Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor için seferber oldu!

Salih Cora her yere koşuyor...

trabzonhaber (spor servisi) Trabzon'un en sevilen milletvekili olarak göz dolduran Salih Cora Trabzonspor camiasında bir bütünlük oluşabilmesi adına yoğun çaba sarf ediyor. Yeni kongre için Trabzonspor'un tüm değerleri ile irtibata geçip güçlü bir oluşum adına kolları sıvayan çalışkan vekil bu akşam Trabzonspor Divan başkanı Ali Sürmen ve eski bakan Faruk Özak ile görüştü.

Durmak yok, devam...
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Bu bir seçim değil.
      1 aydan az hazırlık süresi olan seçim olmaz.
      Proje olabilir, baskın olabilir, hinlik olabilir.
      Lakin asla bir seçim değil.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• Trabzonspora paralı degil is bilen adam lazim.koskoca bmnde spor yonetimi okumuş ekonomiden anlayan bir aday çıkaramıyorsak bizlere de yazıklar olsun.

Yorum

• Usta, Hacıosmanoğlu, Şener... Bunların dışında biri başkan olacak.

FIFA'dan gelen cezâ, cezâdan bir gün önce yazdığım "karantinada intihar" fikrini doğrular nitelikte.

Yeni başkan tahminim de tutarsa kulüp için ört ki ölem durumu olur.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Iho gelsin yarim kalan isini bitirsin.
            Küme mi düşürsün.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Usta, Hacıosmanoğlu, Şener... Bunların dışında biri başkan olacak.

FIFA'dan gelen cezâ, cezâdan bir gün önce yazdığım "karantinada intihar" fikrini doğrular nitelikte.

Yeni başkan tahminim de tutarsa kulüp için ört ki ölem durumu olur.
              kim tahmin
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kim tahmin
                İyi ifâde edememişim, tahminim bir isim değil, başkanın yeni bir kişi olacağı. Kim olur konusunda tahminim yok.

Usta'dan ve öncekilerden başka biri başkan olursa teorim iyice doğrulanıyor.
                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aleyhinde tek algı operasyonu yapılan isim, 52 kişilik kadroyu yenilemesine rağmen kulübün borcunu hiç büyütmeyen, kulübe cebinden 30 milyon eurodan fazla para veren, bu sezon 10-11 hariç son 10 yılın en yüksek puanını toplayacak olan Muharrem Usta'dır. Bu algı operasyonu, taraftarın hassaslığının bulunduğu 4 koldan yürütülmüştür. 1) Takım siyasete alet oluyor, 2) Menajerlerin oyuncağı olduk, 3) Trabzonspor sıradanlaştı, 4) Borç büyüdü. Bunlar stratejik çünkü hiçbiri bir temele dayandırılmıyor. 1) Süleyman Soylu çok karışıyormuş, ee'si yoktur bunun mesela. Karışıyor öyle. Neye karıştığı veya sonuç olarak ne olacakken ne olduğu kısmında kimse bir şey söylemez. 2) Bahsi geçen menajerlerin hepi topu 3-5 oyuncusu da üst düzey futbol oynuyor. Bu menajerlerin çok komisyon aldığına dair ortada hiçbir şey yok, tamamen safsata. 3) Son 10 yılın en yüksek puanı diyorum, daha ne diyebilirim. Sadri Şener 65 puandan aldığı takımı 46 puanda bıraktı. İHO 46 puandan düşük borçlu aldığı takımı, 40 puanda astronomik borçlarla bıraktı. Usta 40 puandan aldığı takımı bu sezon 60 puanlara yaklaştıracak. 4) Borç büyüse zaten FFP'den men yiyeceğiz. Ama yemeyeceğiz. Bu kadar basit aslında. Aldığında 180 milyon eurolardaydı, şimdi 200 milyon eurolarda. Aradaki fark da faiz giderleri.

Nevzat Aydın'ı, Sadri Şener'i günahım kadar sevmem. Özellikle Sadri Şener. 82 puanlık bir takımı 2 yıl içinde 46 puana düşürmek benim için vizyonsuzluğun ve kötü yöneticiliğin tavan noktasıdır. Bu takıma yıllarca Galatasaray'ın altyapısı dedirtti, onu hiç affetmem. Hekimoğlu'na özevlatçı tavrından dolayı sıcak bakmıyorum. Ancak bunlardan kim gelirse gelsin Muharrem Usta'yı nasıl desteklediysem onu da sonuna kadar desteklerim.

Lâkin eğer İHO tekrar başkan olursa, bir daha asla bu takımı tutmam. Bu da benim yeminimdir.
                  o başkanında sizlerde gideceksiniz bu takımı tutmayın m.ustacılar
                  En son YasinCorona17 tarafından düzenlendi; 11.03.2018, 00:18.

Yorum

• İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu dümbeleğin üstü çizilmezse ben gidiyorum değerli ilgililer...
                    7

Yorum

İyi ifâde edememişim, tahminim bir isim değil, başkanın yeni bir kişi olacağı. Kim olur konusunda tahminim yok.

Usta'dan ve öncekilerden başka biri başkan olursa teorim iyice doğrulanıyor.
                      simdi nevzat aydin, mehmet yigit alp gibi birisi cikarsa hakli mi sayiyorsun kendini?

İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tarihe gömülmüs bosluktan sanki sesler geliyor.

aluuuuuuuu!!!!!!
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.03.2018, 00:56.

Ünal Karaman

Yorum

Bu dümbeleğin üstü çizilmezse ben gidiyorum değerli ilgililer...
                        biteceksiniz tek tek sizin gibi zihniyetler yüzünden trabzonspor bu halde
                        En son YasinCorona17 tarafından düzenlendi; 11.03.2018, 01:10.

Yorum

• Muharem Usta ya bende oy verdim ama. Dibine kadar mahçup olmuş durumdayım. vaatlerini sizde bende çok iyi biliyoruz. Açıkcası kandırıldık. Yalancı çıktı.

Trabzonspor un siyasete rest çekmesi çok zor. . Siyasetin gönderdikleri kulübün içine etti. Kurtarmak içinde yine onların kapısı çalınacaktır. Kısır döngü böyle devam edecektir taakiiii yüzde 70 in Ts ye sahip çıkacağı zamana gelene kadar.
                          En son B61 tarafından düzenlendi; 11.03.2018, 01:33.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            simdi nevzat aydin, mehmet yigit alp gibi birisi cikarsa hakli mi sayiyorsun kendini?

tarihe gömülmüs bosluktan sanki sesler geliyor.

aluuuuuuuu!!!!!!
                            Evet, ama bu iki ismin de olmayacağını tahmin ediyorum. Çok önemseme dediğimi, duyumum falan yok, tahminden ibâret.
                            7

Yorum

• İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hadi git darbuka eşliğinde seni göndermeden bi yerlere
                              Anlaşıldı, burası sana ve benzerlerine göre.
                              7

Yorum

Evet, ama bu iki ismin de olmayacağını tahmin ediyorum. Çok önemseme dediğimi, duyumum falan yok, tahminden ibâret.
                                Tamamda bu tahmin asiri genis, yasayan 9-10 eski baskandan baska herkes olabilir diyorsun

yani istatiksel 2700 e 1 haksiz cikacan

burda hakli cikmak özel bisey degil

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X