eğer yönetim ibraz edilirse gelecek yönetimin de gidenden farkının olacağını sanmıyorum. kulübü bu hallere düşürenlerden hesap soracak, kulübün tek kuruşuna göz dikmemiş bir yönetim istemek/beklemek çok mu ?
Kim geliyorsa gelsin futbolun içinde yaşamalı, bunu futbolculara hissetirmeli. Ve her şeyden önce iyi bir yabancı hoca getirmeli. Oyuncu, hoca ve yönetim gruplarının özverili bir şekilde çalışmasıyla seneye bile şampiyonluğa oynayabiliriz. Bu grupların hepsi başarıya aç insanlardan oluşmalı.
Trabzonspor rusa araba veya şuna buna satılmadan kurumsallaşamayacak anlaşıldı.Her gelen Trabzonspor hepimizin hep beraber tekrar ihtişamlı günlerine kavuşturacağız yalanını kullanarak kendine ekonomik ve siyasal hareket alanı açmaktan başka bir şey yapmadı.Yeni gelenlerde bunu yapmaya devam edecek nasıl olsa Trabzonspor ''hepimizin,herkesin'' ya.Herkesin olunca hiçkimse taşın altına elini koymuyor veya koyanlar yetmiyor o taşı kaldırmaya.Herkesin olan kimsesiz muamelesi görüyor gelen çalıyor giden batırıyor.Satılsın birinin olsun Trabzonspor kendi ekonomik siyasi çıkarı için takımı rezil edeceğine en kötü verdiği para için kurumsallaştırır takımı alan ve ne kadar asalak parazit varsa döker takımın sırtından.
Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Genel Kurul’da başkanlığı kaybetmesinin ardından Trabzon’da bir internet haber sitesine ilginç açıklamalarda bulundu.
En son Onur tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 00:07.
Bu saatten sonra devrim yapabilecek bir başkan lazım.Yoksa dibe doğru yuvarlanırız.
Camia birleşmeli,ortak aday çıkmalı.Trabzonspor kurtulur ama inanç ve yürek lazım.
Yorum