Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Camiası;
    Ya “Onurlu” çıkış ya da “Teslimiyetçi” yol izleyecektir...
    Ayın 25’şini bekleyenleri Trabzonspor‘un gelecek nesilleri asla affetmeyecektir..

ŞK
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Önümüzdeki hafta kongre var ama aday yok, sanırım tarihimizde bir ilk oluyor. Sebepleri ne olabilir, kendimce şu şekilde sıralıyorum:

1) Baskın seçim kararı... Adaylar ani seçim kararından sonra mavi ekran verdiler ve bu topa girmek istemediler.
      2) Kısa vadeli ödemeler ve Aralık seçimi... Yeni başkan ve yönetim seçilir seçilmez, kucaklarında yüklü ödemelerle dolu bir ekonomik tablo bulacaklar. Bu problemi çözüp kasayı geçici süreliğine kurtardılar diyelim, Aralık ayında tekrar seçim var. Sancılı süreci yaşayıp üzerine Aralık ayında da karşılarına başka bir aday çıkar ve bunları koltuktan indirirse, bu durum Nisan ayında başkan olacak kişi için maddi ve manevi anlamda büyük darbe olur.
      3) Siyaset... Siyasilerin TS başkanlık koltuğunu siyasetten bağımsız birine kaptırmak istememesi... Kongreden önce birilerinin onayı bekleniyor.

Önceki seçimde hazır yönetim listesi varken, projeleri için de uygun ortam sağlanmışken Hekimoğlu'ndan elini taşın altına sokmasını beklerdim, çok şaşırttı. Hepsi çil yavrusu gibi dağıldı, sanki birileri tehdit etti ve TS için başkan adayının çıkmasını yasakladı. Fenerden, Rize'den çok bizim koltukla ilgileniyorlar. Nasıl bir Trabzon aşkıysa... Nedense Şb kongresi ve Ali Koç ile uğraşan yok, bizim kulüp tam dişlerine göre tabii...
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Düsmanlara korku salan, Dosta güven veren Kulacoglu reyiz niye aday olmuyor ?
        En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 21.03.2018, 18:39.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          trabzonspor un düzlüğe çıkması için. bir trabzonlu olup koyu galatasaray li olan olan birinin vefat ettikten sonra ancak düzlüğe çıkar

sizce kim tahmin edin.
          adam diyorki ben galatasayliyim fakat öldükten sonra istanbulda ki arazilerim trabzonspor un mali olacak
          Ergun Gürsoy mu Haluk Ulusoy mu?

Yorum

trabzonspor un düzlüğe çıkması için. bir trabzonlu olup koyu galatasaray li olan olan birinin vefat ettikten sonra ancak düzlüğe çıkar

sizce kim tahmin edin.
            adam diyorki ben galatasayliyim fakat öldükten sonra istanbulda ki arazilerim trabzonspor un mali olacak
            arazileri niye Trabzonspor'un oluyormuş adamın varisi mi yok ya da öyle bir resmi yazılı vasiyet mi bırakmış? ihtimal 0,01
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İHO başkan olacak diyorlar.
              Hatrı sayılır miktarda para da bulmuş.
              Hamiş

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Refahtan pay alırmış. Alsın bakalım alabiliyor mu? Üçün birini alır. Trabzonspor iş adamlarının rakibi olamaz diye diye çaldılar camianın geleceğini. Bu hırsızlar ve onların gönüllü avukatları yüzünden şimdi bu hallerdeyiz. Şimdi bekle bakalım nuyi gelsin de kurtarsın seni. Eğlencesi olur yazmış bide ya. Bu kafayla istanbul takımlarının eğlencesi oluruz. Hırsız içerde olunca kapı kilit tutmazmış. Bizde hırsız da içerde hain de
                Şu yazdığın şeyin bir mantığı var mı?Allah aşkına Trabzonspor'un kuruluş amacı ne?Ticaret yapmak mı,yaşadığı şehrin iş kaynaklarını onu ortaya çıkarıp,bugünlere getiren halkın veya iş adamlarının elinden almak mı?

Trabzon şehri ve Trabzonsporlular ne kadar ekonomik olarak gelişir,büyük imkanlara ulaşırsa sanata,spora ve diğer konulara hem daha çok para hem de vakit ayırır.

İnsani şartlar sahip bir stat bile insanları nasıl tribüne çekti,en son maçta 22 bin kişi var,düşünün bu sayı Avni Aker tribünün kapasitesi kadar ve Avni Aker'de derbilerdeki bilet fiyatına normal maç biletine bu rakamlara ulaşabiliyorsun.

O yüzden Trabzonspor,onu bugüne getiren,dünyaya açan ve yaşatan şehrin ekonomisinde halkın ve o halkın içindeki iş adamlarının rakibi olamaz.Kuruluş maksadı da bu değil zaten,o alt yapıdan daha çok futbolcu çıkarıp,bu şehre refah katmalı.
                • Memento mori

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İHO başkan olacak diyorlar.
                    Hatrı sayılır miktarda para da bulmuş.
                    Dekoder ve forma parasından kurtuluyoruz o da olumlu.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İHO %100 aday olacak

Karşısına kimse çıkmazsa başkan olur

Biri çıkarsa, çıkan başkan olur

İki kişi çıkarsa o ikiden biri başkan olur

Üç kişi çıkarsa İHO başkan olur

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dekoder ve forma parasından kurtuluyoruz o da olumlu.
                        haha bu da iyiydi.. passoligi de ekleyebilirsin.. bir de en büyük hazine zaman ve sağlıktır.. ordan da tasarruf edersek bayağı kardayız
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Ağaoğlu (Ahmet) başkan Trabzonspor şampiyon!
                          TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Birilerinin kurtarıcısı Nevzat A. o kadar ahkam kesti ve "bırakın" dedi ama hala kendisinden ses yok.
                            Ona yedirtmezler başkanlığı siyasiler.
                            Kazanacağını bilse girer. Kazanamayacağını bildiği için girmiyor.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arazileri niye Trabzonspor'un oluyormuş adamın varisi mi yok ya da öyle bir resmi yazılı vasiyet mi bırakmış? ihtimal 0,01
                              Varisi varsa vasiyet pek bir işe yaramaz zaten. En fazla malvarlığının %30'unu bağışlayabilir. Varisler dava açarsa bu miktarı geçen kısmını alabilirler. O yüzden kulübü kurtaracak pek bir şey kalmaz.( Zaten öyle bir şey olacağı da yok, varsayım üzerine konuşuyoruz)

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              En son falcon_61 tarafından düzenlendi; 21.03.2018, 20:14.

Yorum

o değilde usta dahil kimse aday olmazsa ne olacak.kulubun başkanı olarak ustamı devam edecek
                                Usta aday olmazsa,görev süresi bitene kadar devam ederler,sonrasında da aday olmazsa devlet kayyum atar,en azından şimdiki gibi gidip icazet alan tiplerden daha iyi olur,adam devlete memur olarak girdim burayı yönetmek için görevlendirildim der,biz de helal olsun en azından anlı şanlı iş adamı gibi görünüp,bir spor kulübünü yönetmek için bile gidip siyasilerden icazet almak zorunda kalmamış deriz.

Trabzonspor Kulübünü yönetmek için gidip icazet istersen adam da niye bana geldin demez her halde,birisi bana gelse ben de niye gelip icazet istiyorsun demem,gururum okşanır sanırım.
                                Ne saçma bir hale geldi olay.
                                Adam gibi gelir-gider dengesini kurma,olmayan paraları saç,kulübü batır,sonra git siyasiden yardım iste,suçlu siyasiler olsun.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X