Mehmet Yiğit Alp kimdir nasıldır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülereçeteyi yazıyorum
başkan:iho
sportif direktör:giray bulak
teknik direktör:tolunay kafkasTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülereçeteyi yazıyorum
başkan:iho
sportif direktör:giray bulak
teknik direktör:tolunay kafkas
yardımcı teknik direktörler:hami , fatih tekke,sadi tekelioğlu
3-4 yıl içinde fatih tekkeyi yetiştirip teknik direktör yapılmalı
scout:gökdeniz karadeniz
Ensendeyim.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel trollüyorsun kardeşim, eline sağlık.
Ensendeyim.En son YasinCorona17 tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 14:05.
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Yiğit Alp kimdir nasıldır2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Usta'nın başkanlığını çok destekledim. Aldığı bir çok karar yerinde ve mantıklıydı. Özellikle kurmuş olduğu kadro . Alternatifli, yetenekli isimlerden kurulu bir kadro. Ama saha sonuçları buna el vermedi. Usta'nın ahım şahım bir yanlışı olduğunu düşünmüyorum yinede.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Yiğit Alp kimdir nasıldır
Hekimoğlu gibi gerçekleri anlatacak yalanlari değil adam o dönem demişti Trabzonspor'un tek kurşunu kaldı Lucescu gibi şampiyonluk gibi hayaller satmadı şimdi de bu borcun altına girmek istemiyor hadi Usta başarısız oldu çekti gitti Trabzon'dan yazdan yaza gelir belki ama bunlar Trabzon da ticaret yapan adamlar sadece sportif değil her alanda bu riske girmek istemiyor kendine göre haklı yanları da var.
Benim adayım Özkan Sümer'dir başka yolu yok yoksa gene o senin adamın bu senin adamın durumuna girer Özkan Sümer'e kimsenin sesini çıkaracağını zannetmiyorumEn son Mesut tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 14:11.
Yorum
-
Ben ittifaktan yanayım, güçlü ve başarılı isimler birleşmeli TS için. Bir daha öyle çalkantılı yönetimleri kaldıramayız.
Bu arada Ahmet Ağaoğlu'ndan ses yok mu?En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 14:09.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta'nın başkanlığını çok destekledim. Aldığı bir çok karar yerinde ve mantıklıydı. Özellikle kurmuş olduğu kadro . Alternatifli, yetenekli isimlerden kurulu bir kadro. Ama saha sonuçları buna el vermedi. Usta'nın ahım şahım bir yanlışı olduğunu düşünmüyorum yinede.
bu kadar basit hataları yaptıkca takım zarar etti.
hakem hatalarına karşı takımın hakkı hiç savunulmadı.
her alanda bir çöküş içerisindeyiz. keşke yapsaydıda büyük hata yapsaydı olmadı deseydik. bu kadar basit şeylerle bi takım bu kadar kücük düşürülmez...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 ile 7 yıl arasında bir süre Trabzonspor küçülme politikasına gidecektir. Umarım alt yapı destekler ve şansımız yaver gider. Gelen yönetimin ekonomik olarak kuruş hesabı yapacak bir yönetim olması gerekiyor.
Yine net bir şekilde dile getiriyorum. Demokratik yönetimleri desteklemiyorum. Şirket yönetimi diktatörvari olmalı. Gelecek adam güçlü olmalı. Dediğini yapmalı. Arkasında durmalı. Ekonomiyi ilk sıraya koymalı.
Çok absürt kaçacak benzetmem ama Cumhurbaşkanı gibi bir aday istiyorum.
Yorum
-
Diktatör başkan feneri başkanıydı, çok uzaklarda aramayın.
Büyük başkan eleştiriler karşısında tesis yaptık, stat yaptık diye böbürlenip durdu. Arkasını sıvayanlarda arttıkça arttı.
Şimdi işler öyle bir noktaya vardı ki isteseler de gönderemiyorlar. Çünkü sistemini kurdu parayla adam satın aldı.
İşte çok sevdiğin diktatör yönetim şimdi koca fener camiasını bitirdi.
Bütün diktatörlükler böyledir, siz iyi yoldayız iyi gidiyoruz sanarsınız ama mezarınızı kazıyorsunuzdur fark etmezsiniz.
Aziz gibi Hitler gibi musollini gibi saddam gibi stalin gibi kaddafi gibi çavuçesku gibi sayalım mı daha?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum