İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un işimi liman işletmek?
Trabzonspor,Trabzon ekonomisinde halkın veya iş adamlarının rakibi olamaz,onların kazandığı paraların ve oluşturdukları refahtan payına düşeni alır,onların eğlencesi olur,sosyalleşme alanı olur ama asla Trabzon ekonomisinde rekabet unsuru olmaz.
Futbol Kulübü olarak zaten geldiğimiz nokta ortada,asıl işinde çiftliğe dönen kulübü bir de liman üzerinden soyarlardı.En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 21.03.2018, 04:05.
Yorum
-
Adayları sorgusuz sualsiz kabul eden, kongre öncesinde her türlü manipülasyonu yapan, seçimden sonra yapılan her şeyi alkışlayan, yanlışa yanlış diyemeyen, sorgulayanı susturan delegeler (Ve delege olmayan taraftarlar) işler kötüye gidince hiç sorumlulukları yokmuş gibi davranıyor. Bütün suçu seçilene devreden bu sorumsuzluk hâline birçok örnek verebilirim. Boş bir umut belki, inşallah hepimiz geçmişten üzerimize düşeni almışızdır.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
23 Senedir Trabzon Merkez'de yaşıyorum......
Birisi bana "nerelisin ? " diye sorarsa "Trabzonluyum " derim..... "Trabzonun neresindensin?" diye sorarsa " Ofluyum " derim.....
Ofspor atıyorum 1.lige çıksa Türkiye Kupasında filan oynasa Trabzonspor ile 1000 tane maç yapsa hepsinde hiç istisnasız Trabzonspor'u desteklerim.....
Ve Trabzon'da en çok nefret ettiğim şeylerden birisi mikromilliyetçiliktir.... " Oflular şöyledir , akçaabatlılar böyledir " filan gibi laflar benim için kanserdir , habis urlardır..... Asla söylenmemesi gereken bölücü ifadelerdir.....
Bir insanın değerini yaşadığı ,doğduğu yer belirlemez karakteri belirler....
Of'ta çok afedersiniz domuz kadar sevmediğim insanlarda var.... Trabzon'da altından daha değerli dostlarımda var.....
Ve doğduğu yerler önemli değil yaptıkları ve karakterleri belirler hayatımdaki yerlerini....
Onun için bu mikromilliyetçi , bölücü ,ayrıştırıcı söylemlerden uzak duralım dostlar lütfen......Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle23 Senedir Trabzon Merkez'de yaşıyorum......
Birisi bana "nerelisin ? " diye sorarsa "Trabzonluyum " derim..... "Trabzonun neresindensin?" diye sorarsa " Ofluyum " derim.....
Ofspor atıyorum 1.lige çıksa Türkiye Kupasında filan oynasa Trabzonspor ile 1000 tane maç yapsa hepsinde hiç istisnasız Trabzonspor'u desteklerim.....
Ve Trabzon'da en çok nefret ettiğim şeylerden birisi mikromilliyetçiliktir.... " Oflular şöyledir , akçaabatlılar böyledir " filan gibi laflar benim için kanserdir , habis urlardır..... Asla söylenmemesi gereken bölücü ifadelerdir.....
Bir insanın değerini yaşadığı ,doğduğu yer belirlemez karakteri belirler....
Of'ta çok afedersiniz domuz kadar sevmediğim insanlarda var.... Trabzon'da altından daha değerli dostlarımda var.....
Ve doğduğu yerler önemli değil yaptıkları ve karakterleri belirler hayatımdaki yerlerini....
Onun için bu mikromilliyetçi , bölücü ,ayrıştırıcı söylemlerden uzak duralım dostlar lütfen......Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRTE Trabzon'a gelir yeni başkanı belirler..
Ama adam şikecilere ceza verilmesini önleyecek kadar şikebahçeli.
Bu nasıl iştir
Bakın berat Albayrak ya da Süleyman soylu olsa yine sineye çekilebilir
Ama bu menem iştir
Biri de çıkıp demiyor ağa bu nedirNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
trabzonspor un düzlüğe çıkması için. bir trabzonlu olup koyu galatasaray li olan olan birinin vefat ettikten sonra ancak düzlüğe çıkar
sizce kim tahmin edin.
adam diyorki ben galatasayliyim fakat öldükten sonra istanbulda ki arazilerim trabzonspor un mali olacakNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
En son, oğlumu gs başkanlığına hazırlıyorum diyordu.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son, oğlumu gs başkanlığına hazırlıyorum diyordu.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Aday çıkmaması şu an için daha iyi. Yalnız iho nun seçilme ihtimali korkutucu. Yani iyi olan neyi yarım bıraktı ki tamamlamaya geliyor? Usta kalsın sorumluluklarını yerine getirsin Aralık'a kadar kalsın. Kalmak isterse yeni yönetimle bir şeyler değişebilir. Öyle olmayacaksa da yeni gelecek yönetim için zaman olsun. Zaten bu sene bay geçecek transfer dönemi. Dolayısıyla bu seneyi alt yapıdan gelecek kardeşlerimizi kazanma yılı ilan edebilir devre arasında eksik kalan yerlere transfer yapabiliriz. Mantıklı ve fevri olmayan davranışlarda bulunarak kulübü düzlüğe çıkartmanın yolları aranmalı.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Herkes asıp kesiyordu Usta bu işi beceremiyor, kulübü mahvetti,tüketti falan diye...
(Usta konusundaki eleştirilere kısmen hak versem de hala kulübün başında olması gerektiğini düşünüyorum.)
O asıp kesenler neden aday olmuyor acaba?
Haydi görelim kalıplarını...
Padişah hazretleri kim ne derse o olacak başkan,malesef...
Bizim gibi omurgalı bir camiaya ve şehre de bu yakışır zaten...
İnşallah daha da beter oluruz...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum