Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Usta tekrar başka olur. İnşallah düzgün bir yönetim kurar.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• suan millet aceleyle Liste yapmaya calisiyor. Bence bizim yararimiza olmaz ve saglikli hic olmaz.

Dogrusu Ustanin gercek bir yönetim listesi hazirlayip, kulübü 3 kisiyle degilde, dogru dürüst bir yönetim kuruluyla devam yönetmesi olur.

Ama belki süpriz isimler cikar adayligini koyar, bizide ikna eder. Hayirlisi.

Yorum

• ben son gün adayların çıkacağını düşünüyorum . Ayrıca bir çatı aday olacağı konusunda da ümidimi kaybetmek istemiyorum ...
        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Çatı aday zor. Herkes birbirini suçluyor, herkes birbirine küs. Borçtan ve Trabzonspor'u kullanıp isim yapma derdinden de siyaset üzerinden çatışmalar yoğun.

Bence son zamanlarda dikkat başka yöne çekiliyor. Millet buraya baktıkça ben şike davası ne oldu diye dikkatim oraya kayıyor. Trabzonspor'u satalım fikrinin bir türevi şike davasından cayalımdır
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu takımın başına futboldan anlayan bir baskan lazım.
            Tek ümidim Ahmet Ağaoğlu.
            Zor, bu işe kalkışmaz diye düşünüyorum ama ancak böyle bir isim bu işin altından kalkar.
            Usta da, Hacıosmanoğlu da sonumuzu hızlandırır.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 15.03.2018, 12:19.
            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• başkanlığa kimin geleceği hiç umrumda değil..çocukluk sevdamız trabzonspor başarılı olsun yüzümüzü güldürsün başka bişey istemem..

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çatı aday zor. Herkes birbirini suçluyor, herkes birbirine küs. Borçtan ve Trabzonspor'u kullanıp isim yapma derdinden de siyaset üzerinden çatışmalar yoğun.

Bence son zamanlarda dikkat başka yöne çekiliyor. Millet buraya baktıkça ben şike davası ne oldu diye dikkatim oraya kayıyor. Trabzonspor'u satalım fikrinin bir türevi şike davasından cayalımdır
                Nedemişler fakirin ekmeği umut ... Benim ki de o misal ... Haklısın şike davası tamamen gündemden düşürülmüş durumda bunda sadece kabahati yönetime veremem günün iktidarına %60 oy çıkan bir şehrin bunu yüksek sesle talep etmesi ve siyasilerinde bu konuda baskı altına alınması gerektiğini düşünüyorum . Amacım iktidara laf etmek değil ... Amacım şehrin bu vurdum duymaz yapısıdır ...
                Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İşimiz zor kim gelirse gelsin borç iki katına çıkacak ödemeler kapıya dayanınca para yok bir şey yok borcu borçla kapatmak için kredi çekilecek borç daha da uzun vadeye yayılacak ben ekonomik olarak düzlüğe çıkacağımızı düşünmüyorum

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İşimiz zor kim gelirse gelsin borç iki katına çıkacak ödemeler kapıya dayanınca para yok bir şey yok borcu borçla kapatmak için kredi çekilecek borç daha da uzun vadeye yayılacak ben ekonomik olarak düzlüğe çıkacağımızı düşünmüyorum
                    Kredi çekip durmasınlar mümkünse, her gelen kredi çekiyor, yerine koyacak gelirin yoksa borçlanmanın ne mantığı var ki.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çatı aday zor. Herkes birbirini suçluyor, herkes birbirine küs. Borçtan ve Trabzonspor'u kullanıp isim yapma derdinden de siyaset üzerinden çatışmalar yoğun.

Her şeyin üst üste gelmesi, baskın seçim kararı... enteresan işler oluyor. Adamın aklına her türlü şey geliyor.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• surda 15 gün sonra seçim var başkanlığını daha kimse açıklamadı Trabzonspor sahipsiz.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          surda 15 gün sonra seçim var başkanlığını daha kimse açıklamadı Trabzonspor sahipsiz.
                          Siyasi atama kararları bekleniyordur.
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Siyasi atama kararları bekleniyordur.
                            insallah klübü satarlarda kurtuluruz su siyasi atamadan.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              insallah klübü satarlarda kurtuluruz su siyasi atamadan.
                              Tam olarak kulübü ve taraftarı sürüklemek istedikleri nokta bu.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Ne yazık ki kimse aday olup bu saatten sonra bu borç yüküyle alacağı başarısızlığın altında ezilmek istemez , Muharrem Usta başkan olarak kalır durum böyle gözüküyor, ben Faruk Özak etrafında birleşirler diye bekliyordum ama ondanda ses çıkmadı, Trabzonspor'u Akparti'nin gençlik kolları gibi yönetip başkan atayanları Allah (c.c) 'a havale ediyorum, bunu başka büyük camialarda yapamazsınız anca başakşehir ve bizde olur yazıklar olsun bu duruma getirenlere.
                                DOZER CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X