İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Mehmet Yiğit Alp ‘Trabzon karar versin Ben hazırım’
Trabzonspor'da başkanlık için ilk adım Mehmet Yiğit Alp'ten geldi ‘Tek aday, ortak akıl’ dedi ve ekledi 'ben hazıırm'
ALP ‘ Adayım diye ortaya çıkmam. Şehri bölen biri olmam. Akil adamlar bir araya gelip karar versinler. Trabzonspor yönetilebilir’ dedi.
‘ŞEHRİ BÖLEN BİRİ OLMAM’
Trabzonspor’da yaşanan kongre sürecinde en çarpıcı açıklama Muharrem Usta yönetiminden bir süre önce istifa eden eski başkan yardımcısı Mehmet Yiğit Alp’ten geldi. Alp, Trabzonspor’un yönetilebilir durumda olduğunu belirterek ‘ Adayım diye ortaya çıkmam. Şehri bölen biride olmam. Trabzon’un akil adamları bir araya gelerek çözüm üretsinler ve karar versinler. Trabzonspor’un yönetilebilir bir durumu var.’ Dedi.
‘ÖNCE KARAR VERİLMELİ’
Alp, ‘Trabzon tek aday üzerinde birleşmeli. Bu Faruk Özak da, Celil Hekimoğlu da veya Mehmet Yiğit Alp de olabilir. Buna karar verilmeli. Yine Usta veya İbrahim Hacıosmanoğlu gibiler olursa kulüp diye bir şey ortada kalmaz.’’ İfadelerini kullandı.
MEHMET YİĞİT ALP KİMDİR?
1971 doğumlu olan Mehmet Yiğit Alp Trabzonspor’un efsane yöneticilerinden ve TFF eski yönetim kurulu üyelerinden merhum Turan Alp’nin büyük oğlu. Uluslararası İlişkiler mezunu olan Alp, bir süre yurt içinde ve dışında devlet memuru olarak görev yaptı. Daha sonra bu görevinden istifa etti ve film yapımcılığı sektörüne geçti.
(Kuzeyekspres)Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Yiğit Alp'le olmaz bu işler Murat abi...Bu nasıl bir mesaj benim aklım ermedi
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
ALİ SÜRMEN’İN İSTANBUL SEFERİ VE BİR TESADÜF
Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, istanbul’a gitti.
Dün bunu okurlarımıza duyurduk.
Sürmen istanbul’a yaklaşan Trabzonspor kongresi ile ilgili olarak temaslarda bulunmak için gitti.
Sürmen’in Nuri Albayrak’ı ikna etmek gibi bir düşüncesi var.
O nedenle, Cumhurbaşkanı ile görüşme yapılmadanAlbayrak’ın nabzını tutacak.
Bu arada ilginç bir tesadüf, ki biz bunun tesadüf olduğuna inanıyoruz, Ali Sürmen’in İstanbul’da olduğu günlerde bu temaslarını yapacağı anlarda bir iş seyahati için yakın arkadaşı Hayrettin Hacısalihoğlu da İstanbul’da. Bu tesadüf, ikilinin birlikte temas yapmasını zemin hazırlar mı..? Bilemiyoruz.
61SAAT.COMHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bırak olmazı adam bir de "ben aday olmam, gösterilirim" diyor yaBu nasıl bir mesaj benim aklım ermedi
Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Bulunduğu coğrafyada yığınla yetenekli futbolcu varken bu kadar kötü yönetilen başka bir kulüp yoktur sanırım.
Yalnızca kendi evlatlarını yetiştirmeye kalksa dahi ülkede yarışabilecek bir takım kurabileceğimiz ortamda yokları oynuyoruz.
Üstelik harcadığımız paranın da haddi hesabı yok! Öyle ki kulüp artık borçlarını çeviremeyecek hale geldi.
Ne diyelim, beceriksizlik kelimesinin vuku bulduğu bir noktadayız. Yazıklar olsun!
Bugünden tezi yok, bir şeyler yapmak gerekiyor.
Trabzonspor bu keşmekeşten çıkmak için tekrar üretime geçmesi gereklidir. Başka çıkar yol yok!
Hazır elimizde Abdülkadir, Yusuf, Sefa, Cafer, Arda gibi futbolcular varken bu çocukları işleyelim derim.
Üreten, değerleri ile yürüyen bir Trabzonspor'un bugünden daha başarısız olacağını düşünmüyorum.
Kaldı ki bu takıma iki üç yabancı ve iki ağabey aldığınızda dahi yarışabilir pozisyonunuzu kolay kolay kaybetmezsiniz.
Siz yeter ki alt yapıdan çıkardığınız değerlere fırsat verin, şans verin, güvenin! Gerisi gelecektir.En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 23.03.2018, 15:04.
Yorum
-
Şimdi dicem ki zamanında bunları Kulaçoğlu ve ya ittifak olduğu Hekimoğlu dediğinde adamları itin p.posuna sokup çıkardıydık ama ne fayda.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Hikaye kardeşim artık bunlar. Trabzonspor taraftarının da bunları istediğini felan düşünmüyorum ben. Kısa yoldan başarı olsun da nasıl olursa olsun daaa, alt tarafı oyun işte kafası hakim. Zaten bahsi edilen sistemli ve üreten yapıya da camia içerisinde pek te fazla kişnin sabırlı olacağını düşünmüyorum.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
yarın başkanın basın toplantısı varmış stadyumda.
bildiğimiz klasik söylemlerini tekrarlayacaktır , bir kere de olsa basın dersini çalışıp gitse şu toplantıya, adam gibi sorular sorsa . herkesin bildiği şeyleri tekrar tekrar anlatmasının bir anlamı yok .///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Ts malesef kucuk bir camia ve takim.her sene dahada kuculuyor
Gesendet von iPhone mit Tapatalktut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
Hakan Kulaçoğlu†@HakanKulacoglu 6 sa.6 saat önce
Trabzonspor'u dik tutabilmek, oyunu dik oynayabilmek için "Bağımsız Kişi"lere, “Bağımsız Ekip”lere ihtiyaç vardır.
Mayıs 2013
İkbal mücadelesi değil onur mücadelesi vermek gerekmektedir. İhtiyaç, çok zengin ve makam sahibi olan değil, namusu ve cesaretiyle tarihe mal olmayı tercih edebilecek vasıfta ve yüreklilikte insanlardır
Mayıs 2013
Trabzonspor’un en büyük gereksinimleri; samimiyet, çalışkanlık, iyi temsil, iyi örnek olma, kurum yararının gözetilmesi ve şeffaflıktır.
Mayıs 2013
Uzun yılların deneyimi göstermiştir ki, Trabzonspor için en kolay bulunan şey para, en zor bulunan şey ise onun iyi kullanılmasıdır.
Mayıs 2013
Trabzonspor camiası, içinde bulunduğu yarışın tümüyle bir maddi güç mücadelesi olduğunu düşünerek yaptığı birçok seçim ile kulübün ileri taşınması hedefine ulaşamamış, aksineçok daha uzağına düşmüştür.
Mayıs 2013
Trabzonspor’un ihtiyacı paralı başkan değil, zamanının ilerisindeki yöneticilerdir. Trabzonspor, ancak geleceğin hamlelerini bugünden yapabilerek rakiplerinin önüne geçebilir, onlarla yarışabilir.
Mayıs 2013
Trabzonspor kongreleri öncesinde düşülen en büyük hatalardan biri de en büyük dikkatin seçim kazanma konusuna verilmesidir. Oysa asıl hedef “kazanacak liste” değil “başaracak liste” olmalıdır.
Mayıs 2013
Mayıs 2013 kongresi öncesi "Neden Adayız" metninden alıntılar sundum. İlginize teşekkür ederiz.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Simdi neden aday cıkmıyor... Çünkü... Dün Trabzonspor'un kupası rehincide idi, bugün bizatihi kendisi...
Hakan Kulaçoğlu†@HakanKulacoglu 5 sa.5 saat önce
Türk Futbolu birilerinin kârhanesidir. Aklı olmayanları o kârhanede önce borçlandırırlar, sonra da teslim alırlar. Trabzonspor'un düştüğü durum tam da budur.
Hakan Kulaçoğlu†@HakanKulacoglu 5 sa.5 saat önce
Trabzonspor artık kendi başkanını seçemez. Trabzonspor'a ancak Olağanüstü Hal Bölge Valisi atanır.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın başkanın basın toplantısı varmış stadyumda.
bildiğimiz klasik söylemlerini tekrarlayacaktır , bir kere de olsa basın dersini çalışıp gitse şu toplantıya, adam gibi sorular sorsa . herkesin bildiği şeyleri tekrar tekrar anlatmasının bir anlamı yok ."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum