Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkes asıp kesiyordu Usta bu işi beceremiyor, kulübü mahvetti,tüketti falan diye...
    (Usta konusundaki eleştirilere kısmen hak versem de hala kulübün başında olması gerektiğini düşünüyorum.)

O asıp kesenler neden aday olmuyor acaba?

Haydi görelim kalıplarını...

Padişah hazretleri kim ne derse o olacak başkan,malesef...

Bizim gibi omurgalı bir camiaya ve şehre de bu yakışır zaten...

İnşallah daha da beter oluruz...

İlker Hocam, ne demişler? Nasılsanız öyle yönetilirsiniz.
    30 yaşına gireceğim. Ömrüm Trabzonspor'un ''Dik Duruş'' sergilediği o dönemlerde geçmedi.
    Maalesef omurgasızlık Trabzonspor'u pençesi altına aldı. Hayalimde büyüttüğüm haksızlıkla mücadele eden o Trabzonspor öldü!
    El birliği ile o Trabzonspor'u öldürdüler. Bundan sonrasını konuşmak da istemiyorum.

Yorum

• Hala aday yok mu? Şaka mı? Aday olmazsa kimse ne olacak?
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• arkadas git isine bak ne karısıyorsun takımın baskanına siyaset su futboldan elini bir cekemedin.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          30 yaşına gireceğim. Ömrüm Trabzonspor'un ''Dik Duruş'' sergilediği o dönemlerde geçmedi.
          Maalesef omurgasızlık Trabzonspor'u pençesi altına aldı. Hayalimde büyüttüğüm haksızlıkla mücadele eden o Trabzonspor öldü!
          El birliği ile o Trabzonspor'u öldürdüler. Bundan sonrasını konuşmak da istemiyorum.
          Valla Mehmet hocam bu durumun düzeleceğini de sanmıyorum.
          Allah sonumuzu hayr etsin...
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            trabzonspor un düzlüğe çıkması için. bir trabzonlu olup koyu galatasaray li olan olan birinin vefat ettikten sonra ancak düzlüğe çıkar

sizce kim tahmin edin.
            adam diyorki ben galatasayliyim fakat öldükten sonra istanbulda ki arazilerim trabzonspor un mali olacak
            Kim ki bu?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kim ki bu?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Ergun Gürsoy'dur.
              DOZER CEMİL

Yorum

• Ben son dakika Faruk Özak'a kalacak ihale diyorum Reis-i Cumhur ona verebilir görevi.
                DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maalesf olay bu. Sindiremiyorum bunu bir türlü ama Trabzonspor Trabzonsporluktan çıkmış artık. Bakalım şimdi camia nasıl bir aksiyon alacak. Sanıyorum köprüden önceki son çıkıştayız. Ya son bir hamleyle Trabzonsporu ayakta tutmaya çalışacağız ya da devredicez.

Türkiye'de OHAL var..Trabzonspor'da olağanüstü kongre var..Başkan adayları özgür iradeleri ile listelerini yapıp adayım diyemiyor..Ülke de olduğu gibi OHAL Uygulaması misali Reis kimi işaret ederse Trabzonspor başkan adayı olacak..Tablo bu Trabzonspor adına.. İşin trajikomik yanı Camianın büyük bir kısmı bunu kabullenmiş gibi, Kimse sorgulamıyor..Koskoca Trabzonspor bu duruma nasıl geldi hesap soran yok..Şehir Stockholm Sendromu yaşıyor.

Alaattin Hatayoğlu
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• suraya bak arkadas, sanki devletin resmi kurumuyuzda baskani cumhurbaskani belirliyor.bu kepazelik hepimize yeter..bugun siyasetin onayi olmadan aday olmaya kimsenin macasi yemiyor.cunku onay almadan baskan olmak demek sonrasinda dimdizlak tek basina kalmak demek..
                    bu tabloyu yasayacagimiza birakin batalim amatore kadar gidelim.belki bagimsiz bir sekilde tekrar gelebiliriz.tek kisinin agzina bakan trabzonspor varolus felsefesine aykiri.bu duruma gelmemizde emegi gecen tum yoneticilerin allah ayri ayri belasini versin.

Yorum

• Cidden tüzüğü bilmediğim için soruyorum . Okumaya kalktım ama oldum olası hukuki yazıları okurken beyin kanaması geçirme riski yaşıyorum. Usta aday olmayacağım dedi ve bir aday çıkmadı diyelim. Ozaman ne oluyor usta devam mı ediyor yoksa yönetime divan kurulumu geçiyor . Bu süreç nasıl işliyor acaba .
                      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Şayet takımın başına tepeden inme bir başkan getirilecek olursa, bırakıyorum arkadaş ben bu takımı desteklemeyi. Bana yaşattığı rezillikler yeter zaten, bir de böylesi bir durumu benim midem kaldırmaz.
                        Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cidden tüzüğü bilmediğim için soruyorum . Okumaya kalktım ama oldum olası hukuki yazıları okurken beyin kanaması geçirme riski yaşıyorum. Usta aday olmayacağım dedi ve bir aday çıkmadı diyelim. Ozaman ne oluyor usta devam mı ediyor yoksa yönetime divan kurulumu geçiyor . Bu süreç nasıl işliyor acaba .
                          Tahminen cevap veriyorum: Usta dahil kimse aday olmazsa, Usta Aralık'a kadar devam eder (Mecburi mi bilmiyorum ama sanki öyle bir durum başımızdan geçmişti) Ama normal bir seçimde aday çıkmasaydı herhalde kayyum ya da benzeri bir yapı atanırdı
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tahminen cevap veriyorum: Usta dahil kimse aday olmazsa, Usta Aralık'a kadar devam eder (Mecburi mi bilmiyorum ama sanki öyle bir durum başımızdan geçmişti) Ama normal bir seçimde aday çıkmasaydı herhalde kayyum ya da benzeri bir yapı atanırdı
                            Teşekkürler ...
                            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Birilerinin kurtarıcısı Nevzat A. o kadar ahkam kesti ve "bırakın" dedi ama hala kendisinden ses yok.

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Teşekkürler ...
                                Rica ederim
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X