Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar, siz delege profilimizi bugüne kadar ne sanıyordunuz ki?
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak INCIK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ATTACH=CONFIG]15386[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]15387[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]15388[/ATTACH]

Heybetini gizle yiğidim, duruşun çakalları korkutuyor (!)

Yorum

• Öyle bir ihtimal yok, Hacıosmanoğlu söz dinler.

Olay yıkılmadım ayaktayım mesajı vermekten ibâret.

Trabzonspor’a yardım etmek isteyen şehrin kültür sanat bilim hayatının canlandırılmasına katkıda bulunsun.
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Takımda seviye yerlerde. Hacıosmanoğlu nun konuşmasından utandım. Ağaoğlu bile konuşmayı bilmiyor. Ekonomiyi düzeltmek için seviyeyi düşürecek takımda.
          Çok üzgünün usta gibi adama sahip çıkamadık.

Yorum

• bu hacıosmanoğlu ivan dragoya benziyor. biraz zayıf ve saçı azalmış hali sadece.
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu havayı, bezginliği görünce Celil Hekimoğlu'na çok ayıp etmişiz taraftar olarak. Tuhaf.
              Celil Hekimoğlu nun Trabzonspor’u dert ettiğini düşünmüyorum

Hekimoğlu doğanspor bu adamın değil mi ?

Düzyurtspor ile birleşip 3.ligde olmanın derdinde sanırım şu aralar
              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
              HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Celil Hekimoğlu nun Trabzonspor’u dert ettiğini düşünmüyorum

Hekimoğlu doğanspor bu adamın değil mi ?

Düzyurtspor ile birleşip 3.ligde olmanın derdinde sanırım şu aralar
                Celil Hekimoğlu: Neden aday olmadığı ile ilgilide konuşan Hekimoğlu, “Biz zaten Trabzonspor’un durumunu bilerek talip olmuştuk. Aslında çok düşündüm. Ciddide niyetliydim. Ama şunu istedik. Trabzon’da konsensüs olsun, tek aday altında buluşalım. Güçlü bir liste ile girilsin. Çok sorun var. Bu sorunlar maceracı yönetimle olmaz. Ama baktım ki Trabzonspor’un akil insanları, büyüklerimiz ağabeylerimiz siyasetin destekleyeceği aday, veyahut İstanbul’dan gelen aday.. Baktım hala benim formatım gelmemiş. Ben şunu istiyorum. Bütün camia durumun farkına varsın, hep birlikte camiayı kaldıralım.

61SAAT.COM

Dün İho önümüzdeki seçimlerde başkanlığa aday olacağını açıklamıştı, Hekimoğlu'nun sözlerinden anladığım kadarıyla kızdığı bazı noktalar var, belirtmiş zaten. Henüz sıram gelmedi diyor. Yani ilerde bunun da başkanlık düşüncesi var. Sanırım bugün seçilecek yönetimden sonraki başkan adayları da daha şimdiden belli oldu ))

İho tehlikesine karşı Hekimoğlu da kıyıda köşede dursun, İho ile uğraşırsa bu adam uğraşır o yüzden kafam rahat. Yedek kulübesinde dursun acil durum anında camı kırıp butona basarız...
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu havayı, bezginliği görünce Celil Hekimoğlu'na çok ayıp etmişiz taraftar olarak. Tuhaf.
                  Ne tür bir ayıpmış bu ?
                  Güldürmeyin adamı...
                  Hamiş

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Celil Hekimoğlu: Neden aday olmadığı ile ilgilide konuşan Hekimoğlu, “Biz zaten Trabzonspor’un durumunu bilerek talip olmuştuk. Aslında çok düşündüm. Ciddide niyetliydim. Ama şunu istedik. Trabzon’da konsensüs olsun, tek aday altında buluşalım. Güçlü bir liste ile girilsin. Çok sorun var. Bu sorunlar maceracı yönetimle olmaz. Ama baktım ki Trabzonspor’un akil insanları, büyüklerimiz ağabeylerimiz siyasetin destekleyeceği aday, veyahut İstanbul’dan gelen aday.. Baktım hala benim formatım gelmemiş. Ben şunu istiyorum. Bütün camia durumun farkına varsın, hep birlikte camiayı kaldıralım.

61SAAT.COM

Dün İho önümüzdeki seçimlerde başkanlığa aday olacağını açıklamıştı, Hekimoğlu'nun sözlerinden anladığım kadarıyla kızdığı bazı noktalar var, belirtmiş zaten. Henüz sıram gelmedi diyor. Yani ilerde bunun da başkanlık düşüncesi var. Sanırım bugün seçilecek yönetimden sonraki başkan adayları da daha şimdiden belli oldu ))

İho tehlikesine karşı Hekimoğlu da kıyıda köşede dursun, İho ile uğraşırsa bu adam uğraşır o yüzden kafam rahat. Yedek kulübesinde dursun acil durum anında camı kırıp butona basarız...
                    Hepsi biliyor ki bu borcun altından kalkamayacaklar, sırf kendi kariyerleri için böyle bir yükümlülüğün altına girmediler, rezil olmaktan korktular

Pusuda bekleyen çok var istedikleri şey biri gelsin borcu düşürsün sonra biz zaten buradayız kafası,

Ağaoğlu ve ekibi büyük risk aldı,

borcu düşürmek kolay değil, Altyapı ve üst şıralara oynamak ve beraberinde borcu düşürmek 2-3 yıl gibi bir zaman alacak, işin cemeresini Ağaoğlu ve ekibi çekecek

Sonrası belli Hekimoğlu gelip kaymağını yiyecek tamda bu kafada

Bu arada iş oralara geldi mi iho, usta, Hekimoğlu hepsi aday olacak (bu da burda dursun)

....

bu arada Hekimoğlu eğer Düzyurt ile birleşirse çok sevinirim

Trabzon’da ne kadar takım yukarılarda olursa süperlig, PTT vb.

Trabzonspor a yararlı olacaktır.
                    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                    HAMİ AYAZ

Yorum

• Metin Kaya denen adamın başkan olma ihtimalinin bulunması bile bittiğimizin resmi..
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Metin Kaya ne demiş ben kaçırdım mevzuyu?
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor için 60-70 ya da her neyse 100 milyonlar bi şekilde bulunur, önemli olan nasıl kullanılacağıdır.
                          Bulunamaz. Bırak 60-70 Milyonu, 10 milyon bulamadığı için İHO’nun son senesinde bir çok yabancı oyuncu sözleşmesini feshetti gitti. Çok da uzak bir zamanda değil, 3 sene önce.

Slogan atması çok kolay. Para bulması zor. Çok zor.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Metin Kaya ne demiş ben kaçırdım mevzuyu?
                            ''Çumurpaşkanumuz da bu ulke içun gefen kiydi''

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ''Çumurpaşkanumuz da bu ulke içun gefen kiydi''
                              O da mı yalamış. Ben de böyle aday oldu falan saygı duymuştum adama, o da çıkar peşinde demek ki.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih, Usta'nın da dediği gibi son kurşunumuzu da attık ve bu kadroyu kurduk. Şimdi hoca yok alınacak, stoper hatta stoperler yok alınacak, hem sağ hem sol kanatlarımız yok alınacak. Kiraya gönderilecek Yusuf geçen yılın ikinci devresini toparladı. Yalvar yakar takıma aldırılan Abdül olmasa belki de dünkü maçın kilidini açamıcaktık. Bu nasıl takım mühendisliği güzel kardeşim ya
                                Abi Hoca performas alırsa gerçekten iyi kadromuz var.Hoca en acil ihtiyaç stoperle beraber. Bakınca eli yüzü düzgün bir kadromuz var. Başakşehir ile başa baş dersin yani ya da fb ile sence değil mi?
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X