Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son üç başkan bir şeylerin sonucu kendinden önceki 3 başkanın sonucudur sosyolojik olarak bakarsak.

Özkan Sümer çok kötü şartlarda aldığı takımı çok düşük bütçeli transferle önemli bir seviyede ve Samet Aybaba nin kupayı kazandığı iyi bir takım bıraktı. Malum RTE bir şikebahce maçı sonrası adı geçen takımın ceza almasını doğru bulmuyorum deyip cezası kaldırılınca Özkan Sümer haklı bir istifa ile başkanlıktan ayrılmıştı.

Sonrasında gelen Atay Aktuğ kimse bahsetmez ama TS tarihinin en basiretsiz en kötü yönetimidir, şimdi bana bir sürü renkdas karşı çıkacak bugüne bakarak. Hayır o donemleri hayal edin. Symkowiak alınırken yanında zurawski yi alın kesin sampiyonsunuz dediler almadık ikinci olduk. Peki dinamo kiev maçı ? Hatırlar mısınız forvet yoktu ikinci maça Gökdeniz forvet olarak çıkmıştı ilk maçı deplasmanda 2-1 yenmemize rağmen ikinci maça 2-0 yenilip bir çok kişinin ve kentin hayallerine kibrit suyu dökülmüştü. Kaç tane esnafı ağlarken gördüm, yaptığı yatırım çöktü diye. Forvet ve orta saha yoktu hasan üçüncü oynuyordu mesela bir transferi çok görmüştü bu başkan bize.
    Sonraki yıl takım bozulmadığı için yine ikinci olduk bu sefer Atay bey müthiş transfer zekasını kullanarak eleme maçını geçip şampiyonlar ligi gruplarına kalalım forvet alacağım diye müthiş bir aforizma geliştirdi, Rum takımına Fatih'in sakat olduğu maçta 3-1 yenildik, Fatih sakat sakat durumu 1-1 e getirdi sonra Şenol güneş stoperde gayet iyi oynayan fabiano eller i çıkarıp bizim öz evlat tayfunu alıp 83 ten sonra iki hatası ile maçın 3-1 bitmesine neden olmuştu. Elendikten sonra TS tarihinin en pahalı transferlerinden biri olan Tomas jun u aldı ve çöküş başladı Şenol güneş gitti takım çok kötü bir seviyeye geldi. Unutmadan takım borsaya açıldı ve milyonlarca dolar zarar da başladı Atay zamanında sonrasında paralı başkan diye Nuri Albayrak secildi yönetiminde iho var bir türlü anlasamadilar iho İspanya'da bir hoca ile görüşürken ayrılan Vahid yerine lazoroni getirildi, transfer edilen oyunculardan pay alan bir adamdı başarısız oldu, iho başkan olmak için yönetimden ayrıldı. Ziya Doğan lazoroni sonrası alınan yıldız oyuncuları çok kötü kullandı ayman, risp, gibi sonrasında bedavaya elden çıkarmak zorunda kalacağımız bir suru oyuncu aldırdı. Sonra Sadri Şener dönemi borçlanarak çok güzel bir kadro kuruldu, ama şikeye rağmen açık ara şampiyon olacakken teofilo yüksek elinde tutamadı yerine alınan brozek kardeşler çok kötü transferi ve şike yapıldı.

Şimdi bundan sonrası fasa fiso, şike sonrası bizim takımın çöküşü başladı iho bu çöküşü hızlandırdı ve usta çöküşü durduramadı...

Ama buraya kadar gelirken takımı iki kez şampiyonlar ligi kapısından döndüren zihniyeti ve Özkan Sümer in sıfırdan kurduğu süreci unutamıyorum.
    En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 19.03.2018, 15:52.
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aday yok mu? Takip edemiyorum.
      Bir haftaya felan yavaş yavaş şekilenmeye başlar sanırım.

Albayrak diyenlere de hatırlatma baabında.

TÜRK FUTBOLU BİTER
      EğŸer Türk futboluna komple bakılması gerekiyorsa şŸu anda bütün takımlar aynı mesafeden bakması gerekiyor. Bu da ne demektir;, şŸu anda ligden 3-5 tane takımın düşŸmesi demek Türk futbolunun bitmesi demektir. EğŸer takımlar küme düşŸerse futbol biter. Türk futbolu 3-5 yıl şŸampiyonlar ligine gitmeyebilir. Türk futbolu o zaman bitmez ama eğŸer bugün Türk futbolundan 3-5 takım küme düşŸerse futbol biter. Ondan sonra Avrupa’da kalmaz Türkiye de... BaşŸbakanımızın söylediğŸi ‘küme düşŸme olmasın, kişŸiler cezalandırılsın’ sözüne katılıyorum.

BANKASYA’DAN FARKI KALMAZ
      Biz Avrupa değŸiliz. Biz İngiltere falan değŸiliz. ܇ünkü Türk futbolu şŸu anda 4 takıma endeksli. Kimdir bunlar; 4 büyüklerdir. 4 büyük takım şŸu ligden çekildiğŸi zaman veya iki tanesi küme düşŸtüğŸü zaman; Süper Ligin Bank Asya liginden farkı kalmaz. Bank Asya liginde bugün en pahalı takımın yıllık maliyeti 10 milyar liradır. 4 büyüklere gelen reklam gelirleri biter.

REKLAMLAR BİTERSE!
      Peki Fenerbahçe, Galatasaray, BeşŸiktaşŸ, Trabzonspor’un yıllık bütçesi ne kadar biliyor musunuz? Diyelim 400 trilyon! Bu takımlar bu reklamlar bittiğŸi zaman nerden para alacak? Ertesi yıl kapıya kilidi vuracak! Yeniden dizayn olacak. Nasıl olacak, kalkacak yeni bir takım kuracak. 20 trilyonluk bir takım kuracak. Niye yok para çünkü… Parayı ödeyemeyeceğŸin bir takım kurabilir misin?

Trabzonspor’da şŸike sürecinin içerisindedir! Ne konuşŸacak ne yapacak? Daha haklılığŸı ortaya çıkmadı. Mahkeme daha bitmedi. Süreç devam ediyor. Trabzonspor yöneticileri yargılanıyor kardeşŸim. Takipsizlik kararı verildi mi? Verilmedi. Bugün tutuklu olup, olmamakla değŸil. Belki Aziz Yıldırım’da suçsuz çıkacaktır. Yani Aziz Yıldırım şŸu anda hapiste diye suçlu mu ilan ediyorsunuz onu? Hayır edemezsiniz.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir haftaya felan yavaş yavaş şekilenmeye başlar sanırım.

Albayrak diyenlere de hatırlatma baabında.

TÜRK FUTBOLU BİTER
        EğŸer Türk futboluna komple bakılması gerekiyorsa şŸu anda bütün takımlar aynı mesafeden bakması gerekiyor. Bu da ne demektir;, şŸu anda ligden 3-5 tane takımın düşŸmesi demek Türk futbolunun bitmesi demektir. EğŸer takımlar küme düşŸerse futbol biter. Türk futbolu 3-5 yıl şŸampiyonlar ligine gitmeyebilir. Türk futbolu o zaman bitmez ama eğŸer bugün Türk futbolundan 3-5 takım küme düşŸerse futbol biter. Ondan sonra Avrupa’da kalmaz Türkiye de... BaşŸbakanımızın söylediğŸi ‘küme düşŸme olmasın, kişŸiler cezalandırılsın’ sözüne katılıyorum.

BANKASYA’DAN FARKI KALMAZ
        Biz Avrupa değŸiliz. Biz İngiltere falan değŸiliz. ܇ünkü Türk futbolu şŸu anda 4 takıma endeksli. Kimdir bunlar; 4 büyüklerdir. 4 büyük takım şŸu ligden çekildiğŸi zaman veya iki tanesi küme düşŸtüğŸü zaman; Süper Ligin Bank Asya liginden farkı kalmaz. Bank Asya liginde bugün en pahalı takımın yıllık maliyeti 10 milyar liradır. 4 büyüklere gelen reklam gelirleri biter.

REKLAMLAR BİTERSE!
        Peki Fenerbahçe, Galatasaray, BeşŸiktaşŸ, Trabzonspor’un yıllık bütçesi ne kadar biliyor musunuz? Diyelim 400 trilyon! Bu takımlar bu reklamlar bittiğŸi zaman nerden para alacak? Ertesi yıl kapıya kilidi vuracak! Yeniden dizayn olacak. Nasıl olacak, kalkacak yeni bir takım kuracak. 20 trilyonluk bir takım kuracak. Niye yok para çünkü… Parayı ödeyemeyeceğŸin bir takım kurabilir misin?

Trabzonspor’da şŸike sürecinin içerisindedir! Ne konuşŸacak ne yapacak? Daha haklılığŸı ortaya çıkmadı. Mahkeme daha bitmedi. Süreç devam ediyor. Trabzonspor yöneticileri yargılanıyor kardeşŸim. Takipsizlik kararı verildi mi? Verilmedi. Bugün tutuklu olup, olmamakla değŸil. Belki Aziz Yıldırım’da suçsuz çıkacaktır. Yani Aziz Yıldırım şŸu anda hapiste diye suçlu mu ilan ediyorsunuz onu? Hayır edemezsiniz.
        Bu hatırlatma iyi oldu, Albayrak'ı da gözümde eledim, teşekkürler
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Albayrak mı ?

Bence yapabileceğimiz en kötü tercih olur.
          “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
          HAMİ AYAZ

Yorum

• Ustanın 2 büyük şanssızlığı oldu 1.Şenol Güneş doluydu takımın başına getiremedi(Sadri Şener daha kötü kadroya getirip 82 puan almıştı). 2.Bizim takım durumu gibi bir Bjk örneği vardı 4yıl önce herkesin zihninde doğal olarak kıyaslama yapılıyor. (Lakin ne biz onlar kadar büyük bir seyirci ne de bütçeye sahip olabiliriz,üstelik günden güne de Camia küçülmekte).

Yorum

• Mehmet Atalay-Hayrettin Hacısalihoğlu nasıl olur? (Teklif değildir)
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kusura bakmayın yanlış anlamayın ama burada istenen hiçbir başkandan veya futbolcudan hayır gelmedi o yüzden daha önce başkanlık yapmamış forumca istenmeyen bir başkan seçilir inşallah

Yorum

• [MENTION=50337]Lantis[/MENTION]
                  ne istediğinin fakındasın değilmi
                  BMN KOCAELİ

Yorum

• Dolar 4 euro 5 benzin 6, beklentileri düşürünn düşürünnn düşürünnnn

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @Lantis
                      ne istediğinin fakındasın değilmi
                      ne istediğimi bilmiyorum ama ne istemediğimin farkındayım...

Yorum

• Başlık bile sessiz. arka kulislerde neler dönüyor.
                        Bu kadar sessizlik benim hoşuma gitmedi
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başlık bile sessiz. arka kulislerde neler dönüyor.
                          Bu kadar sessizlik benim hoşuma gitmedi
                          İHO hariç ben adayım diyebilen yok. Mali tablo aklı başında herkesi korkutacak durumda. Bu mali tablonun siyaset olmadan altından kalkabilecek bir babayiğit mevcut değil. Borç 1 milyar TL'yi geçmiş, her yıl üzerine ciddi faiz biniyor, yeni ödemeler, kredi taksitleri geliyor, zamanında avroyla yapılmış yüksek maaşlar, bonservis taksitleri, menajer ödemeleri...Trabzonspor'u bu hale kim getirdiyse, kimler hangi siyasilerin desteği ile seçilip bu borcu yaptıysa ödesinler bu borcu.

Bilmiyorum dikkatinizi çekiyor mu Türk futbolunda bütün klüplerin borcu devasa miktarlara ulaştı ve hala da artmakta. Bu sadece göreve gelen 2-3 kişinin para yemesiyle açıklanacak bir durum değil. O kadar parayı 2-3 kişiye yedirmezler, buna sistem de müsaade etmez, belli kişi ve kurumlar da. Aysal döneminde gs 2-3 yıl üst üste şampiyonlar liginden devasa paralar kazandığı halde borcu katlanmıştı, keza bjk son 2-3 yıldır sadece şampiyonlar liginden 100 milyon avrodan fazla para kazandı ama borcu bırakın azalmayı hala artmaya devam ediyor. Aysal döneminde gsnin borcu riva arazi satışına rağmen azalmadı ve gazeteci fatih altaylının Aysal hakkında çok ciddi iddiaları var. Bursaspor, Karabükspor mali sıkıntılarla boğuşuyor. Acaba birileri klüp başkanlarına, yöneticilerine birileri özellikle klüpleri borçlandırın diye baskı mı yapıyor? Bu borçların çevrilemez hale gelmesini elini ovuşturarak bekleyen birileri mi var? Bana hiç ama hiç normal gelmiyor.
                          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Bence nuri Albayrak, geldiği dönemde şanssızlıklar yaşadı. Bir teknik direktör tercihleri(lazaroni,ziya doğan) yanlış tercihlerdi. Son döneminde yanlış hatırlamıyorsam ersun gelmişti. 2. Olarak çok kötü yönetim ile geldi. Ben bunu seçime hızlıca girmek için acele ile seçilen yönetim hatası olarak görüyorum. 3. olarak desteklediği haluk ulusoy'un sivas maçı sonrası verdiği kararlar ve o maçta kulübün başına gelenler aşikar.
                            Ve gerçekten sportif açıdan başarısızdı.

Bu demek değil ki bir daha gelirse başarısız olacak.

Ben şahsen Nuri albayrağın gelmesini isterim. İho ve muharrem gibi kulübü borç batağına sürükleyecek adamlardan ise (ikiside başarısız) Nuri albayrak iyi bir adaydır.

Siyasi destek ile belki borçlarda bir takım ödeme düzenlemeleri gelir. Özellikle bankalara olan. Trabzonspor kulübünün bu saatten sonra düzelmesi çok zordur. Bu yüzden arkası siyasi destek olan Albayrak mantıklı bir adaydır. Tabi bu benim şahsi fikrim.

Ama iyi bir yönetim ve İyi bir teknik adam şart. Yoksa yine çuvallarız.

Umarım şenol sezon sonu yollanır da gelen başkan onunla başlar.

Yorum

• Nuri Albayrak'ı yönetim süresince ve sonrasında röportajları olmak üzere takip ettim. Kafa yapısının bence Trabzonspor ile ilgisi yok. Ayrıca şike davasındaki görüşünü de arka sayfalarda bulabilirsiniz

Yorum

• Siyasi destek derken beklenti tam olarak nedir ? Siyasi gücünü kullanır diye Usta'dan beklenti vardı ama sonuç ortada. TS için herhangi bir yere çivi mi çaktı, gelir getirecek proje mi yarattı ? Albayrak zamanında limanı aldı gitti, bu geldi okuldu hastaneydi reklamını yaptı gidecek. İho'yu söylemeye bile gerek yok, adam kulübü kutuplaştırdı, yandaş muhalif taraftar saçmalıkları bunun döneminde başladı kim bilir sırf bunun için kaç kişi TS ile bağını kopardı.

Yani şu yaşadığımız sancıların daha beterini yaşadığımız, ''40 yıllık efsane rezil oldu sizinle'' tezahüratlarıyla stadın inletildiği dönem unutuldu yine Nuri Albayrak diyorsunuz. Tekke'yi satıp Musampa, Ömer Rıza, Djokaj, Moawad, Ayman, Risp, Adnan Güngör, Jabi transfer eden bir başkandan söz ediyoruz. Yıldız diye Marcelinho'yu getirdi, 5 ay sonra sattı. Lazoroni, 3 ay Brezilya'da topçu aranan dönemler...

Yaw Sakarya'nın Kolombiyalı kalecisi vardı çok iyi hatırlıyorum, adamın peşinden yaz boyu koştuk 2 kuruşun hesabını yapıp becerip transfer edemedi. Koca yaz boyu Serkan, Adnan, Jabi üçlüsüyle transfer sezonunu kapattı, inim inim inledik o dönemler Sivas, Kayseri bile bizden güçlüydü kaale alınmıyorduk LİG TV maçlarımızı bile vermemeye başladı da tepki olunca tekrar yayınladılar.

Başkan olsun ilk iş Abdülkadir, Yusuf, Okay başta olmak üzere para eden ne kadar topçu varsa hepsini satsın takımı çöplerle doldursun, Fatih Akyel'i de kaptan yapsın (!) Bu rezillik bile yeter ama unutuluyor işte. Adamlar bize yağmurlu havada su vermiyor ama hala siyasetten medet umuluyor. Biri de çıksın desin ki genç, dinamik, siyasetten uzak, alt yapıya ve scout sistemine önem veren başkan istiyorum. Bu nedir yaw, kongre başlığında seçim şarkıları çalıyor arka planda Dombıra Diriliş müziği falan var birazdan Reis başlığa gelip yeni başkan duyumu atacakmış gibi hava var dejavu oldum. Hedef biz miyiz biz deneme tahtası mıyız bilelim yani.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X