Celil Hekimoğluymuş Temel Eyüpoğluymuş sürprize gerek yok herkesin birleştiği bir isim tek aday olarak girip kazansın. Camianın bütünleşmesi gerek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Usta geldiğinde dahi bu kadar yükün altından nasıl kalkacak benim aklım almıyor demiştim. Şimdiyse İHO döneminden de ağır bir tablo var.
Sanıyorum ya battık ya da son atımlık barutumuzu kullanıcaz. Ya camia aklını başına alıp bir araya gelip ortak akılla (ki çok zor) bir çıkış yolu bulucaz ya da kötü sona hazırlanalım derim.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
umarım be idüğü belirsiz , cebimde bilmem şu kadar param var diyen birini başkan seçmez genel kurul..cebimde şu kadar para var diyen kulübe sponsor olsun önce!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Bunca şeye rağmen kongre kararının taraftar istediği için değil de siyasi iradenin onayıyla gerçekleşecek olması da Trabzonspor’un özetidir.
En makul görülen, Sadri Şener etrafında güçlü bir yönetim devamında da Mehmet Yiğit Alp’in destekleneceği kimsenin kırılıp dökülmeyeceği bir yapı. Divan ve üye yapısının değiştirilmesi, her kesimin Trabzonspor’u desteklemesinin sağlanması, Sadri Şener in önceki dönem düştüğü hatalardan ders alıp ağırlığını koyması, kavga-dövüşten uzak güçlü bir sistem oluşturulması lazım.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener + Nevzat Aydın diyorum.
Reçete ektedir
En son edimurphy_61 tarafından düzenlendi; 08.03.2018, 23:54.You Will Never Walk AloneLiverpool F.C
Yorum
-
dogrusunu demek icin samil ekinsiden beri gelen gideni aratiyor, 1-2 istisna disi
insAllah bu kez gideni gelen aratmaz
bu gercekten kurumsal sistemde son kursunumuz olacak
bugünkü durumda sanirim nevzat aydin iho ya karsi girer, digerleri girmeye cesaret edemez bence"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum