Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri sener yada nevzat aydin olsun
    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
    legends never die ...

Yorum

• Camia birleşip tek bir aday çıkarmalı

Sonra yine "sizin yüzünüzden oldu" diye bölünürüz

Artık bir olalım.

Zira düzlüğe çıkmak için paralı başkanlardan ziyade ortak akıl ve birliğe ihtiyacımız var.
      22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• Yorumsuz
        Ekli dosyalar
        Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şunu yapmak o kadar moda oldu, şunu yapan o kadar Trabzonspor taraftarı var ki şu an.

Arkadaş şu iftiraları atarken kul hakkına girmekten, Allah'tan korkmaz mısınız, inancınız yoksa da vicdanınız da mı yok size dur diyen?

Okurken ben utanıyorum.
          Kardeşim emin ol senin bu siyaseti Usta'dan uzak tutma çabandan Usta bile rahatsız olurdu Çünkü adamın böyle bir derdi yok.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Çoğu kez yeminimden döndüm ama İHO tekrar başkan olursa benim için Trabzonspor bu kez kesin ve kesin kez biter.

Yorum

• IHO nun baskan oldugu herhangi bir olusum, dernek, kulup, vatan hainligine hizmet eder. IHO gelirse, en zor doneminde stadi dolduran taraftarin cok buyuk bir kesimi, siyasi nedenlerden dolayi maca gelmez, zamaninda gelmedide zaten.
              iho nun bir lafi vardi : “Tayyib e oy vermeyen vatan hainidir”

bu lafi alin yapistirin heryere.. boyle pislik bi adamdan koye muhtar olmaz. Mafya bozuntusu
              u will need justice at the end..

Yorum

• Mikromilliyetçilikten hoşlanmıyorum ama
                1.Kulübün kapısından Ofluları geçirmeyeceksin. (MAY,Albayrak,İHO)
                2.Meslektaşım olsa da doktorlara görev vermeyeceksin.
                3.Birinin adamı olanı iho(bayraktar), Usta(Özak) içeri almayacaksın.
                4.Önce ayaklarına gideceksin sonra ayaklarını kıracaksın, tatlı tatlı becereceksin.
                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• futboldan gram anlamayan biriymiş şov adamı futbolla alakası yok. yanılmışız

Yorum

• Hükümet kendi yanında olmayacağı adamı istemez. İho da olsa muho da olsa onlar açısından fark edeceğini sanmıyorum nasıl olsa kimsenin derdi Trabzonspor değil. Ama hem İho hem muho seçime girerse aday olacak olan üçüncü kişi seçilemez. Yüksek ihtimalle de muho üçüncü kişinin oylarını böler İho da başa geçer. Niye geçer onu bilmem tabii. Geçmişte hatalar yaptım bir daha yapmayacağım kafasında muhtemelen ama insanlar aynı hataları bana kalırsa suçları tekrar yapmayacak yeni birini görmek istiyorlar. Bizi İstanbul taraftarı ile karşılaştırmak ise abes. Bir kere İstanbulda örgütlenmek kolay. Sözlük vs vasıtasıyla bir konu açıldığında binlerce kişi destek veriyor ve tribünde de bunu görebiliyorsunuz. Bizde böyle bir şey olması mümkün değil zira her şeyden önce tezahürat yaparken bile onlarca farklı ses çıkıyor. Ondan çok daha önemli olan bir mevzuda Allah bilir ne olur. Taraftar düşünsel anlamda ortak bir duruş sergilese belki bu şeyler yaşanmaz ama İho gelecek diyelim sanki hiçbir şey olmamış gibi devam edilecek. Üç beş maç alacak işte Trabzonspor taraftarı başkan diyecekler. Kaldığımız yerden devam ediyoruz diyecekler. Yahu bizim medyamız yok arkadaş. Dünya üzerinde liyakatsizlikten ve memleketçilikten daha zararlı bir şey olabilir mi? Bu heriflerden tiksinti geldi artık. Kulüpler sorgulanamıyor kapanmasın diye de iyice siyasetin kucağına düşüyor. Devletin değil hükümetin. En tehlikeli şey de bu. Farklı görüşte bir hükümet gelse ve bu denetimsizliğe son verse sen o borçları nasıl ödeyeceksin? Bu konuda ağır yaptırımlar olmadığı için sen başkan adayını görünce inşallah iyi Trabzonsporludur da kulübü batırıp gitmez diyorsun halbuki bu devlet eliyle engellenmeli. Kota koyulmalı ve haddini aşanlar kulüp imkanlarını savuranlar hiçbir şey olmasa itibar kaybetmeli. Ama adamlar o kadar rahat ki gelip tekrar aday oluyorlar. Be arkadaş utanmanız da mı yok?
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• "Bilmem kaç yıl kongre üyesi olmak" kuralı olmasa başkanlığa üye olurdum. Eğitimim Spor Yöneticiliği üzerine. Trabzonsporluyum. Ve kesinlikle "Futbol basit oyundur. Ama basit oynamak zordur" deyimindeki "Basit"in ne olduğunu biliyorum.

Trabzonspor'a artık 40 yaş üstü hiç kimse başkan olmamalı. Bu insanlar çağın gerisinde kaldılar ve bizler kadar tutkulu değiller. 30 Yaş civarında, hayatında hiç şampiyonluk yaşamamış insanlar gelmeli artık göreve.

Bilsem ki gerçekten yeteneği olan bir Spor Yöneticisi seçilecek; işimi gücümü bırakır Trabzonspor başkanlığına adarım kendimi. Ama biliyorum ki; birilerinin adamlarına peşkeş çekilecek o makam.

Yorum

• İlk olarak Teoman Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Bilmem kaç yıl kongre üyesi olmak" kuralı olmasa başkanlığa üye olurdum. Eğitimim Spor Yöneticiliği üzerine. Trabzonsporluyum. Ve kesinlikle "Futbol basit oyundur. Ama basit oynamak zordur" deyimindeki "Basit"in ne olduğunu biliyorum.

Trabzonspor'a artık 40 yaş üstü hiç kimse başkan olmamalı. Bu insanlar çağın gerisinde kaldılar ve bizler kadar tutkulu değiller. 30 Yaş civarında, hayatında hiç şampiyonluk yaşamamış insanlar gelmeli artık göreve.

Bilsem ki gerçekten yeteneği olacak bir Spor Yöneticisi seçilecek; işimi gücümü bırakır Trabzonspor başkanlığına adarım kendimi. Ama biliyorum ki; birilerinin adamlarına peşkeş çekilecek o makam.
                        üyesen aday olabiliyorsun

secmek icin 2 sene beklemelisin ama secilmek icin benim bildigim bir süre kisitlamasi yok
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Teoman Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Bilmem kaç yıl kongre üyesi olmak" kuralı olmasa başkanlığa üye olurdum. Eğitimim Spor Yöneticiliği üzerine. Trabzonsporluyum. Ve kesinlikle "Futbol basit oyundur. Ama basit oynamak zordur" deyimindeki "Basit"in ne olduğunu biliyorum.

Bilsem ki gerçekten yeteneği olan bir Spor Yöneticisi seçilecek; işimi gücümü bırakır Trabzonspor başkanlığına adarım kendimi. Ama biliyorum ki; birilerinin adamlarına peşkeş çekilecek o makam.
                          Öyle bir kural olsa M.Usta başkan olamazdı, ilk aday olduğu dönemden kısa bir süre önce kulübe üye olmuştu.
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Arapın biri gelse başkan olsa kulübe 5 milyar dolar para bassa önümüzdeki 20 sene şampiyon oluruz.

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bırak Trabzonspor başkanlığını apartman yöneticisi bile olamayacak adamı başkan yaparsanız olacağı budur. Bu adam(M. Usta) Trabzonspor'un yüz karasıdır. Artık forumda böyle çapsızları inadına beyinsizce savunan biri görürsem suratına tüküreceğim.
                              Usta bu yazını okusa çok mutlu olur, beceriksiz biri olduğuma iyi inandırmışım der.
                              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• bu kararı usta tek başına alamaz %99 başka birisinin parmağı var. Eğer usta tekrar aday olursa ve kadrosunu yenilerse bilin ki siyaset desteğini arkasına almıştır.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X