İho eğer tekrar seçilirse öyle böyle değil çok fena taraftar kaybeder bu takım. Bir diyarbakırlı, sivasli adam trabzonsporu böyle siyaset malzemesi olsun diye bu takımı desteklemiyordu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bırak Trabzonspor başkanlığını apartman yöneticisi bile olamayacak adamı başkan yaparsanız olacağı budur. Bu adam(M. Usta) Trabzonspor'un yüz karasıdır. Artık forumda böyle çapsızları inadına beyinsizce savunan biri görürsem suratına tüküreceğim."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu siyeset neden fb bjk gs ye karışmıyorda sadece bizim kapıdan içeri giriyor anlamıyorum
Adamların camialarının duruşu net.Siyasi görüşleri yıllardır aynı.Siyaset,bedava stat yaptı açılışında konuşturmadılar bile.Hatta yuhladılar
Bizim stadyumun ismini bile siyasiler verdi.Başkanı onlar seçiyor,transfere de el atarlar yakında.Gerçi yasaklıydık unuttumDallas Mavericks
.............................................................. 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiho başkan hayırlı olsun arkasında durunsaka bir yana baskan iho da olsa Trabzonsporun Baskani oldugu icin her zaman ki gibi desteklicem.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen iho baskanin arkasinda dururum hemde tam arkasindasaka bir yana baskan iho da olsa Trabzonsporun Baskani oldugu icin her zaman ki gibi desteklicem.
iho nun baskan oldugu takim Ts degildir benim icin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bu seçimde seçilecek olan başkan ve yönetim, Aralıkta yapılacak seçime kadar kursiyer olacak bir bakıma. İyi işler yaparsalar devam ederler, yapamazlarsa yine değişir. Zaten transfer falan da yapılamayacak. Burada en önemli nokta ise teknik direktör tercihi. İyi bir hoca, iyi bir kamp döneminden sonra mevcut kadroyla da 6 aylığına yarışır, problem yok. Başkan olacak kişi mümkünse futbolun içinden gelen birisi olsun. İş adamı olsa ne oluyor zaten para veren yok. Onlar kulübü daha çok yiyor, yediriyor. Olmazsa da siyasete uzak biri olsun kesinlikle. İho falan diyenler dalga geçiyor herhalde veya hafıza kaybı yaşıyorlar.
Yorum
-
İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu yapmak o kadar moda oldu, şunu yapan o kadar Trabzonspor taraftarı var ki şu an.
Arkadaş şu iftiraları atarken kul hakkına girmekten, Allah'tan korkmaz mısınız, inancınız yoksa da vicdanınız da mı yok size dur diyen?
Okurken ben utanıyorum.
Yeter artık ikide bir kendini güçlü gören yöneticilerin ve sizin gibi destekçilerinin halkı ve taraftarı alt etme ve suçlama çabasından bıktık. Bu büyük taraftar olmasa ne Trabzonspor büyük bir kulüp olurdu ne de başkan böyle bir işe girerdi. Her zaman en masum olan bu taraftarı yargılamak en basit iş tabii.En son Timur Bey tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 20:08.
Yorum
-
Herkes baskan kim olacak derdinde. Bu is boyle kapanip gidecek mi? Takima en ufak bir level atlatamamis,kulubu batirmis ve son olarak transfer yasagini boynumuza dolamis bu adam eskisi oylece gidecek mi? Bu kadar basit mi?
Trabzonspor'u dusurdugu batakligi gecelim,hadi işin manevi ezikligi bize kalsin biz eziklenelim eyvallah ama bu adam eskisi labut bu kulube bizzat cebinden en az 50 milyon Euro yatirmadan bu işten siyrilamamali. Madem Trabzonspor'un ozkaynaklari sirf 'BASKAN" sifati var diye birileri tarafindan carcur edilebiliyor ve hesabi sorulmuyorsa, biz salakmiyiz o bu şu gelsin baskan olsun diyoruz. Secelim aramizdan birini en azindan o meshur olsun gayet guzel bir sekilde o yesin paralari pekala bunu hepimiz yapabiliriz.
Yorum
-
evet ihonun 2.ci kez gelmesi felaket olur. bu adam 1 kez kandırdı delegeyi...
ya Usta? çoğunluğu öyle bir kandırdı ki (ben dahil) bana göre tarihimizin en kötü başkanı oldu
iho siyasete kapıyı açtı klubün iflasının zeminini oluşturdu
usta klubün anahtarını teslim etti klubü iflasın eşiğine getirdi
bundan sonra olay tamamen sirke dönersakin olun...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum