Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet Yiğit Alp kimdir nasıldır
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      reçeteyi yazıyorum

başkan:iho
      sportif direktör:giray bulak
      teknik direktör:tolunay kafkas
      Onlardan olsa olsa rçt olur. Bize sesli harfler de lazım
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        reçeteyi yazıyorum

başkan:iho
        sportif direktör:giray bulak
        teknik direktör:tolunay kafkas

yardımcı teknik direktörler:hami , fatih tekke,sadi tekelioğlu

3-4 yıl içinde fatih tekkeyi yetiştirip teknik direktör yapılmalı

scout:gökdeniz karadeniz
        Güzel trollüyorsun kardeşim, eline sağlık.

Ensendeyim.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Hafta içi kimse gitmeyecek oraya ben başta olmak üzere. 7-8 Nisan'a kalır seçim .
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Güzel trollüyorsun kardeşim, eline sağlık.

Ensendeyim.
            trol bi durum olduğunu düşünmüyorum bu klüpte 3 yıl önce iho başkan ve tolunay kafkas birlikte çalıştı hami çalıştı giray bulak çalıştı trabzonspor trabzonlularındır trabzondan yetişmiş özevlatları savunanlar neden trol gözüküyo sizin gözünüzden burda muharrem usta başkan ersun yanal kral yazınca vizyonermi oluyoruz benim görüşüm bu yönde beğenmediğiniz sadi tekelioğlu bugün yusuf yazıcı abdülkadiri çıkartan adamdır bu hocaları itibarsızlaştırdığınız için bu halde trabzonspor kendi siyasal düşmanlıklarınız için iho yu başta görmek isteyenleri hain ilan etmeyin
            En son YasinCorona17 tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 14:05.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mehmet Yiğit Alp kimdir nasıldır
              Baya seveni var tek bildiğim o, bir de vikipedia'dan okudum, tv yapımcısıymış. Usta yönetiminde Başkan Yardımcısı iken istifa etti.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Usta'nın başkanlığını çok destekledim. Aldığı bir çok karar yerinde ve mantıklıydı. Özellikle kurmuş olduğu kadro . Alternatifli, yetenekli isimlerden kurulu bir kadro. Ama saha sonuçları buna el vermedi. Usta'nın ahım şahım bir yanlışı olduğunu düşünmüyorum yinede.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Tamamen guven tazaleme secimi havasi var.Ozellikle bundan yaklasik 1 hafta once ustanin eski baskanlari toplayip destek istemesi ve 3 hafta sonrasina verilen secim tarihine baktigimizda her sey cok acik.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mehmet Yiğit Alp kimdir nasıldır
                    Gerek yok aynı tas aynı hamam olur.
                    Hekimoğlu gibi gerçekleri anlatacak yalanlari değil adam o dönem demişti Trabzonspor'un tek kurşunu kaldı Lucescu gibi şampiyonluk gibi hayaller satmadı şimdi de bu borcun altına girmek istemiyor hadi Usta başarısız oldu çekti gitti Trabzon'dan yazdan yaza gelir belki ama bunlar Trabzon da ticaret yapan adamlar sadece sportif değil her alanda bu riske girmek istemiyor kendine göre haklı yanları da var.
                    Benim adayım Özkan Sümer'dir başka yolu yok yoksa gene o senin adamın bu senin adamın durumuna girer Özkan Sümer'e kimsenin sesini çıkaracağını zannetmiyorum
                    En son Mesut tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 14:11.

Yorum

• Ben ittifaktan yanayım, güçlü ve başarılı isimler birleşmeli TS için. Bir daha öyle çalkantılı yönetimleri kaldıramayız.

Bu arada Ahmet Ağaoğlu'ndan ses yok mu?
                      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 14:09.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Usta'nın başkanlığını çok destekledim. Aldığı bir çok karar yerinde ve mantıklıydı. Özellikle kurmuş olduğu kadro . Alternatifli, yetenekli isimlerden kurulu bir kadro. Ama saha sonuçları buna el vermedi. Usta'nın ahım şahım bir yanlışı olduğunu düşünmüyorum yinede.
                        At sahibine göre kişner. bu takımı kurdun ersunu rızayı getirdin . volkan şeni aldın.. bunların dikiş tutmuyacağını görmek için prof olmaya gerek yok

bu kadar basit hataları yaptıkca takım zarar etti.

hakem hatalarına karşı takımın hakkı hiç savunulmadı.

her alanda bir çöküş içerisindeyiz. keşke yapsaydıda büyük hata yapsaydı olmadı deseydik. bu kadar basit şeylerle bi takım bu kadar kücük düşürülmez
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          5 ile 7 yıl arasında bir süre Trabzonspor küçülme politikasına gidecektir. Umarım alt yapı destekler ve şansımız yaver gider. Gelen yönetimin ekonomik olarak kuruş hesabı yapacak bir yönetim olması gerekiyor.

Yine net bir şekilde dile getiriyorum. Demokratik yönetimleri desteklemiyorum. Şirket yönetimi diktatörvari olmalı. Gelecek adam güçlü olmalı. Dediğini yapmalı. Arkasında durmalı. Ekonomiyi ilk sıraya koymalı.

Çok absürt kaçacak benzetmem ama Cumhurbaşkanı gibi bir aday istiyorum.
                          Ne olduğunu bilmediğin kavramları burada önerme bence.

Yorum

• Başkan Muharrem Usta'nın 8 Nisan'da yapılacak olan seçimde yönetimi komple yenileyip güçlü bir yönetim kadrosuyla yeniden adaylığını koyması bekleniyor.

bi bırak trabzonun yakasını be rezil ettiniz klübü bu adama oy verende haindir transfer yasağı geldi anadolu takımından kötü durumda trabzon

Yorum

• Hacıosmanoğlu çok toz toprak kaldırıyor... Usta gibi sessiz sedâsız, fincancı katırlarını ürkütmeden iş görebilen bir başkan gelir tahminindeyim.
                              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Diktatör başkan feneri başkanıydı, çok uzaklarda aramayın.

Büyük başkan eleştiriler karşısında tesis yaptık, stat yaptık diye böbürlenip durdu. Arkasını sıvayanlarda arttıkça arttı.

Şimdi işler öyle bir noktaya vardı ki isteseler de gönderemiyorlar. Çünkü sistemini kurdu parayla adam satın aldı.

İşte çok sevdiğin diktatör yönetim şimdi koca fener camiasını bitirdi.

Bütün diktatörlükler böyledir, siz iyi yoldayız iyi gidiyoruz sanarsınız ama mezarınızı kazıyorsunuzdur fark etmezsiniz.

Aziz gibi Hitler gibi musollini gibi saddam gibi stalin gibi kaddafi gibi çavuçesku gibi sayalım mı daha?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X