İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıklamadan önce cevap vermesi gereken çok soru var,bu sorulara açık ve net cevaplar vermeden destek bulması zor."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Yöneticinin biri Malatya maçından sonra önemli açıklamalar yapacağım demişti ama takip ettiğim kadarıyla herhangi bir açıklaması olmadı. Akla gelen ilk soru şu; Usta yeniden aday olup yönetiminde görev vereceği için mi sustu ? Acaba ismi yeni listede olmadığı için mi ''önemli'' şeyler söylemek istedi ? İnsanın aklında soru işaretleri bırakıyorlar.
Neyse Usta yarın konuşunca belki anlarız... Bence haftalardır kendi şovunu yapıyor ve olaya dram katıyor. Arka fonda kalpleri yumuşatacak bir müzik eşliğinde yarın adaylığını açıklar. Tv konuşması olacağı için Gs yenilgisi ihtimalini %99'a çıkaracak, umarım boş konuşmaz. Ben taraftar olarak devam etsin isterim ve Aralık'a kadar desteklerim. Tek şartım var; yönetiminde hala ne iş yaptıkları belli olmayan birkaç isim var, madem doktor arkadaşı için yönetimin yarısını sildi, bunları da silecek. Yönetimde bu işin raconunu bilen adamlar olmalı."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Seçim zamanlaması itibarıyla kötü niyetli. Bu yüzden de başkanlık niyeti olan her kim varsa aralıktaki olağan genel kurulu hedefliyor.
Kimseye bunun için kızamayız. Trabzonspor sahipsiz sonucu çıkarmak da fazla olur.
Yönetim, bizi bir aptal aramaya mecbur bıraktı. Halbuki biz işini düzgün yapacak bir başkan arıyorduk...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan Kulaçoğlu†@HakanKulacoglu 6 sa.6 saat önce
Simdi neden aday cıkmıyor... Çünkü... Dün Trabzonspor'un kupası rehincide idi, bugün bizatihi kendisi...
Hakan Kulaçoğlu†@HakanKulacoglu 5 sa.5 saat önce
Türk Futbolu birilerinin kârhanesidir. Aklı olmayanları o kârhanede önce borçlandırırlar, sonra da teslim alırlar. Trabzonspor'un düştüğü durum tam da budur.
Hakan Kulaçoğlu†@HakanKulacoglu 5 sa.5 saat önce
Trabzonspor artık kendi başkanını seçemez. Trabzonspor'a ancak Olağanüstü Hal Bölge Valisi atanır.
Genel kurul üyelerine ve iradesine saygısızlık değil mi bu? Benzer hassasiyeti paylaşanlar maddi manevî bir araya gelsinler öyleyse. En azından bir duruş görelim, değil mi? Fakat herkes suya yazıyor.
Durum tespitinden fazlasına ihtiyaç var.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYöneticinin biri Malatya maçından sonra önemli açıklamalar yapacağım demişti ama takip ettiğim kadarıyla herhangi bir açıklaması olmadı. Akla gelen ilk soru şu; Usta yeniden aday olup yönetiminde görev vereceği için mi sustu ? Acaba ismi yeni listede olmadığı için mi ''önemli'' şeyler söylemek istedi ? İnsanın aklında soru işaretleri bırakıyorlar.
Neyse Usta yarın konuşunca belki anlarız... Bence haftalardır kendi şovunu yapıyor ve olaya dram katıyor. Arka fonda kalpleri yumuşatacak bir müzik eşliğinde yarın adaylığını açıklar. Tv konuşması olacağı için Gs yenilgisi ihtimalini %99'a çıkaracak, umarım boş konuşmaz. Ben taraftar olarak devam etsin isterim ve Aralık'a kadar desteklerim. Tek şartım var; yönetiminde hala ne iş yaptıkları belli olmayan birkaç isim var, madem doktor arkadaşı için yönetimin yarısını sildi, bunları da silecek. Yönetimde bu işin raconunu bilen adamlar olmalı."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Divan başkanı Trabzonhaber'e konuştu...
"Bu çok büyük bir haksızlık olur... Trabzonspor'u dert edinen bu değerimizden yararlanmamız lazım!"
trabzonhaber-spor servisi-- Trabzonspor Divan Kurulu başkanı Avukat Ali Sürmen Trabzonspor 'a adaylıklar konusunda konuştu. Camiada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzonspor'a bir başkan adayı bulacağı şeklinde bir algı ve söylem oluştuğuna işaret eden Sürmen; "Bu çok büyük bir haksızlık olur. Hem sayın Erdoğan'dan böyle bir şey istemek ona haksızlıktır, hem de Trabzonspor'a haksızlıktır. Cumhurbaşkanı ile konuşulacak şeyler bellidir. Bunun içinde 'bize bir başkan bul' anlayışı asla yakışık almaz." dedi.
Trabzonspor'un başkan adaysız kalmayacağını ifade eden Divan Başkanı Sürmen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ı işaret ederek övgüler dizdi. Bakan Albayrak'ın Trabzonspor'u çok ama çok üst düzeyde dert edindiğini ifade eden Sürmen; "Böylesine Trabzonspor sevdalısı bir bakanımız var. Bu tür fırsatları camia olarak çok iyi değerlendirmeliyiz. Bakan bey bizim için çok büyük bir şanstır. Bakan beyle yakın olmak, onunla birlikte hareket etmek, ondan faydalanmak kulübe siyaset bulaştırmak değildir. Çünkü kendileri her şeyden evvel Trabzonsporlu bir şahsiyet. Bu tür güçlerimizi iyi değerlendirip kulübün yararına işler üretmeliyiz. Kulübü ayağa bu tür güçlerimizle kaldırabiliriz. Bunun adı da 'siyaset' değil, kulübe hizmettir" dedi.
Kaynak: Divan başkanı Trabzonhaber'e konuştu...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidişattan memnun olmayan hemen herkes aynı şeyi söylüyor: "Kimse aday olmaz, Trabzonspor başkan seçemez, birisi atanır vs."
Genel kurul üyelerine ve iradesine saygısızlık değil mi bu? Benzer hassasiyeti paylaşanlar maddi manevî bir araya gelsinler öyleyse. En azından bir duruş görelim, değil mi? Fakat herkes suya yazıyor.
Durum tespitinden fazlasına ihtiyaç var.
Benim gördüğümü söyleyeyim gidişat felan görmüyor artık bu insanlar. Yolun sonuna geldiğimizi söylüyorlar. Doğrudur yanlıştır bilemiyorum ama benim de hissettiğim budur. Adam bu iş bitmiş diyor biz ise hala ortaya çık ta yüzüne karşı şöyle okkalı bir "vizyonsuz" diyelim diyoruz
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa hocam yanlış anlama da adam suya yazmayıp elini taşın altına sokmaya çalıştığında neler neler dendi ne de çabuk unutuyoruz. Adam ömrünce yemediği hakareti, aşağılanmayı ortaya çıktığında yedi.
Benim gördüğümü söyleyeyim gidişat felan görmüyor artık bu insanlar. Yolun sonuna geldiğimizi söylüyorlar. Doğrudur yanlıştır bilemiyorum ama benim de hissettiğim budur. Adam bu iş bitmiş diyor biz ise hala ortaya çık ta yüzüne karşı şöyle okkalı bir "vizyonsuz" diyelim diyoruz
Ayrıca iflas etti diye ortada dolaşanlarin kaçının detaylı mali analiz yaptığını kaçının kulaktan dolma bilgilerle hareket ettiğini merak ediyorum.
Hekimoğlu, Kulaçoğlu, Erkuloglu, Dedeoğlu, Hacıosmanoğlu, Usta, Ağaoğlu, Hopikoglu vs demeden konuşuyorum.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Yayın ne zaman başlayacak ?
Düzenleme: YouTube kanalında yayın başladı.En son Fatih Özkan tarafından düzenlendi; 24.03.2018, 11:01.Hamiş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum