İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
No one wins. One side just loses more slowly.
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKilit noktası yönetimin Trabzon ayağı olacağı aşikar.
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Ağaoğlu insaAllah beni yanıltır ama konuşma jargonu 15 yıl öncesinin jargonu. Futbol son 10 yılda hiç olmadığı kadar endüstriyel hale geldi ve böyle devam edecek. Buna amatör ruhla karşı koyamazsın, koysan bile bu 100 yılda bir olur, Leicester city gibi.
Bu kulüp şeffaf ve profesyonel yönetilmeli, o konuda Ahmet Ağaoğlu haklı, ancak başarılı olduğu dönemlerdeki anlayışla yine başarı geleceğini düşünmek günümüzde değişen futbol anlayışını görmezden gelmektir.
Misal şu an oynanan futbol anlayışında bireysel yetenek olmazsa olmaz değildir. Kolektif futbol, disiplin, fizik gücü, devamlılık ve pasa dayalı futbol modern futbol anlayışıdır. Yöremiz altyapıdan oyuncu çıkarma potansiyeline haizdir ancak modern futbol anlayışı ile donatılmaz ise daha çok Yusuf Erdoğan, Barış Memiş görürüz.
Altyapı gerçekten profesyonel ama yabancı ellere bırakılmali takımın başına ise pas futbolu oynatan bir hoca getirilmelidir.
En güzel gol boş kaleye atılan goldür veciz sözü ile bitirelim
Söyledikleri şu an hayatta kalma dönemi,hayatta kalırsak şampiyonluk kaderimiz diyor.En son sasone tarafından düzenlendi; 30.03.2018, 00:25.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener'i şike öncesi dönem ve şike sonrası dönem diyerek ikiye ayırıyorum.
Şike öncesi dönemde ne kadar kaliteliyse şike sonrası bir o kadar kalitesiz biri oldu.
Şike öncesi yaptığı hamleler ne kadar başarılıysa şike sonrası bir o kadar başarısızdı.
Bana göre Sadri Şener'in ikinci dönemi tıpkı Hacıosmanoğlu ve Usta gibiydi. Aynı ekonomik hataları yaptı.
Ve tüm bunları geçtim. Sadri Bey, şike meselesinde camiayı bir araya getirmeyi dahi denemeyen insandır.
Gülerek meseleleri anlatması, ciddiyetten uzak yaklaşımları, gevşek tepkileri ile süreç elimizden kaydı gitti.
Bugün yaptığı ''Gevşek'' konuşmalardan da görüyoruz ki bu adamın zaten şike gibi bir derdi yokmuş.
Kurbanlık kuzu gibi Trabzonspor'un hakkı olan kupanın gasp edilişini izlemiş bir Sadri Şener var!
İşin komik yanı başkanlığı bıraktı ama hala izliyor! Yazıklar olsun demekten başka bir söz bulamıyorum.
Burak ve Şenol Güneş ve hatta Selçuk İnan konusunda ettiği tek bir söze dahi inanmıyorum.
Kış döneminde oyuncuların mukavelelerini saf gibi yenilemedi, sezon sonuna bıraktı. Sonra da vay efendim kandırıldım!
Adam hadi oradan derler! Gerçekten bu kadar saf olduğuna inanıyorsanız diyecek söz yok.
Burak konusunda da menajer kandırmışYerseniz tabi...
Ve Ş.Güneş'i bu Trabzonspor'dan gidecek hale getiren bir Sadri Şener var! Ve hala hoca hakkında konuşuyor!
Stadyuma adı verildiği için gitmiyormuş! Tövbe tövbe! Adamın nefreti gözünü kör etmiş!
Yorum
-
İki gündür içimde bir heyecan ve sevinç vardı. Ağaoğlu'nun Ali Koç ile çok yakın arkadaş olduklarını öğrenene kadar tabiki...
Yok mu şu memlekette şu onun bunun çocuklarıyla dostluğu olmayan biri?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki gündür içimde bir heyecan ve sevinç vardı. Ağaoğlu'nun Ali Koç ile çok yakın arkadaş olduklarını öğrenene kadar tabiki...
Yok mu şu memlekette şu onun bunun çocuklarıyla dostluğu olmayan biri?No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Koc niye bu kadar üzdü sizi ?
Diğer tarafa ise; şikenin kronolojisini ve aşama aşama geldiği düzeyi, IHO'dan itibaren iktidar destekli gelen başkanın şikecilere karşı yurtta sulh cihanda sulh felsefesini, kişiler ile kurumları ayıran şikecilerin hamisinin damadı tarafından destek aldığı iddia edilen Ahmet Ağaoğlu'nun şikeden yara almış olan Trabzonspor'a başkan olduğunu ve hakkımızı çalanları kolları altına alan adam ile can ciğer olduğunu koyuyorum.
Tabloya şöyle bir bakınca içim ürperiyor. Babama bile güvenmiyorum konu şike olunca, ne yapayım...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 sene önce bjk nin durumu bizden 5 kat daha kötüydü. Fikret gelip dedimi biz kuculecegiz falan.sadece futbolculardan feda istiyoruz dedi.ve o sezon bile şampiyon luga oynadı. feda sezonu yaptı ama şampiyon luga oynadı.Fiko'nun 3. sezonundan sonra yükseliş başladı. Bilic'in 2. senesi. Kurulan iskelete Sosa ve Demba takviyesiyle zirveye oynadılar ama olmadı, sonraki sene Şenol hozamız geldi şampiyon yaptı. Fiko'nun 4. senesi, çalıştığı 4. hocasıydı.
Bence aklı başında yönetimle biz bu süreyi çok daha kısa sürede atlatırız çünkü kadro olarak belli bir seviyeye geldik."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Ahmet Ağaoğlu makul aday olarak gözüküyor fakat geçmişe baktığımızda Muharrem Usta örneği ortada ben şu olsun bu olsun demeyeceğim zira Usta yönetimi planı programı yaparak geldi ne oldu sonuç? Yönetim Kurulu 10 kişi toplanamıyor.
Ağaoğlu 3 yıl sabır diyor. Benim için uygun ve mantıklı. Fakat taraftar ne diyecek? Maksimum 1 yıl veriyorum sabır falan bizim taraftara işlemez içeride kaybedeceğin 3-4 maça bakar 'Yönetim istifa' ve yeni bir kongre süreci. Hayırlısı olsun listesini merak ediyorum."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
hazır iyi bir kadro yakalamışken ufak tefek ayarlarla kafaya oynamak varken,oyuncu satmakta nedir?
abdulkadir,okay,yazici,onazi,castillo
onur,burak,sosa,pareira
hem dinamik,hem tecrubeli bir kadro.
su kadroya iki stoper, en az bir kanat ve bir bek al.Taş gibi takım olur ve her turlu kafaya oynar.
onur,jp,novak,onazi,okay,abdulkadir,sosa,castillo,burak,yazici
arda,kamil,akbaş,huseyin,rahim,cafer,sefa,murat cem,savaş
buraya 2 stoper,1kanat,1 bek,1 alternatif forvet al.
3 sene kafaya oynarsın,sonrada oyuncu satmaya başlarsın.
tabi cok iyi bir teknik ekiple.
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımın hemen yarışması mümkün değil . Onu geçtim elinden alınacak oyuncular var. Hepsi kalmaz elinde. Yarışmayan takımın geliri neyi karşılayacak nasıl ilgi çekecek.
Bana kalırsa cok kotumser olmaya gerek yok.En azından eksikleride olsa elimizde yetenekli bir kadro var.
Hersey iyi bir teknik ekip ile anlaşmaya bağlı.
Benim alman ekolunden gelen yabancı bir isim.En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 30.03.2018, 08:35.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAgaoglu bence Usta kadar basarili olamayacak.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu, "SPK'ye bildirilen borç 1,2 Milyar TL" demiş. İlgili raporu gören varsa, paylaşabilir mi? Ben bulamadım.
istatiksel öngörüyü hesapladiklarini düsünüyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum