Sadri Senerin yeniden gelmesine bende pek sicak bakmam. Kurumsallik adina pek birsey yapilmamisti. Hatta organik ciftlik gibi bir sacmalik bile onun döneminde vardi
cok futbolcu aldi, Ersun Yanal pisirdi, Senol Günes sayesinde sampiyon oldu. Senol Günesi kim getirdiyse zaten hem kupa aldi hem sampiyonluga oynadi. (Demekki Teknik Direktör olarak bizim icin dogru isim oymus, anlasildi
Koskoca Camiada bir adamimiz yok. Var ama, elini tasin altina sokmak istemiyorlar. Yada ne diyelim, Istanbullu kankilerini bazi konular yüzünden üzmek istemiyorlar... ya sponsorluklari var, ya kankilikleri, yada korkulari... Ama istemiyorlar...
Nafiz Zorlu neden baskan olsunki? Bu konu zaten basli basina komedi
Adam cocuklugunda aklini kullanip dogru ticaret yapmis, zengin olmus, vefa borcunu Trabzonun göbeginde 5 yildizli bir otel yaparak ödemis, her defasindada Trabzona mütesekkir oldugunu belirtmis... Napsin adam baska? Meydanda kendini assinmi ?... Trabzonsporlu bile degil diye biliyorum... bos bos hayaller.
Bu isi kim götürür derseniz, genc ve dinamik bir isim olmasi lazim. Ha onuda birakirlarmi, süpheli.
Kisaca, ayni tas ayni hamam. Trabzonspor asla istedigimiz Trabzonspor olmayacak. Hicbir zaman... Evet bu beni resmen öldürüp bitiriyor, ama bu böyle. Ha aramizdan biri aklini calistirir, zengin olur, sirketler yönetir.. Nolur bu günleri unutmasin. Elini tasin altina ne olursa olsun soksun. Biz hepimiz arkasinda olacaz, söz...

Koskoca Camiada bir adamimiz yok. Var ama, elini tasin altina sokmak istemiyorlar. Yada ne diyelim, Istanbullu kankilerini bazi konular yüzünden üzmek istemiyorlar... ya sponsorluklari var, ya kankilikleri, yada korkulari... Ama istemiyorlar...
Nafiz Zorlu neden baskan olsunki? Bu konu zaten basli basina komedi

Bu isi kim götürür derseniz, genc ve dinamik bir isim olmasi lazim. Ha onuda birakirlarmi, süpheli.
Kisaca, ayni tas ayni hamam. Trabzonspor asla istedigimiz Trabzonspor olmayacak. Hicbir zaman... Evet bu beni resmen öldürüp bitiriyor, ama bu böyle. Ha aramizdan biri aklini calistirir, zengin olur, sirketler yönetir.. Nolur bu günleri unutmasin. Elini tasin altina ne olursa olsun soksun. Biz hepimiz arkasinda olacaz, söz...
Yorum