Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporlu olduğu sürece, farklı görüşlere tahammül edilmeli sağlıklı bir forum için, bu kanaatteyim.

Yorum

• Sevsek te sevmesek te hatta ayar da olsak usturubuyla yazdıktan sonra herkes birbirine saygı çerçevesinde katlanacak arkadaşlar. Çok çok kale almazsınız o da muhattap bulamayınca çekip gitmek zorunda kalır.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonsporlu olduğu sürece, farklı görüşlere tahammül edilmeli sağlıklı bir forum için, bu kanaatteyim.
        bmn de yazilanin bir kalitesi olmali

yazilan cöp bile degilse gidip twitteri pisletsin, orada bu kalitesizlik standart
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• paralı başkan muhabbetleri dönüyor bu hala akıllanmadığımızın ifadesidir bu kafada kim gelir ve desteklenirse yeniden hezimet yaşarız. sevdalığı bilen ile yapacaksın bizede futbolu bilen adam lazım.

İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iho gibi kavga eden bi başkana ihtiyacı var trabzonsporun adam 4.yaptı takımı bence büyük başarı kim ne derse desin hersene avrupaya gitsek yeter bize
          4.lük başarı diyor bu şahıs yani derdim Trabzonspor değil iho gelsin isterse takım küme düşsün. bmn'de neler oluyor başlığı vardı işte böyle trollere izin verdikçe siz insanlar soğuyor forumdan. bu görüş belirtmek falan değil niyeti bariz belli.
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bmn de yazilanin bir kalitesi olmali

yazilan cöp bile degilse gidip twitteri pisletsin, orada bu kalitesizlik standart
            Neye göre belirlicez kaliteli olup olmadığını? Kim belirlicek?
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              normalde bunun icin yöneticiler var, yaklasik 4 yildir zaten hersey serbest gib

Ünal Karaman

Yorum

En basit şekilde Rep puanları belirleyebilir belki abi. Adamda bu kadar kırmızı varsa %90 forum üyesi şikayetçi demektir. Ayrıca evet insanları dışlamak doğru değil olarak hoş görüyor olabilirsiniz ancak burayı pisletmeye gelmiş olduğu gerçeği de yüzümüze vuruyorken bu gibi kişileri savunmak hiç ama hiç doğru değil.
                Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Bu örnek ağır mı kaçar?
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    En basit şekilde Rep puanları belirleyebilir belki abi. Adamda bu kadar kırmızı varsa %90 forum üyesi şikayetçi demektir. Ayrıca evet insanları dışlamak doğru değil olarak hoş görüyor olabilirsiniz ancak burayı pisletmeye gelmiş olduğu gerçeği de yüzümüze vuruyorken bu gibi kişileri savunmak hiç ama hiç doğru değil.
                    yok onun sebebiyeti %90 benim

rep gücüm okadr ciktiki canim slklldimi 2-3 rep ile böyle seyler yapabiliyorum

bosuna 2-3 kez forum yönetimine rep puanlari sifirlansin önerisi önermedim, bu konuda haksiz rekabet üretiyorum malesef

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yok onun sebebiyeti %90 benim

rep gücüm okadr ciktiki canim slklldimi 2-3 rep ile böyle seyler yapabiliyorum

bosuna 2-3 kez forum yönetimine rep puanlari sifirlansin önerisi önermedim, bu konuda haksiz rekabet üretiyorum malesef
                      Onu hiç tahmin etmemiştim açıkçası, haklısın.

Ama nihayetinde yinede buradaki insanların iyi niyetli olmasından dolayı bazı troller çok fazla zaman geçirebiliyorlar burada.
                      Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonsporlu olduğu sürece, farklı görüşlere tahammül edilmeli sağlıklı bir forum için, bu kanaatteyim.
                        Farklı görüşümü yazayım

Demokratik yönetimler farklı görüşlerin rahatlıkla ifâde edilebildiği ortamlar.

Peki demokratik yönetimlerin olduğu ülkelerin dünyâya hayrı mı dokunmakta zararı mı?

Farklı görüşlerimizi rahat rahat dile getirirken, bu rahatlığa tav olup bir şeyleri ıskalamıyor muyuz?

Bence ıskalıyoruz ve bu yüzden dünyâda olumsuz anlamda olup biten herşeyden sorumluyuz.

Konu başlık içeriğine uygunsuz gibi görünmekle berâber aslında meselenin tam bam teline basıyor.

Dünyâ üzerinde demokratik yönetimler altında yaşayan halkların eli kolu bağlı.

Trabzonspor özelinde kulüp göz göre göre uçuruma itekleniyor ve bizlerin de eli kolu bağlı.
                        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Sadece Sefa'nın menajerine 2,6 milyon TL komisyon veren İHO aday olabiliyorsa, bakın başkan demiyorum aday olabiliyorsa, ben artık tüm ilgimi, vaktimi Barselona'ya ayırayım. Ve şunu yapan adamı hala destekleyebilenler önceden de vardı, şimdi de var maalesef.
                          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İki ihtimal olduğunu düşünüyorum. İlk ihtimal Faruk Özak ve güçlü bir yönetim.İkinci ihtimal Usta'nın baskın seçim yaparak camiaya tek çıkar yolun kendisi olduğunu kabullendirmek istemesi. Başka bir adayın çıkacağını sanmam.

Yorum

+1461
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Vira gerçekten çok aklı başında bir açıklama yapmış,Muharrem Usta yeniden aday olacaksa bile hesap vermesi gereken çok konu var.
                                Olcay transferi,Bjk başkanı ile olan saçma sapan işler,Ekici olayı ve uzantısı Mertçan transferi.
                                Bu hareketler Trabzonspor büyüklüğünü kavrayamamış bir iş adamının lakayt hareketleri,bir hesap ver bakalım,özür dile,hatanı söyle bakalım.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X