengamede altından her anlamda kalkmak büyük zahmettir.
futbolu bilmeyen adamlar bu kulüpten uzak durmalı kanaatindeyim .///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHele tipi ve konuşma tarzları aynı he
Nasıl benzetme bu, Ahmet Ağaoğlu laflarını seçen vücud dilini iyi kullanan diksiyonu düzgün kalender şahsiyet. Ali Ağaoğlu ise net şekilde patavatsızın teki.
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületüm camiayı birleştirebilecek, herkesçe sevilen kabul görünen saygı duyulan bir isim mi ?
muhafazakar tarafada, yenilikci tarafada cok iyi kontaklari var
en önemlisi Türkiyede golfun 1 numarali ismi, yillardir golf federasyonu baskanligi yapiyor
bu neden önemli
modern dünyada isadamlari büyük kismi golf oynarken anlasmalar yapiyor
Türkiyede bu avrupa ve amerika kadar olmasada isadamlarinin önemli kismiylan baglantisi var bu yoldan
yani Türkiyede sponsor bulmada en rahat olacak insan, bu konuda kulübü rahatlikla yeni dimensiona tasiyacak bilgi ve tecrübe birikimine sahip
futbol görüsü olarak bana göre ise fazla muhazfakar baksada alttan su an yükselmede olan potansiyeli gördükce dogru zamanda dogru kisi geliyor düsünce bende hakim
eger ahmet agaoglu aday olursa kimsenin karsi aday olacagini düsünmüyorum, iho+ usta(böyle birseyin imkansiz oldugunu biliyorum) birlesmesini bile yenecek itibara sahip oldugunu düsünüyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületüm camiayı birleştirebilecek, herkesçe sevilen kabul görünen saygı duyulan bir isim mi ?
bu adam diyarbakirdan golcu yetistirdi, yani golf lafini bilseler bile sadece araba adi olarak bilen insanlarin icinden
Türkiyenin en büyük futbol potansiyeli olan Trabzonda basarisiz olmasi benim acimdan büyük süpriz olur"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep başkan (Zenginler) konuşuyorsunuz. Liste, ekip, kurulları merak eden yok mu? İkinci adam, görev adamları vs. kimler olacak? Plan, proje görmeden "Ahmet olmasın, Mehmet harika" demek, önceki hatalarınıza bir yenisini eklemek olacak dostlar.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Dut ağacını ağaca çıkan biri silkeler bütün mahalle aşağıda yere düşen dutları afiyetle yerdi ağaçta dut kalmayınca evli evine köylü köyüne giderdi...
Bizim kulübün durumu budur...Dut bitmiş Usta da habire boş dalları silkeliyordu aşağıda adam (aday) kalır mı kalmaz
Bizim business tayfamız uyanık tabi elini cebine atacak değil ya ne yapacak? Bankadan kredi çekecek hisse satacak ıvır zıvır...E artık.satacak hisse kredi alacak banka da kalmadı...İçlerinden birinin sesi hiç çıkıyo mu çıkmaz.Lafa geldi mi çok iyi Trabzonsporludurlar...Hadi beyler sahneye alalım sizi...
Siz bunların kulübü yönetirken zekalarını konuşturduklarını mı zannediyorsunuz...Kredi çekiyorlar hisse satıyorlar...Ben de iş adamı olsam kulübe de başkan olsam bende kredi çekerim cevre meselesi bu icraat mi be kardeşim...Bunların kafa patlatarak kulübe kalıcı gelir getirdiği nerde görülmüş...
Sözün özü buralar eskiden dutluktu dut bitti beyler bizim paşazadeler tüydüler.Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum